Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

italyan kız ve obsesyon hakkında

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi ben celismiyorum hic.

duvardan duvara vururum diyorum.
stabil bir cizgim var, ve bu centilmenligimi bozmadan cizgimi sabit tutmaya calisiyorum.
(yakasini duzeltir)
Mesaj tarihi:
eski kız arkadaşım bigün aradı gene abuk sabuk konuşuyor, n'oldu dedim "dün gece iyi uykular" deyip yattıktan sonra dotaya girmişsin steamden gördüm dedi. birara lol oynuyordum gene aradı ne yapıyorsun dedi hiç oturuyorum dedim, oyunda olduğumu söylemedim, bu gereksiz konuştukça konusuyor ben de bir yandan oynamaya çalışıyorum, 40 dakka konustu en son "webden baktım son 3 maçını kaybetmişsin zaten bunla 4 olmuştur yazık" deyip kapattı. tf2 oynuyorduk birara birlikte healerı bana aldırıp kendisi heavy oynuyordu. işte böyle asdsdf
Mesaj tarihi:
Pordakal said:

Flassh said:

leanın ayağı 45 numaraya

hello dese uçağa atlar arkana bakmadan koşa koşa gidersin hatuna.

kedi ciğer ilişkisini bu kadar açık etmeseydin iyiydi.

ayaklarının 45 numara olduğu gerçeğini değiştirmiyor
Mesaj tarihi:
µh said:

tf2 oynuyorduk birara birlikte healerı bana aldırıp kendisi heavy oynuyordu. işte böyle asdsdf

Ahahaha lan
Karısının 6 noktalı ortopedik terlikle mancinik gibi kendisine zeytin atarak dalga geçtiği elemanı hatırladım. Ahahaha
Mesaj tarihi:
o değil de 2010'da stockholm'de bir hostelde de italyan biriyle tanışmıştım benden 10 yaş büyük. kadınla sadece toplasan 1 saat konuşmuşumdur common room'da. 6 yıldır hala facebook'tan öpücükler kalpler gönderiyo sen stockholm'de başıma gelen en güzel şeysin falan diyo ara ara.
Mesaj tarihi:
RamsesII said:

imamizer said:

Legendarylea iyiymiş. Biner giderim.

Portakal ferayinki değilmiydi ya. Aklım karıştı.

no comment...

Hem araya yatirmalik hem de gülümsemesi evi tarlayı üstüne yapmalik. Daha ne olsun ya. Pes
  • Yeni Oluştur...