applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 dark souls prepare to die edition alicam ben de ilk olarak o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 BalisticGel said: Ben hatunla aynı ekranda oynuyorum. Ben klavyeyle o 360 kontrolörüyle, eğleniyoruz baya. İlkine göre kat kat iyi. Ama oturayım saatlerce oynayayım tarzı bir oyun değil çünkü hikaye yok. Stres atmalık. evet aldım ben de, bu fiyata iyi yani daryl simülatörü, sıkıp sıkıp topluyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 rust alıcam bitek, AC serilerinde %10-50 demişler tüm bundle %10 indirim koymuşlar. Biraz daha düşseydi bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 technobabylon alayım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 outlast 7,75 Styx: Master of Shadows 12,25 Castle Crashers 4,80 Yarın da Steam Link'imin siparişini veriyorum ve couch gaming e başlıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Laraken said: anam sherlock negzel oyunmuş lan. ilk case'i bitirdim, muhtemelen yanlış yaptım da güzel güzel, kesin o hırttır. adventure seviyorsanız indirin, bi monkey island değil tabi de güzel ya. yani ben çok beğenmiştim ucuz diye ps4 için alıp, beklenti yükseltmediğimden mi öyle geldi bilemiyorum ama gta v falan değil onu oynuyordum baya.. bu arada indirimler ne zaman bitiyor, bana mac için oyun önerecek var mı.. takip edemiyorum hiç bilgisayarın kapağını kaldıracak vaktim olmuyorudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 bloodbowl 2 %60 indirime girmiş 36 lira dlc'lerle beraber 55 liraya geliyor. Çıkacak olan 3 race'de bedavaymış... Multisi nasıl acaba 2'nin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Masticore said: technobabylon alayım artık. Ne guzel ismi var su oyununda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Tempest'ı alıcam sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 güzel indie tavsiyeleri var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Bu ne lan. http://store.steampowered.com/app/428690/ gta5 xcom2 falan hala pahalı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Izometrik cillop sci-fi horror adventure olsa keske diyenlere hatirlatma, Stasis. http://store.steampowered.com/app/380150/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 iyi oldu hatırlatma teşekkür ederim alayım artık stasisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Ben baya begenmistim ortalarina kadar oynayabildim, sonra kaynadi. Simdi indiriyorum bitireyim bari. Forum yalancisiyim 5-10 saat imis gametime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 xcom2 o kadar pahalı ki indirimle bile hala deli fiyatı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 teşekkürler aral. doom da öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 güzel bi survival var mı ya böyle sikimsonik şeylerin olmadığı lone dark falan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Vanishing of Ethan Carter Samorost 2 Stanley Parable Transistor Undertale Deponia Complete Journey Child of Light Full price vermeye usendigim indie adventure potpori yaptim. Samorost 3, Dreamfall Chapters ve Sherlock Holmes'lar biraz daha indirim goreydi iyiydi..Doom, Xcom2 ve Tomb Raider ile sonbahara artik hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 transistor çok güzel oyun, ben de tavsiye ederim. bir bastion değil ama, yine de eğlenceli. hikaye de etkileyici. ben ori and the blind forest alayım diyorum bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 http://store.steampowered.com/sub/59923/ point clickçiler bakabilir, 2. oyunu şimdi alıyorum ilki gayet keyifliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Ori and the Blind forest(tu). Definite edition gibi bisi cikardilardi, serinin 2ci'side yapilmaya baslandi sanirim. Ben platform oyunlari cok beceremesemde artwork ve muzik o kadar guzel ki, pisman degilim, ilginizi cekiyorsa tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 xcom var bende daha önce oynadım. Xenonauts alınır mı ? 15 tl olmuş gerek var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Ori super Stasis eh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Xenonauts zor lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 ori çok zordu. dying light kaptım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar