Murray Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Abi kusura bakamyında 3.500 liraya telefon nedir ya? Tamam zevk renk de yazık. Sakın alıp 4-5 sene kullanırım falanla gelmeyin öyle olmadığını biliyoruz asd. Yarın yeni bir teknoloji çıkıcak, daha 2 sene önce 3500 liraya telefon almış adamlar bu sefer 4500 lira ödeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Telefonun fiyati ilk ciktigi gunku fiyattan 100$ daha pahali. Senin 3. Dunya kurun devalue olunca 4500e geliyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Xenus said: http://i.imgur.com/FMZyrLT.gifv topkek istinye parkta telefon kalmamış 6, 6s, plus modeller falan öyle satıyor asdsas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Yılan gibi maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Hissingate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Gene S modelini de sattıracak kadar hatalı üretmişler sanki. Suya dayanıklılığı iyiymiş de o yeni siyahın çizilme olayı inanılmaz dandik olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Artik seramige gecilmeli zaten. Samsung fakiri bile alumunyum cikariyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Meraklılara iPhone 7 Display Technology http://www.displaymate.com/iPhone7_ShootOut_1.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Ekran sağlammış bende Ekşi'de görüp bakmıştım. Yalnız yazıda söyledikleri gibi etkinlikte pek üzerinde durmamaları Steve Jobs açısından üzücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=ogs_g9BlGQc Sanırsın laptop çalışıyor. Gerçi çözümü kolay güncelleme ile çalışma hızlarını %20 düşürürler mis gibi iphone 6'yı 7 fiyatından itelemiş olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Değiştiriyorlar bunları da telefon yok diye günlerce beklemeleri çok nahoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 ekran konusunda adamlar bissürü ilerleme kaydetmiş ama tabi bunlar gözle pek görülemeyecek farklar. yalnız şu dikkatimi çekti: iphone 6 da otomatik ve manuel olarak max parlaklık 558 cd/m2 iken iphone 7 de manuel olarak parlaklık 602 cd/m2, otomatik ayarlandığında güneş altında 705 cd/m2 ye çıkıyor ve manuel olarak ayarlanamıyor sadece otomatikte. enteresanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 manuel ayarlamaya izin verdiğine şükret sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 çoğu flagship'te var o fark, otomatikteyken "ısındım ben" deyip kısıyor çünkü gerekirse. ha LG gibi hayvanlar manueldeyken de kısıyor onlara lazım değil sdfpşlösdlşf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Ve bende "onlara" katıldım... 16'sı sabahı 6'da LA Apple The Grove'da kuyruğa girerek öğlen 15:00 gibi Matte Black'imi aldım. :D Sırada çok eğlendim, keyifli insanlarla tanıştım. Röportaj yaptılar "Türkiye'den sırf 7 almak için geldim" diyerek Hype yarattım. Hiss miss yok, cillop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 hangi kanaldi? lokal bile olsa erisip izleyek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 iPhone 7 plus 128 mat black getirebilecek olan varsa yeşillendirsin tekliflere açığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 güle güle kullan pampa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 ulan tam telefon çilem bitti dedim, yine başladık ya. TR için önümüzdeki ayın 13'u diyor ama sitede preorder falan yok. fakir gibi gidip sırada mı bekliyoruz 4k para vericez diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 onlayn satın alcan panpa, evine getirecekler işte.. o değil de şarj ederken müzik dinleyemiyom diyenler için lightning girişli hem 3,5mm jack çıkışı olan hem de dişi lightning çıkışı olan bi imalat'ı amazona koyabilsek 9$dan ne para basar haaa.. baktım biraz da beceremeyeceğimi anlayınca burada paylaşayım dedim fikrimi.. Aynı zamanad dişi lightning to 3.5mm jack ucu olan zımbırtıya da koyacaksın satışa.. ohh para bas sonra... sırf ebayden bile sağlam satış yaparsın aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 e onu yazdım işte ben de, haftaya açılmıyor mu satış. preorder yok sitesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Welcome @killjoy 1- http://m.imore.com/how-charge-your-iphone-7-and-listen-headphones-same-time 2- kutusundan cikiyor lightning to 3,5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Türkiye'de kaça çıkacak şimdi iphone 7? Haftaya İngiltere'ye gidiyorum, gitmişken 2 tane alıym diyorum satarım burada diye ama Türkiye fiyatı hakkında bir açıklama var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 belli değil official fiyatlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 bingildak said: ulan tam telefon çilem bitti dedim, yine başladık ya. TR için önümüzdeki ayın 13'u diyor ama sitede preorder falan yok. fakir gibi gidip sırada mı bekliyoruz 4k para vericez diye? E s7? Patates di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar