Esh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Hayatin amk. Dun, yarin yok. Bugunu yasadin yasadin. Ailesinin, sevenlerinin baslari sagolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 R.I.P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 ha siktir lan gerçek mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 mert adamdı ya mekanı cennet olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 ak ulkesi dertten kanser etti goturdu adami. sevenlerinin basi sagolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 --sigara icmeyin .. icirmeyin de..bu arada kayahan i da ayni hastaliktan kaybettik..tarik akan i da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Daha dün full enerjiyle yazıyordu, nasıl bir şey bu... Üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 1 ay önce full enerji yazıyordu ya, iyiye gidiyor diye haber vermişsiniz. ne illet bir şey de bu kadar genç adamı bu hızlı yiyip de bitirdi. gerçekten hayat ne boş şey. ailesine sabır diliyorum. mekanı cennet, huzurla dolu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Son haberi duyunca ilk mesaji okudum. Bogazim dugumlendi ya Huzur icinde uyusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Boş mesaj kutusunun karşısında öylece oturdum, sonra da gittim bir tane sigara yaktım. Sanırım bugün komple bırakacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 bingildak said: 1 ay önce full enerji yazıyordu ya, iyiye gidiyor diye haber vermişsiniz. ne illet bir şey de bu kadar genç adamı bu hızlı yiyip de bitirdi. gerçekten hayat ne boş şey. ailesine sabır diliyorum. mekanı cennet, huzurla dolu olsun. subat sonu toplanip bira fln icmistik 6 ay yaaa bazı ocleri kac senedir kanserli halde meydanlarda boguruyor hala :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Bu sene içinde biri arkadaşım olmak üzere genç yaşta göz göre göre ölüme giden 2. insan oldu. Ne kadar boş herşey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Bana her bayram mesaj atardi. Of. Ne garip sey lan hayat, simdi gunluk hirslarimizi kosturmacamizi dusunuyorum da hepsi bos sahiden. Sevenlerinin basi sagolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 KuddusiMavra said: Hepinize Allah zihin açıklığı versin, işleriniz rast gitsin, hep seveceğiniz işlerde, hep sizi seven insanlarla birlikte olun umarım. Sevgiler. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Hersey cok cabuk gelisti, izlemekten baska birsey yapamadik simdi de vefat haberine bakiyoruz. Basimiz sagolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Geride kalanlara dayanma gücü nasip olsun , cimcime şirin bir kızı vardı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Ablam temmuz ayında vefat etti kanserden. Vefat öncesi aynen kuddusi giib yoğun bakıma alınmıştı, kanser hastaları zaten son dönemlerde ya enfeksiyondan yada organ yetmezliğinden vefat ediyor. Süreç çok zor gerçekten ve yapabileceğiniz hiçbirşey yok öylece ölmesini bekliyorsunuz artık yapacak birşey kalmayacağını anlayınca, ağrıdan artık morfin veriliyordu son dönemlerde. 2-3 post önce ağrıdan kuddisinin yoğun bakıma alındığını okuyunca sonucun artık pek iyi olmayacağını anlamıştım. Sevdiklerine ve yakınları adına çok üzücü eşi ve kızı için zor gerçekten umarım ne kısa sürede toparlarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Vay arkadaş yaaa... Bir sürü dangalak herife bir şey olmazken iyi kötü bu ülke için çırpınan insanlara oluyor hep. Ahmet Abi (Narsor) o da en son enfeksiyon sonucu yoğun bakıma alınmıştı. Hatırladım da fena oldum yine. İkisinin de toprağı bol olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 basin saolsun law cigim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 gleoddyn said: Vay arkadaş yaaa... Bir sürü dangalak herife bir şey olmazken iyi kötü bu ülke için çırpınan insanlara oluyor hep. Ahmet Abi (Narsor) o da en son enfeksiyon sonucu yoğun bakıma alınmıştı. Hatırladım da fena oldum yine. İkisinin de toprağı bol olsun. benim de aklıma ahmet abi geldi. patiden 2 kişi endgame'e ulaştı diyelim :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satari Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 çeto bugün bütün pozitif enerjimi aldın helal olsun ama, umarım seni burada üzmemişizdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Ah be abi:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar