Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Gloria victis iyi ama duzeltmeleri gereken seyleri cok yavas duzeltiolar. Bir haftadir da bakiorum hic post yok nerdeyse burda. Nerde bu guzel oyunlar? yeni trend 100 kisilik server acip mmo takilan oyunlarda da duzgun bisi yok. Nerde takilio herkes? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 bns oyna mis gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Yokluktan Ark oynuyoruz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Lejyona girersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 az aşağıda uçan binekli oyun vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 10 gün sonra 7.0 geliyor + lejyon var 6 hafta sonra. ak git wow'a. ekim-kasım gibi bırakırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Değmez yaz dönemi mmo. single takılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 son bir haftadir, sununla takiliyorum, degisik birsey :) tam bir grind fest fakat kendi botu icinde :) sen afk takilirken senin yerine kesiyor npc yi, lootluyor falan :p ps: 3. serverdeyim,gelmek isteyen olursa diye not düseyim B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 daoc var. Uthgard.net hibernia tarafındayız bekleriz. Gerçi giremiyorum bayadır :D oynancak mmorpg sadece daoc diğerlerini at çöpe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 MMO yok valla.. Blade & Soul ve Black Desert denedim hiç biri sarmadı.. En güzeli Dota veya heroes of the storm gibi oyunlarda 1 ay falan takılıp sonra wow a geçmek.. Legion geliyor zaten.. 1-2 ay da wow oynayıp sonra bırakırız zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 nasıl yok ya bilgisayarın varsa adam gibi black desertın üstüne yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Blade and soul sarmıyor. late sıkıcı oluyor. Biz Icarus Online'a başladık 3 kişi fena değil oynatıyor ama pay to win olacağı için uzun süreli olacağını düşünmüyorum. Ben de uzun zamandır güzel bir mmorpg arıyorum. Çok fazla mmorpg oyun oynamadım. 2005 yılında Conquer Online'a başladım. Yaklaşık 7 sene oynadım ve ondaki tadı hiçbir oyunda bulamıyorum. Sonradan o da cps denilen gerçek parayla satın alınan bir para birimiyle hard core bir p2w oyunu oldu. Öyle bir p2w oldu ki kendini bir kaptıran en az 1000 dolar harcamadan çıkamıyor oyundan. p2w'in allahı bu oyun. Oyunda farm yapmak çok eğlenceliydi aptal aptal 5 tane şundan öldür 3 tane bunu kes questleri yoktu sadece farm yaparak level alıyordun. Belli levellerın belli kasma yeri oluyordu. Okçuların multiple shot skilli vardı tek seferde 15-20 mob öldürebiliyordu parti kurup 70 level altı playerları peşine takıp onlara level aldırıyordu kendi de point kasıyordu. Her yerde pk yapabiliyordun 4 kişi öldürürsen kırmızı oluyordun ve ölürsen itemin düşüyordu 10 kişi öldürürsen siyah oluyordu ve ölürsen jaile düşüyordun pk puanların azalana kadar. Guild War lar çok zevkliydi bir grup kaleyi savunuyor diğer grup saldırıyordu. Zaten her yerde pk yapabildiğin için kimse pvp eksikliği hissetmiyordu. Hem pve hem pvp en güzel oyundu Conquer Online. Yok mudur hala böyle bir oyun? Albion Online başlamayı düşünüyorum belki o bu tadı verir. Ultima Online ve Conquer Online'a çok benziyor. Ancak onda da Conquer'da olduğu gibi gold gerçek parayla alınıyor sanırım. o da hard core p2w olmadığı sürece sorun yok. CO 'da hayvan gibi p2w olmadan önce oynanıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Abi daoc diyorum size :D hala mmorpg arıyorsunuz ne diyim. Gitmiş adam wow felan demiş tuş spam oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Elder scrolls online oynuyorum ben. Güzel patchler geliyor son bikaç seferdir. Pahalı ve 50 küsür gb ama ona göre :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 cyrodiil düzeldi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Daha iyi ama yine lag sorunu var pop locked campaignlerde. Prime time'da oynamayınca laga rastlamıyosun genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 benim beklediğim bir oyun vardı ama adını unuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 wow legion mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 mmo yok lan. black desert'a gene başlayayım dedim, p2w yoluna gideceklerini açıkladıkları için dönesim kalması. zaten oyunu da single player gibi oynadım. riders of icarus meh çıktı. 2008 yılının combatı daha çekilmiyor. master x master fena değilmiş, skyforge'un 2.5D versiyonu gibi, diablo moba kırması yani. aslında mmo da sayılmaz. birde cbt bitiyor. herowarz diye bi oyun buldum internetin derinliklerinden, animemsi diablo/poe gibi bişi. bu da mmo değil. çerezlik belki oynanır. büyük ihtimal çöp ama yoklukta bakacağım. wildstar steam'e geldi, bi indireceğim ama ona da bi türlü saramamıştım, cartoony sci-fi art style'ı meh. tera'da yarın leveling eventi varmış, beleş endgame seti veriyorlar lel. combat'ı eğlenceliydi, başlayacağım gene. yeni classı oynarım. http://en.tera.gameforge.com/news/detail/event-the-league-of-levelers blade & soul'un suyu çıkarana kadar oynamıştım, dönesim yok hiç o yüzden. birde parmaklarda carnal tunnel triggering bi yapısı var. revelation online da hakikaten iyi gibi. bunu bekliyorum artık. blade & soul'un open world yenisi gibi. hypelandım. çin open betasını indiriyorum bunun da. https://www.youtube.com/watch?v=rjuSbOj__SE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 ben mmo sorununu çözdüm artık. pve zaten mmo oyunlarda ez olmuş. herkez loot alıp çıkma derdinde (wildstar gibi oyunlar varda.. millet kolaya çok alıştı artık olmaz o iş) kafa göz kırmak için: Arpg takılıyorum pvp hevesim içinde : Moba oynuyorum. mmo aramaktan kurtuldum artık :P, zorlayıp moba öğrenince mmo aramıyor insan artık.. Bir anda o kadar hero, eşya, build vs.. derken korkutucu oluyorda.. bir süre sonra zevkli olmaya başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 yaw gelio iste az daha sabır revolation-dark and light-bless bu 3 ude patlamaz heralde bırınden bırını oynarız hea legionu unuttum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 ben de bikaç sene öncesine kadar mmo olmadan yapamazdım ama yavaş yavaş insan anlıyor mmo'nun dead genre haline geldiğini. bu tür aslında modern insan yaşamına ayak uyduramadığından öldü. pve'siyle pvp'siyle hardcore mmo oyunu yapsalar bu oyunu oynayacak eski mmo'cular çoluğa çocuğa eve barka işe karıştığından yeterince vakit ayıramayacak ve oyuncusuzluktan f2p'e, oradan da p2w'e evrilecek. casual oyun yapsalar herkes bok atacak guild wars 2'de olduğu gibi. şahsen çok pvp istersem indiriyorum gw2'yi amaçsız spvp'sinde 1 hafta takılıyorum sonra yine bırakıyorum. pve konusu için ise diablo ve benzeri oyunlar, en olmadı singleplayer rpg'ler iştah gideriyor yukarıda da dendiği gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Sigarayı 2 gün önce bırakmış biri için oyun önersenize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Xenus said: çin open betasını indiriyorum bunun da. Hangi serverdasın ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar