Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=-hNgFNH7zhQ baya aydınlandırıcı bi video olmuş, termal macunun nasıl dağıldığını gösteriyor. zaten bütün alana da yayılması gerekmiyormuş. heat spreaderı çıkartınca cpu bütün alanı kaplamıyormuş. https://s19.postimg.org/akt4z8vzn/pretty.jpg artic silver'ın sitesinde, guide'da intel ise çizgi şeklinde sürün diyor. bu sitede de baya kapsamlı bi test var. x şeklinde sürün demişler. bilemedim şimdi. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 x sur gec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 ben olsam altın oran şeklinde sürerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 beyle http://www.pcstats.com/articleimages/201110/installFM1_5112.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Aydınlandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Ortaya nohut basi kadar surup sink le siktigin zaman yayiliyo iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 ben hertarafına kendim yayıyorum. uğraş çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 aşırı bi fark yok gördüğüm kadarıyla. bundan sonra mutsuz surat yaparım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Zalmann macun sürdüm geçenlerde anlamadığım şey bu yöntemler arası kaç derece fark edeceği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 25 derece ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 o derece bir düşüş olmadı şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 şurada test yapmışlar işte. max 2 derece farketmiş dsdfg en iyisi bezelye kadar sürmek sanırım. burada da iyi sonuç vermiş. hava kabarcığı da hiç olmuyor o zaman. birde eski macunu nasıl temizleyeyim? şundan aldım. isopropil alkol falan yoktu. https://www.kozbilshop.com/arctic-silver-arcticlean-urun31744.html kahve filtre kağıdı ya da mikrofiber cam/lens bezi kullanın demişler. bi tane kullanılmamış gözlük bezi var onla temizleyeceğim. kağıt havlu ya da selpakla falan temizleyince, tiftik kalıyormuş. onlar da işlemci ısınınca yanıyormuş falan sıkıntı çıkarabilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 mikrofiber cam beziyle silmiştim ben sanırım. kolonya dökmüştüm beze. tüy bırakmayan herhangi bi bez olur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 asetonla sil, cam silmek için mikrofiber toz bezi de kullanabilirsin, özenli temizliceksen selpak da olur, aseton hızlı kurur uflersin sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Benim mac özellike windowsda çalışırken 70-80 derece bazen 90 a yaklaştığı da oluyor tavsiye üstüne zalman termal macun sürdük banamısın demedi 😄 20-25 derece fark ettirecek bir durum göremedim. Belki de fazla mı sürdüm acaba diye düşünüyorum akşam bu ölçülerde sürüp, bir test yapıp sonuç paylaşırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 şaka yaptım abi 25 derece fark eder mi şundan. 2-3 falandır anca o da belki. xaty said: asetonla sil, cam silmek için mikrofiber toz bezi de kullanabilirsin, özenli temizliceksen selpak da olur, aseton hızlı kurur uflersin sonra plastik parçalara sıçratarak anakartı yok da edebilirsiniz aynı zamanda sdfskjdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 20-25 derecelik bir beklentim yoktu Termal macun karşılaştırmalarına baktığımda 10-15 derecelik düşüş elde edenlerin yorumlarına göre bir şey farketmedi benim pc de. Sonuç macbook pro 15'' olanlar ısınıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 allah allah fiyatı da 10k halbuki nasıl ısınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 10k fiyat çekmeyi biliyor şerefsiz apple ısınmaya çare bulamadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar