Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Efes Pastörsüz

Masticore

Öne çıkan mesajlar

Masticore said:

Cok güzel olmuş be... Senelerdir Tuborg Gold içerim( bence en iyi yerli biraydı) İlk kez Efes'in bir birası için budur abi olmuş dedim.

https://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/s640x640/sh0.08/e35/13129610_172241569839740_477279434_n.jpg

Hemen deniyorum.

Tuborg golddan sonra anca budweiser kesiyo pilsenlerde.
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

bingildak said:

Pastörsüz neymiş yahu

Heralde pastorize muhabbeti bunda da mevcut çünkü pastörsüzün raf ömrü 60 gün. Yani taze bira ya

Ama cok salak bi isim koymuşlar, Efes fresh fln. de asdaf Pastörsüz nedir.

pastorize edilmemis hali sut kadar cabuk bozuluyordu diye hatirliyorum, tekniz geziye gitmistik fbrikaya. sise biralar en uzun sure pastorize ediliyor, ficilar cok daha az o yuzdsn bir kac ay omurleri
Sosyal ağlarda paylaş

yok abi bazı mekânlarda falan varmış ben takip ediyorum migros'ta da var diyen var deneyemedim şahsen.

negatif yorum görmedim. üstüne bir de ale bira. bayağı yön değiştirmesini bekliyorum ben türk insanının.

not: bir de gara guzu tepkilerini de biliyorum ilk çıktığında onunla da kıyaslayınca iyi bekliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

bajazet said:

nope. denedim. nope.

efes'in asıl brewmaster serisi gelecek onu bekleyin.

Olm icen adam golda benziyo diye yorum yapmis.

Efeste mi calisiyon lan op

gold'a benziyor demedim yaw sadece t.gold'dan sonra içecegim 2. türk birası oldu diyorum... Tadı hafif,aroması bol ,bilemiyorum gayet güzel gidiyor ya... Genelde sevmem hafif biraları ama bu başka geldi.

Şöyle diyim benzemek acısından.Bunu carlsberg'e tercih ederim... En azından her mekan efes satiyor. Tuborg'u anca yazlık çay bahçelerinde içebiliyoruz. Pub,kafe rest. efes french. oldugu için içilebilecek güzel bir efes birası tatmak iyi oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...