Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dunkirk (2017)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Eh 2. Dünya Savaşı standartlarında ufak bir savaş sayılabilir ama bir d-day'den fazla adam ölüyor neticesinde. Ondan film yapan bundan hayli hayli yapar.
Mesaj tarihi:
sıkışan müttefikleri kurtarmak icin giriştigimiz mücadele fasa fiso diye sıkacaklar yani,
bu arada berlin 4üncü 5inci peace offerları (rhineland kadar geri çekilicem fransayıda recover edicem masraflar benden gibi maddelerle ) yolluyor ingiltereye.
Mesaj tarihi:
Dunkirk'in filmi çekilirde ne anlatılır onu bilmiyorum. Nolan gibi shitstorm-sever bi yönetmen oradan işe yarar ne yapacak cidden merak ediyorum.

Oscar'a oynuyor cidden başka açıklaması yok. Churcill'in seferberliği ve İngiliz ordusunu yok olmaktan kurtarması tamam da işte cidden Nolan standartlarında bu nasıl anlatılacak ya asdfsd
Mesaj tarihi:
Muhtelen film senaryosu bir yemek masasındaki muhabbeten çıkmıştır.
Abi ikinci dünya savaşıyla alakalı ger şeyi çektiler bi biz eksik kaldık. Var mıdır acaba arada derede kalmış bişeyler
Var abi dunkirk
Aa başkası kapmadan çekelim, zateb nolanım ben kayıtsız şartsız severler filmi.
Tamamdır politik gazı da verdik mi oscarı da alırız. İyi lan iyi hemen prodüktörü arıyorum.
Mesaj tarihi:
Adamlar savaştaki en kötü ezilmelerini bile kahramanlık destanı olarak anlatırsa cidden yuh artık. Bir babayiğit de çıkıp guderian nasıl denize döktü bunları diye çekmedi.
Mesaj tarihi:
hele ciksin izleyelim
sonra deriz iyi kotu cirkin diye.
nolan hikaya/kurgu/atmosfer etmenlerini cok guzel ayarlayabilen bir yonetmen.

onemli olan dunkirk'in tirt olmasi degil, onun beyazperdeye nasil yansitildigi.
Mesaj tarihi:
Yav yapmayın, hikaye/konu olayında Nolan mı iyi? Son Batman filan şaka gibi. Interstellar denen facia ne peki? Ölüme yolculuğa çıkan bilim adamlarının yolda, eve dönmek için ağlayan kişilere dönüşmesini konu alan filmin neresi iyi? Şişik filmlerin yönetmeni benim için.
Mesaj tarihi:
Nolan'sa kesin güzel olur. Bide Imax.

https://www.youtube.com/watch?v=dsa3W25Np-4

daha bugün Hitler'in en yakın adamı Himmler'in günlüğü bulunmuş. Bu 2. dünya savaşı senaryoları bitmez.
Mesaj tarihi:
Red said:

adamlar bu teaser işini biliyor ya. imax'te ww2'ye doyarız inş.

sesler stuka sesleri herhalde.

hehe rober hatemocuya bak uçak tanıyor sesinden he sdfsfs.

bence nolan pg13 yapar çok gore kan olmaz, batman izleyen çocuklar anca 15'ine girdi onlar da gişe yapsın diye. öyle de inandırıcı olmaz.
  • 4 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...