Malibu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Auril said: Auril said: ne pis bi hastalıkmış lan bu 6ay önce en yakın arkadaşıma beyin kanseri teşhisi kondu- grade4 4 ay önce opresyaon geçirdi - %95 ini aldık dediler şu an epilepsi krizinden acilden yeni çıktı, ilk mr sonucu tümör çok büyük amk dün akşam kaybettik arkadaşımı 20 yıllık arkadaşımı kaybettim lan :( Başınız sağolsun abi. Allah sabır versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Basin sagolsun abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 başınız sağ olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 başınız sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 başınız sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 başınız sağolsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 başın sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Masticore said: :( allah şifa versin. Topic'i görünce aklıma geldi. Çetin Abi için orman projesi vardı ,yattı mı o proje ? abi o fikri attık ortaya ama kimse sonra onu sahiplenmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Xenocide said: %5 mi öldürdü ya. abi çok kötü, başın sağolsun. çok üzücü şeyler. %5 öldürmedi ya o zaten regen attı iblis tekrar eskiye geldi öldüren kemo sonrasında hepatit ç çıktı bünye iyie zatyıfladı kalbi durmuş yoğun bakımda bir taraftan sewiniyorum öldüğüne çok çekmedi diye ama çok da çekti aslında, en son düşüp diskini kaydırmıştı yatalaktı. 2 gün diski kayık ewde yerde yatıyor bulmuş arkadaşım hastaneler falan filan 45 yaşında gitti lan dağ gibi adam:((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 beyin tmorü grade 4 dü zaten 15 ay falan yazıyor internette ömrü , hakkaten 15 aydan sonra gitti :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 basin sagolsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Baba da da kanzer cikti Hadi bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 allah şifa versin. erken aşama mı teşhisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 amcalarımın hepsi akciğer kanseri, sıra henüz babama gelmedi ama gelirse muhtemelen her sene tahlile gideceğim. gerçi şerefsiz bir kanser türü olduğu için akciğer kanserinin erken teşhisi ne kadar kurtarır bilemiyorum. ama kendime maximum ömür olarak 40-45 yaş koydum, o zamana kadar genetik yatkınlığı düzelten bir çözüm olmazsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 erken teshis kurtarir tabii ki merak etme tehlikenin farkinda olduktan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 başınız sağ olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 abi nasil 40-45 max. erken teshisle direk bitirilebiliyo olmasi lazim akciger metastazinin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abebebikila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 mekanı cennet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Bayaadır patiye girmiyordum. Geçen aklıma geldi, kuddusi daha iyi mi acaba diye bakayım dedim, vefat haberini gördüm :( tüm sevenlerinin başı sağolsun. Şahsen tanımasamda çok üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 merhaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwa Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 rip :( karısı çoluğu çocuğu iyidir umarım, huzur içinde yat çeto dayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 İkbal abla iyi konuştum bugün, kızları melek için ingilterede yaz dil okulu/kampı arıyor. Güvenli acente/okul vs olmasını istediğini ve fiyatı uygun olan bi yer aradığını söyledi. Buraya yazayım mı diye sordum okey verdi. Bilginize arkadaşlar yardımcı olabilecek var ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 20 sene önce şuraya gitmiştim ben: https://www.sidmouth-int.co.uk güzel bir okuldu, host family seçimine izin veriyordu felan. ama benim gidişimi ayarlayan adam hala bu konuda çalışıyor mudur bilmiyorum. okula e-mail atarsanız belki Türkiye'de anlaşmalı olduğu kişileri söylerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar