bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 2004 se benimle ilgili ya. ben üye oldum 2004 de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 özür dilerim yoldaşlar. bok yeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Ülke mahvoldu ve gülecek bir şey kalmadı. İnsanlar büyüdü ve bir kısmı çocukluk sempatikliğini kaybetmiş jekes olarak kaldı vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 ve delirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 şu kafaya ulaşsak ya tekrardan ne güzelmiş kafalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 "hatta onu bir kere ağlatmış bile.." said: hatta onu bir kere ağlatmış bile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 sae gel güldüreyim seni ehiehiehi black-ice'ın da duygusal romantik olacağı o zamanlardan belliymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 bingildak said: 2004 se benimle ilgili ya. ben üye oldum 2004 de. olm 2004'te patinin anasını ağlatacağız diye karar alıp birlikte üye olmadık mı? amacımıza ulaştığımıza göre artık bunu söylememizde bir sıkıntı yok. ben haftada 2-3 kere girer okurdum eskiden ama 2004'te trafik kazası geçirip 15 gün evde kalınca üye olmuştum. bingildak'la karar verip üye olmuştum ama dsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Ben durumdan memnunum, Paticik'te eskiden adminler baskıcıydı, Emaleth adeta Malice Do'urden gibi bizi Menzoberranzan'ın dehlizlerinde tutsak tutuyordu adeta Daermon N'a'shezbaernon içerisinde hapsolmuştuk. Konuşma hürriyetimiz yoktu sanki mesaj yazsam kırbaç inecekmiş gibi his geliyordu. Malice Do'urden dediysem yanlış olmasın mecaz yapmıyorum, kadınlara nasıl davranmamız gerektiğine dair yazılar, bizi terbiye ve terlikle tehditler, bakın ben sessiz bir vatandaş olarak bunları yazıyorum ama aramızdan çok işkence çekenler oldu. Çok sürgün yiyenler oldu. Zegna,Dynamick,nedanko, fizban gibi isimler adeta sessiz devrim yaptılar. Paticik popülasyonu zulüm altında inlerken, elbetteki Saeros gibi figürler iktidara sevimli hareketlerle yaklaşıp, ellerini sıvazlayıp, sinsi planlar yapıyorlardı,şimdi daha fazla anlatmak istemiyorum ancak daha sonradan üye olan vatandaşlar için bu elzemdir. İntiharlar, aldatmalar, terk edilmeler ve baskıcı otoriter rejimlerle dolu bir paticik geçmişi var elimizde. İlk ayaklanma sesleri Tarih bölümünde başladı, Tarih bölümü adeta Khazad-dûm gibiydi. Cafein, Viktor, Fedaykin, Gimli, Cüce gibi isimler politik tartışmalar, ikinci dünya savaşı dosyaları, tarih bölümü üzerinde dönen tartışmalar ile bölümü vuruşa vuruşa özgürleştirdiler. Müzik Bölümü radyo yayınları ve müzik paylaşımları ile şenlendi. Tarih bölümünde tartışmanın tadına varan buçukluklar, cüceler ve insanlar artık özgürlük arzuluyordu. Karakedi gibi yaşlı bir ejderha olarak inine çekilmeye karar verdiğinde ise artık demir kapıların kırılma zamanı gelmişti. Bir ara Otorite o kadar güçlü ve o kadar ilgisizdi ki Paticik neredeyse bir Yıl kapalı kalmıştı. Giremiyor, iletişim kuramıyorduk. Baskı dolu yıllardan sonra birde karanlıkaltında tamamen hapsolmuştuk, neyse ki genç girişimci Dynun Hoplayan Manda gibi geçici bir karargah kursa da bu yeterli olmamıştı. Taaki Zegnalar tekrar Paticiği ayağa kaldırana Di gibi isimler forumu stabil hale gelene kadar ne işkenceler çektik, ne zulümler gördük. yok yazı şöyle yazılmalıymış, yok yazı böyle yazılmalıymış. Typo stili ile Bonepart sert saldırılarla bu rejimi püskürtmeye çalıştı. Bu forum neler yaşadı neler, daha fazla anlatmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 hükümet çalışıyor diyorsun yani bir nevi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 fr den girip dl de kalmışsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Gece dana gibi dota oynardık. Çokta güzeldi. Ama forumun sahibi gibi takılan bazı arkadaşlar insanları çok aşağılamaya kalktılar. Kimisi trollük yapıyordu onlar belli oluyor. O kısımda sıkıntı yok ama forumun diğer demirbaşları çok zarar verdiler. Eskiler oturup hatayı birazda kendilerinde aramalılar. Ya yeni üyeliği açmayacaktınız, ya da gelenlere adam gibi davracaktınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 wot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 2004'te paticik mi vardı lan. pepelek=( edit: bi dakka lan kırılma ne zaman oldu 2005 değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Arma said: Gece dana gibi dota oynardık. Çokta güzeldi. Ama forumun sahibi gibi takılan bazı arkadaşlar insanları çok aşağılamaya kalktılar. Kimisi trollük yapıyordu onlar belli oluyor. O kısımda sıkıntı yok ama forumun diğer demirbaşları çok zarar verdiler. Eskiler oturup hatayı birazda kendilerinde aramalılar. Ya yeni üyeliği açmayacaktınız, ya da gelenlere adam gibi davracaktınız. sfdj hala sendika-hurt insanlar kaldi mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 MrLevie said: 2004'te paticik mi vardı lan. pepelek=( edit: bi dakka lan kırılma ne zaman oldu 2005 değil miydi? alakasi yok 2004 ben üye oldum paticikti ismi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 2003de olduk galiba paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 haklisiniz kardsim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 iyi ki açmışım bu topici baya tutucak gibi bi sonraki topicimde allah var mı yok mu onu tartışacağım arkadaşlar hatta bu topic yavaşlarsa direk konuyu oraya çekerim paticik böyleyse allah niye öyle falan gibi, biraz da sağa sola sataşırım "ne diyon lan" falan gibisinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 saeros çok haklı. biz süperdik, siz hepiniz iğrençsiniz. bilhassa paparnoz berbat bi üye, ben bugün bunu gördüm. ayrıca yeni üye alımı kapansın. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 benim alakam yok eski paticikle ama fede ekmek kermit'in olduğu dönemler bayağı geyik dönüyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Cidden bozdu, garbajda açılmıyordu bu başlık. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Arma said: Gece dana gibi dota oynardık. Çokta güzeldi. Ama forumun sahibi gibi takılan bazı arkadaşlar insanları çok aşağılamaya kalktılar. Kimisi trollük yapıyordu onlar belli oluyor. O kısımda sıkıntı yok ama forumun diğer demirbaşları çok zarar verdiler. Eskiler oturup hatayı birazda kendilerinde aramalılar. Ya yeni üyeliği açmayacaktınız, ya da gelenlere adam gibi davracaktınız. o kadar adam gibi davrandık ki bütün XX kromozoumlu üyelere bıyık çıkarttırttık hepsi erkek oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Ema hariç çünkü o 14/f/ist bacak kadar boyuyla bıyık mıyık çıkaramaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Emaleth said: saeros çok haklı. biz süperdik, siz hepiniz iğrençsiniz. bilhassa paparnoz berbat bi üye, ben bugün bunu gördüm. ayrıca yeni üye alımı kapansın. evet. paparnoz'u bayramdan bayrama goren uzak akrabalari bile sevmiyor ki. onlar bile "biz kimiz hatirladin mi? sen elimizde buyudun ya!" demiyor. yeni uye alimi kapali degil mi zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar