Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2004'ten sonra paticik bozdu

Saeros

Öne çıkan mesajlar

bingildak said:

2004 se benimle ilgili ya. ben üye oldum 2004 de.

olm 2004'te patinin anasını ağlatacağız diye karar alıp birlikte üye olmadık mı? amacımıza ulaştığımıza göre artık bunu söylememizde bir sıkıntı yok.

ben haftada 2-3 kere girer okurdum eskiden ama 2004'te trafik kazası geçirip 15 gün evde kalınca üye olmuştum. bingildak'la karar verip üye olmuştum ama dsfdsf
Sosyal ağlarda paylaş

Ben durumdan memnunum, Paticik'te eskiden adminler baskıcıydı, Emaleth adeta Malice Do'urden gibi bizi Menzoberranzan'ın dehlizlerinde tutsak tutuyordu adeta Daermon N'a'shezbaernon içerisinde hapsolmuştuk. Konuşma hürriyetimiz yoktu sanki mesaj yazsam kırbaç inecekmiş gibi his geliyordu. Malice Do'urden dediysem yanlış olmasın mecaz yapmıyorum, kadınlara nasıl davranmamız gerektiğine dair yazılar, bizi terbiye ve terlikle tehditler, bakın ben sessiz bir vatandaş olarak bunları yazıyorum ama aramızdan çok işkence çekenler oldu. Çok sürgün yiyenler oldu.

Zegna,Dynamick,nedanko, fizban gibi isimler adeta sessiz devrim yaptılar. Paticik popülasyonu zulüm altında inlerken, elbetteki Saeros gibi figürler iktidara sevimli hareketlerle yaklaşıp, ellerini sıvazlayıp, sinsi planlar yapıyorlardı,şimdi daha fazla anlatmak istemiyorum ancak daha sonradan üye olan vatandaşlar için bu elzemdir. İntiharlar, aldatmalar, terk edilmeler ve baskıcı otoriter rejimlerle dolu bir paticik geçmişi var elimizde.

İlk ayaklanma sesleri Tarih bölümünde başladı, Tarih bölümü adeta Khazad-dûm gibiydi. Cafein, Viktor, Fedaykin, Gimli, Cüce gibi isimler politik tartışmalar, ikinci dünya savaşı dosyaları, tarih bölümü üzerinde dönen tartışmalar ile bölümü vuruşa vuruşa özgürleştirdiler.

Müzik Bölümü radyo yayınları ve müzik paylaşımları ile şenlendi.

Tarih bölümünde tartışmanın tadına varan buçukluklar, cüceler ve insanlar artık özgürlük arzuluyordu.

Karakedi gibi yaşlı bir ejderha olarak inine çekilmeye karar verdiğinde ise artık demir kapıların kırılma zamanı gelmişti.

Bir ara Otorite o kadar güçlü ve o kadar ilgisizdi ki Paticik neredeyse bir Yıl kapalı kalmıştı. Giremiyor, iletişim kuramıyorduk.

Baskı dolu yıllardan sonra birde karanlıkaltında tamamen hapsolmuştuk, neyse ki genç girişimci Dynun Hoplayan Manda gibi geçici bir karargah kursa da bu yeterli olmamıştı.

Taaki Zegnalar tekrar Paticiği ayağa kaldırana Di gibi isimler forumu stabil hale gelene kadar ne işkenceler çektik, ne zulümler gördük.

yok yazı şöyle yazılmalıymış, yok yazı böyle yazılmalıymış. Typo stili ile Bonepart sert saldırılarla bu rejimi püskürtmeye çalıştı.

Bu forum neler yaşadı neler, daha fazla anlatmak istemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Gece dana gibi dota oynardık. Çokta güzeldi. Ama forumun sahibi gibi takılan bazı arkadaşlar insanları çok aşağılamaya kalktılar. Kimisi trollük yapıyordu onlar belli oluyor. O kısımda sıkıntı yok ama forumun diğer demirbaşları çok zarar verdiler. Eskiler oturup hatayı birazda kendilerinde aramalılar. Ya yeni üyeliği açmayacaktınız, ya da gelenlere adam gibi davracaktınız.
Sosyal ağlarda paylaş

Arma said:

Gece dana gibi dota oynardık. Çokta güzeldi. Ama forumun sahibi gibi takılan bazı arkadaşlar insanları çok aşağılamaya kalktılar. Kimisi trollük yapıyordu onlar belli oluyor. O kısımda sıkıntı yok ama forumun diğer demirbaşları çok zarar verdiler. Eskiler oturup hatayı birazda kendilerinde aramalılar. Ya yeni üyeliği açmayacaktınız, ya da gelenlere adam gibi davracaktınız.

sfdj hala sendika-hurt insanlar kaldi mi ya
Sosyal ağlarda paylaş

iyi ki açmışım bu topici baya tutucak gibi
bi sonraki topicimde allah var mı yok mu onu tartışacağım arkadaşlar
hatta bu topic yavaşlarsa direk konuyu oraya çekerim
paticik böyleyse allah niye öyle falan gibi, biraz da sağa sola sataşırım "ne diyon lan" falan gibisinden
Sosyal ağlarda paylaş

Arma said:

o kadar adam gibi davrandık ki bütün XX kromozoumlu üyelere bıyık çıkarttırttık hepsi erkek oldu
Sosyal ağlarda paylaş

Emaleth said:

saeros çok haklı.
biz süperdik, siz hepiniz iğrençsiniz.
bilhassa paparnoz berbat bi üye, ben bugün bunu gördüm.
ayrıca yeni üye alımı kapansın.
evet.

paparnoz'u bayramdan bayrama goren uzak akrabalari bile sevmiyor ki.
onlar bile "biz kimiz hatirladin mi? sen elimizde buyudun ya!" demiyor.

yeni uye alimi kapali degil mi zaten?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...