Lectre Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Uzun sürdü biraz aramalarımız, daha öncede konu açmıştım, genelde barınak önerilmişti bende gittim barınağa baktım hiç yavru köpek bulamadık orada, sonra facebook gruplarından araştırırken hayvan sever biri postlamış öyle haberimiz oldu, 6 kardeş terkedilmiş bir fabrikanın yanında doğmuşlar, 1-1.5 aylık olmuşlar fakat durumları çok kötüydü, babaları yüksek ihtimal bir golden annelerinin durumu çok kötüydü onu gördüm, Odin'i biz sahiplendik, kalan kardeşlerininde sahiplenilmesine aracı olduk gibi oldu şuan bütün kardeşleri yeni yuvalarında. Geldiğinde mama yemiyordu, sürekli uyuyordu, akciğerlerinde sorun varmış, 3 gündür antibiyotik, vitamin, ağrı kesici enjeksiyonu yapılıyor düzenli kendini topladı biraz, yaş mama yemeye başladı 2 gündür baya sevindik falan ama hala kuru mama yemiyor öyle bir sıkıntımız var, yaş mama yiyincede proplanın altını yemiyor eşek sıpası :) Önerilere açığım bu konuda, yaş mamaya karıştırmayı flm denedimde kıramıyor ağzında sanırım kuru mamayı geri çıkarıyor, yavru maması adult değil ona baktım, pro line'ın tavuklu bir maması, olmadı onu değiştireceğiz bakalım, kulübesini vs hazırladık, alışıyor oda bize zamanla, bir kaç foto koyalım :)
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 şapşal mal ya :D bi de Allah Odin aşkına imgur kullanın
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 lan şu şirinliğe odin mi dediniz? el kadar bebeye mozaffar al sharifi uddin ya omarellah diye isim verenlerden ne farkınız var :( şaka şaka tipini kıskandığım için öyle dedim (tu)
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 sabonis said: şapşal mal ya :D bi de Allah Odin aşkına imgur kullanın standartta imgur kullanıyorum zatende bizimkilerin yanına geldim dns flm derken engelli yani ^^
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 oldu oldu, büyüyünce daha iyi olacak ^^ kuru mama yemeyede başladı az önce mucizevi bir şekilde rahatladım biraz.
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 arkadaşımın sert bi boxerı var odin diye ondan bu yumuşak tipe oturmadı bende odin ismi asd
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 ya ben 2 gün isim koymadım, ares sherlock vs koyacaktım, kuş var muhabbet adı watson, sonradan odin koyasım geldi bir an, odin gel oğlum dedim geldi ayağımın dibine falan, hiç yürüyemiyordu bile o zamanlar hastalığından dolayı, odin kaldı, ev ahalisi gofret falan diyor kişilik bozukluğu yaşayacak garibim :P
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 çok da iyi olmuş valla, şımarık mı şımarık mis gibi görünüyor işte, sağlıklı uzun bi ömrü olur umarım sizle
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 elbet kuru mamaya geçmen gerekecek ya. veteriner ne diyor?
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 abi mama işini çözersiniz de, ev yemeğine alıştırma. golden'lar (golden di mi?) deri hastalıklarına çok müsait. sadece mama yesin, benimkisi bir kere egzama oldu, bi daha tüyleri toparlamadı. bir de güle güle yaşayın hep beraber, çok güzelmiş kerata.
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 tanıdığım 3. odin oldu. ey mübarekler. biriniz de ALLAHIN GÜZEL İSİMLERİNDEN KOYUN, CELLE CALLALÜ DİYİN ESMA DİYİN BU NE GAVUR MERAKI
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Zaten hiç bir köpeğe ev yemeği vb yedirmemek lazım. Ne yapıp ne edip kuru mamaya alıştırmak önemli. Yavru mamaları var çeşit çeşit. İmkanın varsa kalitelilerden vermeye çalış. Başta ufak boylarda almakta fayda var çünkü mama seçebiliyor şımarıklar bazen, hali ile aldığın koca paket mama ile kalakalıyorsun :) Hayırlı olsun. Yardıma muhtaç bir köpeği sahiplendiğin için de ayrıca bravo. Çok tatlıymış yavrucak, maşallah :)
Drall Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Bence tam bir osman tipi var. Baksana bildiğin osmişko
yumy Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 AAAAnnnnnnnnnnnnnneeeaem ölürüm çok tatlı lan
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 pro line tavuklu aldım bulunduğum yerde yavru maması sadece onu ve proplan bulabildim proplanın fiyatları gereksiz yüksekti, alıştı kuru mamaya yiyor artık az az, toplarlasın diye biraz yaş biraz kuru mama veriyorum gün geçtikçe iştahıda açılıyor, bugünde bir antibiyotik iğnesi var tedavisi bitiyor sanırım, sonra aşıları vs yapılacak :) Merdiven çıkmayı öğrendi, inme kısmında sorunlarımız var hala ahah
XLegolas Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Çekici nerde? Boynuna minik bir çekiç olan tasma taksanız süper olur heheh
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Abi Pro Line bildiğim kadarıyla çok da kaliteli bir mama değil (en azından kediler için tercih edilmediğini biliyorum). Bence internetten falan hesaplı bulup iyi marka vermeye çalış. Zaten kalitesiz mama oldu mu çok yiyorlar, aşağı yukarı aynı kapıya geliyor. Üstelik tuvaletleri, tenleri, ağızları falan daha kötü kokuyor. Tam şakir tipi var bu arada hakkatten. ŞAKİİİR diye çağırasım geldi sdfkj
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 abi hakkaten videolarını görelim şu sıpanın ya
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 deadwoll said: Abi Pro Line bildiğim kadarıyla çok da kaliteli bir mama değil (en azından kediler için tercih edilmediğini biliyorum). Bence internetten falan hesaplı bulup iyi marka vermeye çalış. Zaten kalitesiz mama oldu mu çok yiyorlar, aşağı yukarı aynı kapıya geliyor. Üstelik tuvaletleri, tenleri, ağızları falan daha kötü kokuyor. Tam şakir tipi var bu arada hakkatten. ŞAKİİİR diye çağırasım geldi sdfkj Var mı önereceğin bir marka, yani yavru maması bulamadım bu zaten gider bir süre 3 kilosunu 20 tlye aldım, proplan çok uçmuş vs, araştırayım biraz sipariş geçerim bitmeye yakın daha iyi bir şey o zaman ^^ @levie çok hareketli değil bu aralar antalyanın sıcağından, çekerim bir ara, eğitmek için 1-2 bir şey okumam lazım daha uslu olsun, bugün yaş mama ve kuru mama verdim aynı kapta ayrı ayrı, yaş mamayı yedi kuru mamayı yemedi, biraz kızdım ama hiç dokunmadım yani alıp ağzına flm vermedim, kabı tekrar önüne koydum yedi bana bakıyor yeter mi der gibi ahah.
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Abi ben kopek mamalarini cok iyi bilmiyorum ama kedi mamalarinda pro plan iyi markalardan bir tanesi. 3 kilosu 110 lira falandi sanirim benim kullandigim mamanin. En son 10 kg almistim o da 187 liraydi. Toptan alinca ucuzluyor. Ama normal gibi o soyledigin fiyat, tabii kopek mamalarinda is degisiyorsa bilmiyorum.
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Köpekte Proplanın çok esamesi okunmuyor açıkçası. Mamanın kralı bildiğim ve kuallandığım kadarıyla Acana ve Orijen. Gerçi bu mamalar çok pahalı. Daha bilgili arkadaşlar var forumda, yardımcı olacaklardır.
Öne çıkan mesajlar