Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iPhone 7

ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

saatte istedigim seyler var gibi su an. alirsam onu alabilirim..

fitbit charge hr ve mio fuse var ama insan kolunda biraz daha kaliteli duran bir sey istiyor acikcasi. birde kardesimde gordum guzel alet :)

tek bakindigim ki o da buyuk ihtimal yoktur, yuzerken kalp ritmi olcuyormu gerisi guzel duruyor. uyurken kalp ritmi falan fitbit te var ama benim icin yalan o ozellik. aksamlari sarj ederim np.
Sosyal ağlarda paylaş

hahaha siz apple cihazlarınızı nasıl gün içinde çalışır tutmaya kafa yormaya devam ede durun bakalım nasıl çözümler çıkacak. belki apple özel kıyafetler çıkarır kinetik enerji üretir saatinizin kapanmaması sağlarsınız?! sadece 500 dolar dostum, 3 renkte geliyor!

iphone 7 plus için TR fiyatı dersiniz? 4k görür müyüz? 6p a baktım 3600 görünüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya şu olay çok komik geliyor bana ilk iphonedan 120 kat daha hızlı! Sanırsın alet Nasa'nın işlemlerini tek başına yapacak. Bir önceki ile niye kıyaslamazlar bir türlü anlam veremiyorum düşünsenize intel'in böyle bir tanıtım yaptığını :) Bir de şu var "Ve çok yakında sunulacak yepyeni alan derinliği efekti ile çektiğiniz portreler her zamankinden daha iyi görünecek" tutup htcnin (3D Evo) 5 sene önce yaptığı şeyi temcit pilavı gibi koymazlar umarım önünüze.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

hahaha siz iphone cihazlarınızı nasıl gün içinde çalışır tutmaya kafa yormaya devam ede durun bakalım nasıl çözümler çıkacak. belki apple özel kıyafetler çıkarır kinetik enerji üretir saatinizin kapanmaması sağlarsınız?! sadece 500 dolar dostum, 3 renkte geliyor!

Ama öyle deme artık inanılmaz bir pil deneyimleri var eskisine modele göre 1 ya da 2 saat daha fazla dayanacak böylece en azından belki akşam üstünü görebilecekler. Artık buna daha az kafa yorulacak YAŞASIN!

Edit: Zorla satıyorlar gibi bir durum yok tabi ama insanları algı olarak yanlış yönlendiriyorlar ona tepkim sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

bildiğim kadarıyla pluslarda batarya sorununu baya aştılar. bir günü rahat rahat bitirebiliyor. o kadarı benim için ok telefon için. saat ve kulaklık tam bir gimmick ama işte "güzel görünüyor" diye alan insanlar için. bu featlerle spor üzerinden pazarlamaya çalışmaları falan çok komik.
Sosyal ağlarda paylaş

abi samsung edge7 2 gun gitti diye yaziyordunuz daha gecen. iphone 6 + ile 12 saat ekran! omru goruyorum ben.

hani pil konusunda cep telefonunda apple urunleri iyilerden artik.

saat konusun da goren 1 ay 1 hafta giden es deger urunler var sanir.

cep telefonu ile koyacaksiniz sarj olacak iste :)

daha iyisi cikana kadar boyle idare edecegiz, son 10 senedir bu sekilde idare ediyoruz artik alisti bunye :D
Sosyal ağlarda paylaş

Cihazı ne için aldığınla alakalı biraz ya. Apple watch a gelen özellikler bana çok komik geliyor. Yürürken yakında pokemon var diye titreyecekmiş, cep telefonumu çıkarıp yakalayacakmışım hehe. Mesaj yazabilecekmişim izler yaparak falan falan. Hani feat eklemek için ekliyorlar. Ben kimsenin cep telefonu cebindeyken 1 kelimeden fazla mesaj yazacağına inanmıyorum.

Bunlara odaklanırken batarya sorunlarını olduğu gibi bırakmaları çok garip geliyor. Mesela nike ile yaptıkları şey falan çok güzel ama constant hr ölçümü yok diyorsunuz. Gps koyana kadar bunu koysana. Kim cep telefonu olmadan koşuya gidiyor? Var mı böyle bir alışkanlık. Eee cep telefonu üzerinden inanilmaz gps tracking yapıyor zaten cihaz? Hani içi boş geliyor pratik geliştirmeler yerine daha böyle gimmick şeyler.

Fitbit o konuda çok iyi. Essential şeyleri koyuyor gimmickleri dışarıda bırakıyor. Adamlar fitness odaklı çünkü ama smart watchdan istediğin her şeyi de her gün şarj etmeden sana sunuyor falan. Scope u çok net belirleyip geliştiriyor adamlar. Apple watch da her şey olsun diye kasıyorlar ama pilde atlama olmadan olmayacak işte belli.
Sosyal ağlarda paylaş

kesinlikle. ben kalp ritmi, kalitesi, spor aktiviteleri icin dusunuyorum zaten.

yoksa pokemon falan ne ya :) gorunusu guzel kaliteli, spor aktivite destekli yuzerken kullanilan bir kaliteli saat iste. bekliycem zaten az daha 3-4 ay kadar sanirim, yeni sezon diger spor saati ureticileri ne cikaracaklar. guzel seyler var ancak kalite ve tasarimlari hep dusuk.
Sosyal ağlarda paylaş

Senin aradığın şey bence blaze. Tasarım konusu kişiye özel olduğu için bir şey diyemiyorum. Zaten söyle bir şey var. Bu cihazla alakalı değil bildiğim kadarıyla. Doğru ölçüleme istiyorsan bilek kemiğinin bir parmak yukarısına takman gerekiyor cihazı. Bu da saatin uzun kollu şeylerle görünmemesine yukarıda kalmasına sebep oluyor. Diğer zamanlar içinde modüler yapı olduğu için frame, kordon her şeyi değişebiliyorsun. Kendi istediğin tarz yapabiliyorsun falan.

misal : https://www.fitbit.com/lookbook/blaze
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...