feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 asdasdads grego Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 lan bu italyanlar vatandaşlık vermiyor mu evlenince, manyak mısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 kalkışma olmuş abi. biraz bastır, sakin ol vs de normal mi sence kadın bu yaptığın de, hayatında yürüyeceğin biri yoksa da yürü işte. neden yürümüyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 yildirimokur said: Biz nasıl bir akıl verebiliriz onu anlamadım. Kızın memelerini gören sensin, kızla muhabbet eden sensin, kızı tanıyan sensin. Senden daha iyi bir karar verebileceğimizi düşünüyorsun ? Şu. Otu boku da foruma sormayın lan artık. Kız bana aşık ne yazsam diye konu açmış koca adam. İlla tavsiye istiyorsan en makulu şu. Fistan said: kıza türkiyenin ne kadar boktan olduğunu senin türkiyeye beni görmeye geldiğinde tinercilerin sana tecavuz edip dövdüğünü hastanede yattığını o yüzden görüşmek istemediğini polislere tinercileri ihbar etmeye gittiğinde karakolda da tecavuze uğradığını aslında senin çok iyi bi insan olduğunu ama türkiyede hayatın çok zor şartlar altında yaşandığını , durumu itiraf edemediğini ama böyle bi mesaj attığın için mecbur kaldığını, durumun düşündüğün gibi olmadığını, seni üzmek hiç bi zaman istemediğini ama bu şekilde de hayatını etkileyebileceğini düşünmediğini söyle ve özür dile. sırf yabancı olduğu için adres sorarken kafasına taşla vurup tecavüz edebileceklerini, gece tek başına sokakta yürürken birinin arabaya zorla alıp bi yerde tecavüz edebileceğini, otobüste dolmuşta bile güvende olmadığını anlat. Halen bi kaç kere gördüğü adam icin tip eğitimini bırakıp medeniyetin beşiği den kalkıp dandik bir ortadoğu ülkesine gelecekse zaten o kızda sike sürülecek akıl olmadığından, engelle geç derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 yahu soran sanki fikre ihtiyacı olduğu için mi soruyor, siz de.. oynayın işte, ilgisi gelen birşeyler soruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 kız italyan da olsa umursanmayınca bağlanıyor tabi. ortada enteresan bir şey yok. senin ''öyle pek bir şey de konuşmuyoruz'' diye sallamadığın anlar kız için değerli olabilir. aşık olmuştur insan sonuçta. kıza ufak ufak ümit vermeye devam edersen salça olur. gelir belki seks döner ümidiyle bi köşede tutmuşsun yol ver gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 İtalya'ya iç güveysi olarak gidiyorsun, oturma izni alıyorsun, 3 sene sonra da vatandaşlık alıyorsun. Haydi hayırlı uğurlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 bi de kız güzel denmiş ama bu hikayedeki italyan kız gözümde fiziği güzel,suratı kötü fakat iyi sevişen biri olarak canlandı sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 kızla görüşmek isteyip istemediğine karar ver istemiyorsan; bunu söylediğinde muhtemelen anlamayıp ısrarcı olcak. o yüzden 'birazcık' kırıcı olman lazım, onun gözünde aslında düşündüğü gibi olmadığı imajı çizceksin. yaptıklarını aslında şunun için yapmıştım dersin, şunu bunu diyodum ama içten içe şöyle düşünüyodum dersin vs. o anda biraz fazla kırılcak ve sonrasında seni kötü biri olarak değerlendircek, etrafına öyle anlatcak vs. ama konuyu sürüncemede bırakmayıp hayatından net bi şekilde çıkmış olursun. istiyorsan; muhtemelen arada görüşmüş olmanıza rağmen 4 yıl önce muhabbetini sarhoşken falan açtı. belki erkek arkadaşından ayrıldı vs. bi şekilde sinyal ver gelsin. italyada mı, tr'de mi, long distance mı istediğinize karar verin. kızı istememene rağmen kırmıyım bozmıyım diye iyi davranıp gönlünü almaya falan çalışırsan muhtemelen süreyi uzatıp hem onu daha fazla uğraştırcak ve ileride üzceksin, hem de kendin uğraşmaya kafanı takmaya devam etceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 kiz tibbi birakip turkiyeye yerlesicem demis ne italyasi ic guveysi bildigin posu takmakla turkiye ile bag kurdugunu zanneden, sevgilin olsa "bugun esnaf mi sulandi taksici mi" diye dusunmekten, ortamlarda kizin radarinda sorun olmayan ama senin radarinda sirtlan olan tiplere karsi tetikte olmaktan kafayi siyirtacak saftiriklerden biri muhtemelen. "yatirimim bu kadar az olmasina ragmen bu kadar devasa return of investmen aliyorum ne is bu" diye dusuneceksin arkadas yarin obur gun az bir yatirim yapan baskasina gider o return. hele Turkiye'de halka acilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Birkac sene once basligini acmistim, Erzurum'da Erasmus yapicam diye tutturan Polonya'li bir hatun arkadas vardi Tum uyarilarima cabalarima ragmen (Erzurumlu ciakrttim karsisina kotulesin de kizi caydirsin diye) muhtemelen kafasinda "woow turkey so exotic" diye saftirik dusuncelerle gitti ama bilemedi 24 saat timelapse ile fotografi arasinda hicbir farki olmayan, muhafazakarliktan ici kurumus, "bir olayi yok" derken gercekten yapilacak HICBIRSEY olmayan biryere gittigini. Artik orada oldugu birkac ayda ne geldiyse basina Erasmus'tan donunce lezbiyen oldu kiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 sorun sende değil bende yaz geç yetmiyorsa sana aşık olamadım, zamanla unutucaksın, beni boşuna bekleme, hayatına devam et, karşılıklı olmadıktan sonra anlamı yok ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Olm bu başlık niye trollenmiyor lan? Herkes ciddi ciddi cevaplar vermiş wotlar falan. Kendinize gelin burası paticik aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 op başlığı açarak patiyi trollemiş olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 cuma mübarek gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Ablacım sen neden hep forumdasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 çalışmıyorum okulum tatilde gündüz uyuyorum akşam oturuyorum ya da niye düzgün cevap verdim ben olum suriyeli aldım bi tane benim yerime yazıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Masakari said: Kızın telini ve facebook adresini forumda paylaş biz senin sorunu hallederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 4 yıl aşık kalınmaz bir insana. Kız belki italyanın varoşundandır. Öğrenci belgesi iste. Eğer gerçekten tıp okuyorsa, git vatandaşlık al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Masa hiç aşık olmamış. @op: düzgünce 'sen kafanda çok fazla kurmuşsun, olaylar çok daha basit ve anlamsız.' deyip geçebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Sen kizi uz, ustune sevis, sonra ipleme. Gel bize danis. Yok oyle yagma, gir namusunu temizle kizin. Babasindan iste biz de dugunune gelip ceyrek takalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 feverin yorumundan sonra başlığın 30. sayfaya ulaşmamış olması adeta bir mucize... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 benimle uğraşmayı ne zaman bırakacaksınız lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 muhtemelen sen forumu bıraktığında bırakırlar sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 bırakmış gibi yapim ben te allam diyim siz he allam diyin bitsin bu işkence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar