Esh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Sene 2016da botu kesemiyolar mi hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 en son oynarken hala vardı. hax bile vardı. farmer node dan node a teleport olarak gather yapıyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 garrisonlar sagolsun gerek kalmadi node farmlamaya ama legionda degisebilir goldun anlami yok oyunda zaten, xp ninde bi anlami yok. gold cap i arttirdiklarinda millet gaza geldide o cap in artma sebebi black market direk. millet direk capten bid koyuyordu ve ilk goren kapiyordu itemi, gold sink olarak eklenen bisi o AH sonucta, simdi gold capte oturanlarin cuzdanalri cok daha rahat bosalticaklar, oynamayana para yok legionda ki craft iyi gozukuyor ama cok hani kotu oneriler realm pop dengeleme icin cunki blizzard hepsini denedi 10 senede ama yok yani insanlar daima kendileri sistemin icine edicek bir yontem buluyor ustune blizzde sallamiyor artik cok dun coliseum giriyim dedim patch oncesi title i kapiyim diye, full mythic bis gearli tipler ayni anda siraya girerek felc etmis sistemi, aptal blizz pvp kurallari uygulamadigindan ret paladin + blood dk beraber girip ring CD larini patlatinca dagitiyorlar zaten, gearsizlari kesip buffi stacklediklerinde durdurmana imkan yok. sonra istediginiz serverda 85k verin bize kazanmaniza izin verelim diyorlar, adam 2 senelik sub kasmis bu yontem ile ki kendi realminde topladigi goldun haddi hesabi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Silvermoon ally'da kalıcısınız değil mi, esasında DH oynamayı düşünüyorum orada char kasabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Hangi serverda karar verildi? Ufaktan char kasmaya başlıyım orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Cogunluk tn horde'da ama kimseden ses seda yok. Benim de isim cikti Istanbul'a geldim. Giremedim bu hafta oyuna dogru duzgun. Usenmezsem bu gece donecegim eve bakalim. Insanlar bi ses etse surdan neler olacak da dkfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 ben tn horde'dan yanayım çünkü bir kaç ay sonra patlaması yüksek ihtimalli bir oluşum işine giriyorsunuz en son böyle bişi yaptığımda dımdızlak hem de frostmane'de horde olarak kaldım, sonra bi sürü char'a transfer gereksiz yere para harcadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 bende dönmeyi düşünüyorum. TN char yok ama xrealm ile gelirim bir şekilde. donjuanmatus#2548 battletag. benide ekleyin 2 haftaya açarım acc büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Silvermoon da biz kararlıyız. gazımız bitsin bırakalım modunda değiliz yani. işi gücü olan insanlarız oynayacak oyun bulamıyoruz akşamları vakit geçirmelik sabit oynadıgımız oyun olsun diye wowa dadandık işte hep beraber eski arkadaşlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 mardox said: ben tn horde'dan yanayım çünkü bir kaç ay sonra patlaması yüksek ihtimalli bir oluşum işine giriyorsunuz en son böyle bişi yaptığımda dımdızlak hem de frostmane'de horde olarak kaldım, sonra bi sürü char'a transfer gereksiz yere para harcadım. Silvermoon da patlamazsın. Hadi guild patladı diyelim ,silvermoon da 2-3 tane aktif türk guildi var. Geçen venili vidili bir guilde denk geldim, TN de adamlar 10 tane adam bulamazken heriflerde 30-40 online vardı. Türk guildi de şart değil. silvermoon da oyuncu kitlesi TN den baya farklı. wow un son iyi serverı gibi birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Tesekkur ederim ama hususi tr guildi aramiyorum mesela su an international var bir tane. Xrealm social raiding var haftada 1. Bir de social rbg'si var. İyi simdilik baska server macerasina gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 DarKRideR said: Shaman dps nasıldı. pandaria da iyiydi. 3-4 expansiondur hiç değişmedi ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Tarren Mill güzel bir server horde için , TN gibi donanımhaber tier türk wowcular akınına uğramamış, az biraz da olsa yerli ve milli wowcular da var hem baya kaliteli ecnebi guildlerde mevcut, population da high daha ne istiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Abi bu kadar yazinca tirsmaya basladim. Tamam toksik de premade group ve guildi ayarlayinca mesafe koyabiliyorsun. Shaman enhance dps legionda acaip degisti. Ptr da kesin dene, live ile alakasi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 ya abicim oyuna başladık da yine yalnızlıktan yapacak bişey bulamıyorum , raid finder ilanları iş ilanı gibi olmuş yok yüzüğü göster yok achievement göster sdf 707 ilvl hunter var horde magtheridon da ID : Ulfang#2227 ekleyin takılalım raid dungeon allah ne verdiyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 kaç senedir horde oynadım biraz ally oynayalım gözümüz renk görsün :P şimdi başlasam anca 100lerim, bi server söyleyinde başlayayım bi an önce :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Silvermoon'daki guildin adı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 bi de silvermoon ally di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Ally mally yok boşverin gayliance ı gerçek birer erkek gibi horde oynayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 abi wifiden bağlansamda ethernet ile bağlansamda home 140 world 140 oynuyorum. hiç düşmüyo. iki türlüde sabit. bunu ben nasıl fixlerim ya? dükkanda 25mbit baglantı var sıfır ms ile oynuyorum evde 100mbit baglantım var yok rezalet arkadaş 1.5 saniye delayla oynuyorum. edit: ev 140 world 120 oldu şimdi. evin içindeki lag dünyadan daha yüksek. kabloda da aynı şey wifi de de aynı şey. bu modemden değil oyundan kaynaklı falan galiba veya dns ten kaynaklı bişey sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerlink Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Fransuxa said: abi wifiden bağlansamda ethernet ile bağlansamda home 140 world 140 oynuyorum. hiç düşmüyo. iki türlüde sabit. bunu ben nasıl fixlerim ya? dükkanda 25mbit baglantı var sıfır ms ile oynuyorum evde 100mbit baglantım var yok rezalet arkadaş 1.5 saniye delayla oynuyorum. edit: ev 140 world 120 oldu şimdi. evin içindeki lag dünyadan daha yüksek. kabloda da aynı şey wifi de de aynı şey. bu modemden değil oyundan kaynaklı falan galiba veya dns ten kaynaklı bişey sanırım? superonline kullanan herkes 140ms diyo http://eu.battle.net/wow/en/forum/topic/17612342899?page=3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Legion için bana da guild lazım. 13/13M temizledim. Legion da aksam 8:30'dan sora raid yapacak guild lazım. Göç ederiz gerekirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 xream guildi varsa aslında güzelde olabilir ya, benim 1 sene önce ne guild kaldı ne doğru düzgün ortam, server ı bir türlü mergelemediler öldürdüler resmen. Oyunu bıraktık resmen :p Şimdi casual vs yine takılabilsek fena olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Bu konu neye baglandi? En son tn horde'da bi gult kuruluyodu sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 TN'de şu yeni penalty sistemi nedeniyle toxik türk trade chat olayı da belirgin azaldı. Bunun dışında herşey xrealm zaten eskisi gibi değil. Eğer hususi bir guild'le takılmıyorsanız başka realmde bile olsanız toxik türke denk gelirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar