nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 vallahi bilemiyorum ben pc'de, benq gaming bir monitörde 6gb'lık mkv ve yify arasında rahatsız edici derecede fark göremiyorum çoğu zaman. Ha hız derdim de kota derdim de yok da eski büyük mkvler kalmadı zaten artık hep küçük oluyor ripler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 nileppezdel said: tpb'nin arayüzü de kat'a kıyasla 1998'den kalma çöp. Doğru düzgün yorum göremiyorsun bir şey göremiyorsun. İçeriğe ulaşmak zor, arama sistemi sıkıntılı. Hayır yani tamam illegal içerik sağlayan sitesin de deepweb'de de değilsin tut bi tasarımcı, eli yüzü düzgün arayüz yaptır gercekten de oyle 1337x.to'ya bakiyorum bu aralar. onun da arayuzu cok basarili degil ama cop degil en azindan. mesela yify'de olaylar donunce bayagi sikintili olmustu. adamlarin sitesi derli toplu ve icerige ulasmak kolaydi. bir de mkvcage var mesela. 3kere gittim sitelerine. ondan sonra "buradan indirecegime izlemem hic daha iyi" dedim biraktim. olm i$e gitmek gibi hissiyati olan site yapmissiniz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 torrentleech, upload falan denmiş hakkaten upload yapamıyorum lan, sokarım böyle siteye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Fake upload yapıyordum ben leechde ancak öyle kotarabiliyordum ama bundan 2 sene öncesi şimdi neler olmuştur bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 kat.am thepiratebay.lu ya yönlendiriyor. Legit site mi .lu ile biten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 abi tl'de fake upload yapacaksınız zaten bosuna kasmayın. zamunda varken ugrasasım gelmiyo benim ama. zamunda'dan magnet ile cekiyorum yeni cıkan her diziyi, filmi. yine de icerik ve seed acısından bugune kadar kullandıgım en saglam site tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 bu fake olayını yakaladılar mı direk atıyorlar siteden. eskiden kasıyorlardı yakalamaya şimdi bilemiyorum. bit-hdtv diye bi site vardı orada 500 gb falan fake kasmıştım, onun sayesinde indiriyordum bi sürü şey ashdfuhau. sonra 1 ay mı ne girmedim tatile gittiğimde, inaktiflikten yollamışlar. çok güzel siteydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 nileppezdel said: tpb'nin arayüzü de kat'a kıyasla 1998'den kalma çöp. Doğru düzgün yorum göremiyorsun bir şey göremiyorsun. İçeriğe ulaşmak zor, arama sistemi sıkıntılı. Hayır yani tamam illegal içerik sağlayan sitesin de deepweb'de de değilsin tut bi tasarımcı, eli yüzü düzgün arayüz yaptır bunu yazdığın site de paticik :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 valla benim en sevdiğim forum arayüzü paticik. Ha aramaya diyorsan, dosya bulup indirmek üzerine olan siteyle forumu kıyaslamak saçma bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Haydaaa okuduğum kitaplar bitti ebook indirmek için bunu kullanırmışım meğersem. MOBİ indirmek için alternatif bulmak lazım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 pati yine iyi ya sade falan. yeni bişiye gerek yok. kıyaslayalım hatta hit sayısı en yüksek forumlarla: https://forum.donanimhaber.com/ http://forum.memurlar.net/ https://forum.shiftdelete.net/ https://www.frmtr.com/ patiden daha iyisi var diyen çıksın göstersin kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 sabonis said: bu fake olayını yakaladılar mı direk atıyorlar siteden. eskiden kasıyorlardı yakalamaya şimdi bilemiyorum. bit-hdtv diye bi site vardı orada 500 gb falan fake kasmıştım, onun sayesinde indiriyordum bi sürü şey ashdfuhau. sonra 1 ay mı ne girmedim tatile gittiğimde, inaktiflikten yollamışlar. çok güzel siteydi. anında atılıyosun hala. adam gibi ul yapıcan goze batmıcak fazla. kandırabiliyosun yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 sostizm said: Haydaaa okuduğum kitaplar bitti ebook indirmek için bunu kullanırmışım meğersem. MOBİ indirmek için alternatif bulmak lazım şimdi. neyse cok kaynak var ..bakin saga sola.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 http://kickass.cd yeni adres Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 bire bir tpb sonuçlarını veriyor bu, tpb reskin'i gibi bi şey sdkfjsdfjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 https://torrentproject.se/ bu iyi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 abi o site bariz 1998 yilindan kalmaymis ama asdfasdfasdf arayuzu nerede? google'in ilk kuruldugu donemki tavrini benimsemisler, diyordum. neyse ki advanced e basinca normale dondu ben hala 1337x.to dan yanayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 onda cizgi roman, kitap vs yok ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 geri açıldı galiba? kickass.cd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 valla acildi gibi de aramasi calismiyor gibi..son eklenenler iyi gorunmuyor onceden seri paylasan seederler yok gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 ay insallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 bu bildiğin piratebay'in kickass skin'i giydirilmiş hali. açıp karşılaştırın anlarsınız. döndüğü falan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 https://kat.al/ hadi yine iyisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 bu da aynı şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 o üstüne malwareshit. kickass.cd tek unofficial legit domain şu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar