SPectre88 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 çok fena baydım iş güç yoğun geçen yaz yıllık iznimde yoktu 2 senenin acısı var. Ağustos başında 3-4 gün kafayı dinleyebileceğim, sahilinde rakı yapabileceğim lokasyon önerilerine açığım. arabasız gitmeyi düşünüyorum. Schengeni kısa verdiler iş için yoksa direk Yunana kaçma niyetim vardı. Alternatif 1. Ayvalık - Cunda 2. Girne (gittim gördüm bir daha gerek var mı bilemedim) 3. Batı Karadeniz (Cide-Amasra-Akçakoca ??) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 hatun yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 yeni terketti evlenmek istiyormuş. yoksa plan onunla Datçaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 uzuldum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 şu an kaştayım akıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Bu mevsimde kas? Ustunde goz cikartir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 foça olabilir, hafta içi sakin olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 kas icin otel tavsiyesi var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Gökova - Azmak ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Tur gibi bisi ayarla, olympos fetihe falan. Aktiviteli olsun. Kafa dinlemeye diye, Tek gidip hic tek dönmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 kabak güzel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 tura gerek yok kafama eser araba kiralar baska yere kacarim diyorum. tek donmesekte olur sikinti degil:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 kaşta kaldığım oteller; saylam suites upper house lukka kaldığım apart; çınarlar hepsi de güzeldi gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 ben de gardenia'da kaldım içeri alkol sokmana izin var, denizin kenarında odaları tek kişi için ideal falan, sessiz olur, rakını alır içersin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2022 3-4 günlük böyle tatiller daha çok yoruyor beni ya. tatilden sonra dinlenme ihtiyacı olmuyor mu sizde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2022 tatili yanlış yapıyorsundur, tatilden sonra dinlenme ihtiyacı yazarken saçma gelmedi mi sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2022 Son günlerde ilk defa fistana hak verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2022 ayni sey bende de var, yapi meselesi tatile gidip daha cok yoruldugum cok oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2022 Tatilde her şeyi yapmaya çalışmaktan o. Tatilde sabah kahvaltıya yetişeyim, akşam eğlenceye çıkayım, gün içinde aktivite aksiyon. Yatıcan abi tatilde, mal mal gevişlicen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2022 Yanlış yapmaktan değil beyaz yaka hastalığı zamansızlık. Yılda 2 bilemedin 3 hafta yıllık izin olunca o kısıtlı sürede her şeyi yapmaya çalışmak için acele ediyor programı şişirdikçe şişiriyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2022 E işte yanlış o zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2022 Öbür türlü de bi daha yapmaya fırsatı olmayacak ama. Ver 40 gün yıllık izin, yine yaparsa kızarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2022 tatilde 3 gun ustuste deniz, kum gunes ve sinirsiz raki ve ton baligindan sonra kesinlikle 1 gun boyunca klima altinda camis gibi yatasin geliyor sonra tatile devam etmek lazim ama o lux yok malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2022 Klima altında yattığım her gün bana 2 güne mal oluyor. Herkes farklı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2022 rakı ve ton balığını ilk defa duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar