imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Legendarylea iyiymiş. Biner giderim. Portakal ferayinki değilmiydi ya. Aklım karıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Lezbiyenmiş... Diğer taraftan, taştı mermerdi diyerek kendiniz ile çelişiyorsunuz. Ben telefonda yazana kadar araya laf giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 abi ben celismiyorum hic. duvardan duvara vururum diyorum. stabil bir cizgim var, ve bu centilmenligimi bozmadan cizgimi sabit tutmaya calisiyorum. (yakasini duzeltir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Gamer kız mı alınır? Güzelse alınır. Kız güzelse alınır... Yanı baştaki iddiamızdan uzaklaşıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 almayın ben uyarıyorum abi azcık güvenin bana bu konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 güzel yemek ve ev işi yapan kız almak daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Feray kısmet kapatıyorsun Feray. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 eski kız arkadaşım bigün aradı gene abuk sabuk konuşuyor, n'oldu dedim "dün gece iyi uykular" deyip yattıktan sonra dotaya girmişsin steamden gördüm dedi. birara lol oynuyordum gene aradı ne yapıyorsun dedi hiç oturuyorum dedim, oyunda olduğumu söylemedim, bu gereksiz konuştukça konusuyor ben de bir yandan oynamaya çalışıyorum, 40 dakka konustu en son "webden baktım son 3 maçını kaybetmişsin zaten bunla 4 olmuştur yazık" deyip kapattı. tf2 oynuyorduk birara birlikte healerı bana aldırıp kendisi heavy oynuyordu. işte böyle asdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 ilişkide ezilen taraf olmuşsun sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Pordakal said: Flassh said: leanın ayağı 45 numaraya hello dese uçağa atlar arkana bakmadan koşa koşa gidersin hatuna. kedi ciğer ilişkisini bu kadar açık etmeseydin iyiydi. ayaklarının 45 numara olduğu gerçeğini değiştirmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 hayır neden bu kadar sinirlendin ki leanın ayaklarına laf ettim diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 öpülür o ayaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 ya olum hahahahahahahahhahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 abi lea'ya gelene kadar kaç tane kız var ya hem daha iyi oyuncu hem de daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 hemde ayakları ufak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 µh said: tf2 oynuyorduk birara birlikte healerı bana aldırıp kendisi heavy oynuyordu. işte böyle asdsdf Ahahaha lan Karısının 6 noktalı ortopedik terlikle mancinik gibi kendisine zeytin atarak dalga geçtiği elemanı hatırladım. Ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 italyan kezban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 imamizer said: Legendarylea iyiymiş. Biner giderim. Portakal ferayinki değilmiydi ya. Aklım karıştı. no comment... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 o değil de 2010'da stockholm'de bir hostelde de italyan biriyle tanışmıştım benden 10 yaş büyük. kadınla sadece toplasan 1 saat konuşmuşumdur common room'da. 6 yıldır hala facebook'tan öpücükler kalpler gönderiyo sen stockholm'de başıma gelen en güzel şeysin falan diyo ara ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 sen nasıl bir erkeksin abi maşallah seksapeline zarar gelmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 abi aslında hepsi yalan. pati'de prim yapıp beklenti yükseltiyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 abi vesikalık falan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Abi İtalyan erkekleri biskolata reklaminda falan oynuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Üstteki kimse talibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 RamsesII said: imamizer said: Legendarylea iyiymiş. Biner giderim. Portakal ferayinki değilmiydi ya. Aklım karıştı. no comment... Hem araya yatirmalik hem de gülümsemesi evi tarlayı üstüne yapmalik. Daha ne olsun ya. Pes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar