Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

keyjıl guilt (legion)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
garrisonlar sagolsun gerek kalmadi node farmlamaya ama legionda degisebilir

goldun anlami yok oyunda zaten, xp ninde bi anlami yok. gold cap i arttirdiklarinda millet gaza geldide o cap in artma sebebi black market direk. millet direk capten bid koyuyordu ve ilk goren kapiyordu itemi, gold sink olarak eklenen bisi o AH sonucta, simdi gold capte oturanlarin cuzdanalri cok daha rahat bosalticaklar, oynamayana para yok legionda ki craft iyi gozukuyor

ama cok hani kotu oneriler realm pop dengeleme icin cunki blizzard hepsini denedi 10 senede ama yok yani insanlar daima kendileri sistemin icine edicek bir yontem buluyor ustune blizzde sallamiyor artik cok

dun coliseum giriyim dedim patch oncesi title i kapiyim diye, full mythic bis gearli tipler ayni anda siraya girerek felc etmis sistemi, aptal blizz pvp kurallari uygulamadigindan ret paladin + blood dk beraber girip ring CD larini patlatinca dagitiyorlar zaten, gearsizlari kesip buffi stacklediklerinde durdurmana imkan yok. sonra istediginiz serverda 85k verin bize kazanmaniza izin verelim diyorlar, adam 2 senelik sub kasmis bu yontem ile ki kendi realminde topladigi goldun haddi hesabi yok.
Mesaj tarihi:
Cogunluk tn horde'da ama kimseden ses seda yok. Benim de isim cikti Istanbul'a geldim. Giremedim bu hafta oyuna dogru duzgun. Usenmezsem bu gece donecegim eve bakalim.

Insanlar bi ses etse surdan neler olacak da dkfk
Mesaj tarihi:
ben tn horde'dan yanayım çünkü bir kaç ay sonra patlaması yüksek ihtimalli bir oluşum işine giriyorsunuz
en son böyle bişi yaptığımda dımdızlak hem de frostmane'de horde olarak kaldım, sonra bi sürü char'a transfer gereksiz yere para harcadım.
Mesaj tarihi:
bende dönmeyi düşünüyorum. TN char yok ama xrealm ile gelirim bir şekilde. donjuanmatus#2548 battletag. benide ekleyin 2 haftaya açarım acc büyük ihtimal.
Mesaj tarihi:
Silvermoon da biz kararlıyız. gazımız bitsin bırakalım modunda değiliz yani. işi gücü olan insanlarız oynayacak oyun bulamıyoruz akşamları vakit geçirmelik sabit oynadıgımız oyun olsun diye wowa dadandık işte hep beraber eski arkadaşlarla.
Mesaj tarihi:
mardox said:

ben tn horde'dan yanayım çünkü bir kaç ay sonra patlaması yüksek ihtimalli bir oluşum işine giriyorsunuz
en son böyle bişi yaptığımda dımdızlak hem de frostmane'de horde olarak kaldım, sonra bi sürü char'a transfer gereksiz yere para harcadım.

Silvermoon da patlamazsın. Hadi guild patladı diyelim ,silvermoon da 2-3 tane aktif türk guildi var. Geçen venili vidili bir guilde denk geldim, TN de adamlar 10 tane adam bulamazken heriflerde 30-40 online vardı. Türk guildi de şart değil. silvermoon da oyuncu kitlesi TN den baya farklı. wow un son iyi serverı gibi birşey.
Mesaj tarihi:
Tesekkur ederim ama hususi tr guildi aramiyorum mesela su an international var bir tane. Xrealm social raiding var haftada 1. Bir de social rbg'si var. İyi simdilik baska server macerasina gerek yok.
Mesaj tarihi:
Tarren Mill güzel bir server horde için , TN gibi donanımhaber tier türk wowcular akınına uğramamış, az biraz da olsa yerli ve milli wowcular da var hem baya kaliteli ecnebi guildlerde mevcut, population da high daha ne istiyorsunuz.
Mesaj tarihi:
Abi bu kadar yazinca tirsmaya basladim. Tamam toksik de premade group ve guildi ayarlayinca mesafe koyabiliyorsun.

Shaman enhance dps legionda acaip degisti. Ptr da kesin dene, live ile alakasi yok.
Mesaj tarihi:
ya abicim oyuna başladık da yine yalnızlıktan yapacak bişey bulamıyorum , raid finder ilanları iş ilanı gibi olmuş yok yüzüğü göster yok achievement göster sdf
707 ilvl hunter var horde magtheridon da ID : Ulfang#2227 ekleyin takılalım raid dungeon allah ne verdiyse.
Mesaj tarihi:
kaç senedir horde oynadım biraz ally oynayalım gözümüz renk görsün :P

şimdi başlasam anca 100lerim, bi server söyleyinde başlayayım bi an önce :)
Mesaj tarihi:
abi wifiden bağlansamda ethernet ile bağlansamda home 140 world 140 oynuyorum. hiç düşmüyo. iki türlüde sabit. bunu ben nasıl fixlerim ya? dükkanda 25mbit baglantı var sıfır ms ile oynuyorum evde 100mbit baglantım var yok rezalet arkadaş 1.5 saniye delayla oynuyorum.

edit: ev 140 world 120 oldu şimdi. evin içindeki lag dünyadan daha yüksek. kabloda da aynı şey wifi de de aynı şey. bu modemden değil oyundan kaynaklı falan galiba veya dns ten kaynaklı bişey sanırım?
Mesaj tarihi:
Fransuxa said:

abi wifiden bağlansamda ethernet ile bağlansamda home 140 world 140 oynuyorum. hiç düşmüyo. iki türlüde sabit. bunu ben nasıl fixlerim ya? dükkanda 25mbit baglantı var sıfır ms ile oynuyorum evde 100mbit baglantım var yok rezalet arkadaş 1.5 saniye delayla oynuyorum.

edit: ev 140 world 120 oldu şimdi. evin içindeki lag dünyadan daha yüksek. kabloda da aynı şey wifi de de aynı şey. bu modemden değil oyundan kaynaklı falan galiba veya dns ten kaynaklı bişey sanırım?

superonline kullanan herkes 140ms diyo
http://eu.battle.net/wow/en/forum/topic/17612342899?page=3
Mesaj tarihi:
xream guildi varsa aslında güzelde olabilir ya, benim 1 sene önce ne guild kaldı ne doğru düzgün ortam, server ı bir türlü mergelemediler öldürdüler resmen. Oyunu bıraktık resmen :p Şimdi casual vs yine takılabilsek fena olmazdı.
Mesaj tarihi:
TN'de şu yeni penalty sistemi nedeniyle toxik türk trade chat olayı da belirgin azaldı.
Bunun dışında herşey xrealm zaten eskisi gibi değil. Eğer hususi bir guild'le takılmıyorsanız başka realmde bile olsanız toxik türke denk gelirsiniz.
  • Yeni Oluştur...