Gizli Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 konuyu yeni gördüm, umarım iyileşirsin abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 yarın saat kaçta görüşeceksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 buluşmanın fotoğrafını isteriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 http://i.hizliresim.com/B89RQp.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Ortam çok iyi. Güzel muhabbet dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 cetin bey iyi mi bari onu da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Tedavi süreci iyi gidiyor. Moral olarak da süper. Ben inanıyorum esamesi kalmayacak hastalığın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 ne güzel foto en sağdaki karikatür bıyıklı arkadaşla karşılaşsam kanser hücrelerim intihar ederdi herhalde geçmiş olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Kuddusiye selam gogo mücadele (tu) O bıyıklıya da ne kayarım ha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 sokakta görsem bi dakka der bıyıklarını dürerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 http://i.imgur.com/24Qob9H.png lan kaybolan ikizim?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Erken oldugu ve calistigim icin gelemedim. Cetin abiye selam,yola devam...(tu) Biyikli Tim degil mi ya . Montlu kim ? Ben terledim resime bakarken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 kim olm bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 lan ben bunu pazar saniyordum ya. gecmis olsuna gideyim diye niyetlenmistim ne kadar surekli kavga edip dursak da tekrardan gecmis olsun en kisa surede atlatirsin umarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Allah acil şifa versin... Zaten ülkede azınlığız, allah hepimizi korusun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Çok güzel bir buluşma oldu. Gelen tüm arkadaşlar bana güç verdi, moral verdi, pozitif enerji verdi, sevgi verdi. Hepsinin yürekleri kocaman. Hepsini çok seviyorum. Forumdaki tüm arkadaşlara da sevgiler canlar. Hepinizin iyi dilekleri, şifa dilekleri için çok teşekkür ediyorum. Fotoğraftaki kişiler arasında eşim, kızım, Babacum Mostors, Wishmaster, Vaperon, pascalnouman, ramses2, remus, karamürsellidelihamdi, Babacum'un değerli kız arkadaşı ve bendeniz kuddusimavra var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 negzelmiş! ayrıca gayet formunda gözüküyorsun çeto. =)) böyle devam!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nergal69 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 geçmiş olsun kuddusi en kısa zamanda atlatır eşine kızına ve ailenin diğer fertlerine güzel bir sürpriz yaparsın umarım (Y) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Ben bu konuyu yeni okudum. Çok geçmiş olsun Kuddusi, umarım çok kısa sürede toparlar iyileşirsin, forum didişmelerine yine hızlı şekilde dönüş yaparsın. İyi haberlerini bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Harbici ne guzel oldu heee :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Abi daha önce de öm ile konuşmuştuk , burda heralde 'beyler şu lazım' dediğinde 1 tane lazımsa yanlışlıkla 16 tane falan gelir bunu biliyosun. Açıkcası burası öyle bir ortam sen değil herhangi birimizin böyle bir rahatsızlığı olsa ve bi ihtiyacı olsa bence herkes atlar yardıma. Sen iyileşte , sonra yine siyasi topicleri kirlet istersen , daha basket maçı sözün var bana , basket oynayabilecek hale gelmeden bırakmam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Çetin abi hiç hasta gibi değilsin, maşallahın var. Hadi iyileş de kavga edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 edit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 abi nolur bi yardımı dokunabilicek birisi bişey yazsın. ağzımın yeryeri yara oldu konuşamıyorum bile sabah doktora gittim ateşin yok antibiotik vermicem gargara yapıcaksın dedi. öyle bi haldeyim ki yüzüm şişti resmen konuşamıyorum canım acıyo. karbonat tuzlu su gargara asılıyorum sürekli ama çok fenayım yani. varmıdır bi merhem bi ilaç hemen acil etki edicek bişeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 jetokain ampul..ne isine yarayacaksa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar