Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iPhone 7

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi kusura bakamyında 3.500 liraya telefon nedir ya? Tamam zevk renk de yazık. Sakın alıp 4-5 sene kullanırım falanla gelmeyin öyle olmadığını biliyoruz asd. Yarın yeni bir teknoloji çıkıcak, daha 2 sene önce 3500 liraya telefon almış adamlar bu sefer 4500 lira ödeyecek.
Mesaj tarihi:
Gene S modelini de sattıracak kadar hatalı üretmişler sanki. Suya dayanıklılığı iyiymiş de o yeni siyahın çizilme olayı inanılmaz dandik olmuş.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Ekran sağlammış bende Ekşi'de görüp bakmıştım. Yalnız yazıda söyledikleri gibi etkinlikte pek üzerinde durmamaları Steve Jobs açısından üzücü.
Mesaj tarihi:
http://www.youtube.com/watch?v=ogs_g9BlGQc

Sanırsın laptop çalışıyor. Gerçi çözümü kolay güncelleme ile çalışma hızlarını %20 düşürürler mis gibi iphone 6'yı 7 fiyatından itelemiş olurlar.
Mesaj tarihi:
ekran konusunda adamlar bissürü ilerleme kaydetmiş ama tabi bunlar gözle pek görülemeyecek farklar.

yalnız şu dikkatimi çekti:
iphone 6 da otomatik ve manuel olarak max parlaklık 558 cd/m2 iken
iphone 7 de manuel olarak parlaklık 602 cd/m2, otomatik ayarlandığında güneş altında 705 cd/m2 ye çıkıyor ve manuel olarak ayarlanamıyor sadece otomatikte. enteresanmış
Mesaj tarihi:
çoğu flagship'te var o fark, otomatikteyken "ısındım ben" deyip kısıyor çünkü gerekirse. ha LG gibi hayvanlar manueldeyken de kısıyor onlara lazım değil sdfpşlösdlşf
Mesaj tarihi:
Ve bende "onlara" katıldım...

16'sı sabahı 6'da LA Apple The Grove'da kuyruğa girerek öğlen 15:00 gibi Matte Black'imi aldım.

:D

Sırada çok eğlendim, keyifli insanlarla tanıştım. Röportaj yaptılar "Türkiye'den sırf 7 almak için geldim" diyerek Hype yarattım.

Hiss miss yok, cillop.
Mesaj tarihi:
onlayn satın alcan panpa, evine getirecekler işte..

o değil de şarj ederken müzik dinleyemiyom diyenler için lightning girişli hem 3,5mm jack çıkışı olan hem de dişi lightning çıkışı olan bi imalat'ı amazona koyabilsek 9$dan ne para basar haaa.. baktım biraz da beceremeyeceğimi anlayınca burada paylaşayım dedim fikrimi..
Aynı zamanad dişi lightning to 3.5mm jack ucu olan zımbırtıya da koyacaksın satışa.. ohh para bas sonra... sırf ebayden bile sağlam satış yaparsın aslında
Mesaj tarihi:
Türkiye'de kaça çıkacak şimdi iphone 7?

Haftaya İngiltere'ye gidiyorum, gitmişken 2 tane alıym diyorum satarım burada diye ama Türkiye fiyatı hakkında bir açıklama var mı?
Mesaj tarihi:
bingildak said:

ulan tam telefon çilem bitti dedim, yine başladık ya. TR için önümüzdeki ayın 13'u diyor ama sitede preorder falan yok. fakir gibi gidip sırada mı bekliyoruz 4k para vericez diye?

E s7? Patates di mi
  • Yeni Oluştur...