Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kickass.to kapatılmış

Bone

Öne çıkan mesajlar

nileppezdel said:

tpb'nin arayüzü de kat'a kıyasla 1998'den kalma çöp. Doğru düzgün yorum göremiyorsun bir şey göremiyorsun. İçeriğe ulaşmak zor, arama sistemi sıkıntılı. Hayır yani tamam illegal içerik sağlayan sitesin de deepweb'de de değilsin tut bi tasarımcı, eli yüzü düzgün arayüz yaptır

gercekten de oyle

1337x.to'ya bakiyorum bu aralar.
onun da arayuzu cok basarili degil ama cop degil en azindan.

mesela yify'de olaylar donunce bayagi sikintili olmustu. adamlarin sitesi derli toplu ve icerige ulasmak kolaydi.

bir de mkvcage var mesela. 3kere gittim sitelerine. ondan sonra "buradan indirecegime izlemem hic daha iyi" dedim biraktim.

olm i$e gitmek gibi hissiyati olan site yapmissiniz!
Sosyal ağlarda paylaş

bu fake olayını yakaladılar mı direk atıyorlar siteden. eskiden kasıyorlardı yakalamaya şimdi bilemiyorum. bit-hdtv diye bi site vardı orada 500 gb falan fake kasmıştım, onun sayesinde indiriyordum bi sürü şey ashdfuhau. sonra 1 ay mı ne girmedim tatile gittiğimde, inaktiflikten yollamışlar. çok güzel siteydi.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

tpb'nin arayüzü de kat'a kıyasla 1998'den kalma çöp. Doğru düzgün yorum göremiyorsun bir şey göremiyorsun. İçeriğe ulaşmak zor, arama sistemi sıkıntılı. Hayır yani tamam illegal içerik sağlayan sitesin de deepweb'de de değilsin tut bi tasarımcı, eli yüzü düzgün arayüz yaptır

bunu yazdığın site de paticik :P
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

bu fake olayını yakaladılar mı direk atıyorlar siteden. eskiden kasıyorlardı yakalamaya şimdi bilemiyorum. bit-hdtv diye bi site vardı orada 500 gb falan fake kasmıştım, onun sayesinde indiriyordum bi sürü şey ashdfuhau. sonra 1 ay mı ne girmedim tatile gittiğimde, inaktiflikten yollamışlar. çok güzel siteydi.

anında atılıyosun hala. adam gibi ul yapıcan goze batmıcak fazla. kandırabiliyosun yani :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...