Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 [video]https://www.youtube.com/watch?v=gglkYMGRYlE?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 tepeden tırnağa skindiriklik akıyore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 batman böyle bi iron man triplerinde safasfdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 flash karakterini komple yanlış anlamışlar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Flash'ın dizi hali daha iyi. Batman'de bi önceki filmde baya piskopat depresifken bunda paso espirili filan. meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 apla güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 http://i1.mirror.co.uk/incoming/article7633233.ece/ALTERNATES/s1200/Ben-Affleck-in-Batman-V-Superman-interview.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Martian manhunter siz jl mi olur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 suicide squada bak bir de buna bak la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 shaha mcu mizahına benzeme çabaları bi de tema müziğini de değiştirirler diye umuyorum o ne lan oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 ben en çok aquaman'e karşı ön yargılıydım ama bunda nedense bayağı hoşuma gitti. khal oturacak gibi duruyor ya karaktere. alışılmışın dışında vs. olsa da tipi barry cidden çok garip ama bilmiyorum ona da ısındım. bi cycborg'a ısınamadım o da zaten hiç gösterilmiyor dsfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 İçlerinde en iyi oturmuş karakter AquaMan bence tam adamına vermişler rolü, diğerlerini filmde görmeden birsey diyemiyorum. Gal Gadot'u da WonderWoman'a yakıştırmamıştım ama filmde ve yeni WW trailera ına bakınca baya altından kalkmış karakterin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 said: Cyborg looks like a damn Nvidia GTX graphics card. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 ilik gibi kadın nesini beğenmedin bre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 flash niye metal kostum giymiş, ağırlık yapar daha yavaş koşar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 o değil de en iyi batman ben affleck. adam bruce wayne olmak için doğmuş sdfs. batman v superman kötüydü bundan pek ümidim yok dfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 supermani kim resliyor aceba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 ölmedi ki reslesinler. millet filmin sonunda öldü falan sanıyordu bi de dfs. bildiğin tabut havalandı son saniyelerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 toprağın havalandığını gördüm de kendi kendine mi kalktı deyu merak etmekteydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 toprak bile kabul etmedi. sen milyonlari oldureceksin kendi sinirine hakim olamadigin icin. etrafi yakip, dokeceksin. hesap bile vermeden. o mezar seni kabul etmez. kabul etmez! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=MXph0arElKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 adamlar bariz batman ile flash'in yanina salata zerzevat atalim diye film yapiyorlar yalniz. gerci batman'i bozup, flash'i da batirmislar. literature "dc superkahramani kadar kotu" gibi bir kelime kazandirmak lazim gercekten. -serhan berbat bir calisan, adeta bir dc kahramani kadar kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 aquaman olmuş. aquamanin dark series e dönse güzel olur. yada flashpointe. Batman vs superman de zaten göz kırptılar alternatif dünya serilerine. flashpoint spoilerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Flashı kesinlikle dizideki çocuk canlandırmalı idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 superman yok mu bu film de hiç gözükmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar