feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 frost'un elleri güzel ya. ?? bilmiyorum görmedim sana karşılık vermenin zamanı gelmişti. ondan yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 feverfeverray said: ya abi adam hayali italyan kızla bir şey yaşamak istese başlık açar mı obsesif kadın diye. kıza şunu yaz sei ossessionata. non voglio vederti mai, vattene! bağır ama böyle. evin içinde sinir küplerine binerken bağır bir yandan. Yine türk erkeginin çaresizliği gözardı edilmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 türk erkeği hep çaresiz hep acıklı hep kadınsız, hep şey. adam güzel memeli italyan'ı elinin tersiyle itmiş. ay el diyince de bi gülme geliyo ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 ya memeyi itersin de italyan'ı itmezsin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 abi okuyamadım konunun tamamını italyada o kadar mı yokluk varmış? bizim kızlar ay italyan erkekleri diye diye kafa şişiriyolar. demekki sıkıntılı oralarda asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 feverfeverray said: frost'un elleri güzel ya. ?? bilmiyorum görmedim sana karşılık vermenin zamanı gelmişti. ondan yazdım. :) feraycığım ben bile korkuyorum bazen kendi elimden eklem yerleri bile kıllımı olur emenike.. o yzüden konu açan arkadaşın eli gayet iyi bence. ayrıca 2 hafta önce nerdeydin feray ah feray.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 sevgili mi yaptın :( italyan mı lan YOKSA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 abi 11 sayfa olmuş ve hala italyan tombik hatunun capsleri gelmedi LÜT FEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 buna sorun italyanlari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 çoluk çocuk var tintoretto atıyosun foruma dana. danasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 feverfeverray said: sevgili mi yaptın :( italyan mı lan YOKSA? yok ya nerdeee.ziraat müh. mandıra işletecez ilerde şimdilik iyi gidiyor bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 hadi bakalım mutluluklar kıllı parmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 sağol.ama hep gamer hatun istedim hayatım boyunca hiç olmadı.en fazla street fighter oynayana denk geldim.şöyle birlikte/sıra ile darkest dungeon oynayacağım,rng ye küfredeceğimiz bi hatun nasip olmadı olamadı :( konunun da ırzına geçtik gibi biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Ben wowda shaman hatundan ayrılmışım zamanında, bundan sonrası vız gelir tırıs gider gençler, açılın bakiim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Hepimiz birşeyler istiyoruz ama hiç biri olmuyor, Bu yüzde şanslımıyız yoksa şansızmı bilemiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 dana22 said: zerre kadar alaka gostermemektedir.. bilinç altının çağrışımlarını hafife almamak lazım Hatta şimdi sallıyorum, Kendini tanımaya başladığından beri elleri ile kendi tatmin eden bir bireyde böyle bir çağrışım gerçekleşe bilir mi? Masa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 30 yaşını geçtiniz gamer hatun alıp napacağnız abi bütün gün pc başında falan konu yine koca memeli italyan'a geliyor lan böyle italyan olum italyan nasıl geri depersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 olm, türk kezbanlarıyla muhattap olmadın mı da italyana fuck you çekiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 wot "4 yıl önce istanbula sadece seni görmeye geldim. çünkü seni kendi hayatımdan daha çok önemsedim. ama sen gelmedin, beni reddettin ve bu beni mahvetti. şimdi üstesinden gelemiyorum hala. erkekler bana asılıyor, benle dışarı çıkmak istiyorlar ama hiç içimden gelmiyor çünkü kimseye güvenemiyorum ve hayatımı sürekli senin için yeterli olmadığımı düşünerek geçiriyorum. senin tepkilerini haketmedim ve sen benden kaçınmayı seçtin. çok bktan hissettim. beni neredeyse öldürdün. en azından gördüğüm rüyalarda öldürdün. lütfen bana hayatıma devam etmem için yardım et ve bunu aşmam için yardımcı ol. yalvarıyorum yoksa hayatımı yaşayamıyorum." "how is this my problem?" de. senden nefret etsin ama hayatına devam edebilsin. you are the hero she needs but not the one she deserves Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 blockla gitsin. manyakların sağı solu belli olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Söylenmiştir ama, Ben seni haketmiyorum, sen çok iyilerine layıksın de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Frostbite said: sağol.ama hep gamer hatun istedim hayatım boyunca hiç olmadı.en fazla street fighter oynayana denk geldim.şöyle birlikte/sıra ile darkest dungeon oynayacağım,rng ye küfredeceğimiz bi hatun nasip olmadı olamadı :( konunun da ırzına geçtik gibi biraz arkana bakmadan uzaklaş gamer hatunlardan. sen çalışır eve gelirsin, yemek nerde diye sorduğunda sana wowu açıp "conjuring food" gösterir buyur ye diye. hadi dışarı çıkalım dersin, guildin event var ona katılcaktım der. hadi beraber oynayalım dersin, ben bütün gün leveli yükselttim, sen bana yetiş öyle der kısacası "aklı başında" gamer hatun bulmak zorluğu 1/100.000 desek hem kezban olmayan hemde aklı başında bi arada bulmak 1/100.000.000 falan ediyo. sen normal işi gücü yerinde, aklı başında birinden şaşma. böyle atraksyonlara ülkemiz pek elverişli değil malesef. bak ama şu olabilir. evlendikten sonra oyunlarla tanıştırabilirsin. bizim eski guildde vardı karı koca raid yapan çiftler, sevgililer falan. hepsini de erkekler başlatmış oyuna. ama arama işine gamer hatunla başlama. olasılığı yukarda gördün kendin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 umarim yaslariniz 20-21 flndir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 kadına yemek yaptırıyo kadın düşmanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 ayrıca event varken dısarı cıkılmaz normal, düşük level noobla da oynanmaz o da normal kim bu kız tanıstırsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar