Sam Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 how to survive 2 nasıl? ilkini almamıştım, ikincisi daha iyi demişler ama oynayan olduysa fikir alayım. fiyatı uygun, zombili dıkşın dıkşın birşey alasım geldi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 dark souls 1 alayım mı ? seriyi sadece izledim hiç oynamadım, eski grafik falan değil dimi baymaz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 city of damned i merak ediyodum varmi indirim isdeyim bakamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 @Sam ben aldım hacı ya, daha 1 2 saat oynadım da questler pek sarmadı baydı, ileride nasıl olur bakmak lazım tabi. 7 lira mı neydi dursun dedim, zombi sonuçta elbet bakarım dsfsd. sherlock çaktım bi tane de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 bide isaac paketi patlatcam sanırsam fo4 de son 100 tl ile max kaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 yorumlara bakarsak fo4 ve gta hala pahali allahdan gta beles gelmisti yoksa silksen almam alamam.merak ettigim iki oyun var fo4 ve city of damned warhammer settingli iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 @Sam, ilkini coop oynamıstım baya eglenmistik.2 ciye bakmadım hiç. Fo4 ü son güne kadar beklerim. Belki sürpriz felan olur ( genelde oluyordu ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 surpiz felan yok sacma olan abi 10 gun aynı indirimler olcaksa ne boka yarıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 neyse kendi soruma cevap veriyim Mordheim: City of the Damned 70 liradan 28 liraya düşmüş meraklısına gayet iyi fiyat bence dlc ler hala pahalı ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 ya ben yukledim ama sarmadı aceba multisiicin tekrar denesem mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 hmm sağolun neyse bakayım nedense kararsız kaldım. yalnız hoşuma giden çok güzel bir yenilik: özel bundle'lar yaratmışlar içindekilere sahip olduklarınızın fiyatlarını düşen. içindeki oyuna sahipseniz kazıklanmak yerine büyük toptan indirimi almaya devam ediyorsunuz. ilk defa böyle bir seçenek görüyorum sanırım, tekrar bravo gaben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 The Long Dark Life is Strange Darkest Dungeon aldım. Toplamda 50 tl tuttu fena değil başka da almam heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Sam said: hmm sağolun neyse bakayım nedense kararsız kaldım. yalnız hoşuma giden çok güzel bir yenilik: özel bundle'lar yaratmışlar içindekilere sahip olduklarınızın fiyatlarını düşen. içindeki oyuna sahipseniz kazıklanmak yerine büyük toptan indirimi almaya devam ediyorsunuz. ilk defa böyle bir seçenek görüyorum sanırım, tekrar bravo gaben. evet yayıncı eger onay verşrse bole satıcaklarını solemişlerdi ama yayıncıdan yayıncıya değşşyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 güzel olmuş ama, hem şirkete özel, hem türe özel bundle'lar gördüm böyle. bundle almak cazip olmaktan çıkmıştı oyun aldıkça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Şunları aldım ben de. The Vanishing Of Ethan Carter 6,20 Just Cause 3 33,37 Project Cars 22,50 Summer Sale ve 3-5 oyunlardan gelen kartları satıp gelen parayla da şunları aldım. Aarklash : Legacy 3,10 Platformer Bundle 1,62 Braid 4,08 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 This war of mine alabilirim belkim o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 ben de this war of mine ile açayım diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 this war of mine alıcam ben de yanına belki bi de outlast bi de belki renowned explorers alırım ama 10€ o değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 paradoksalkedi said: cs go bu sefer indirime girmemiş bile sdf %50 off 12 lira işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 applev0dka said: dark souls 1 alayım mı ? seriyi sadece izledim hiç oynamadım, eski grafik falan değil dimi baymaz ? bence al, dsfix'le 1080p/60fps yapabiliyosun kolayca. kaplamaları da düzeltiyordu diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 anam sherlock negzel oyunmuş lan. ilk case'i bitirdim, muhtemelen yanlış yaptım da güzel güzel, kesin o hırttır. adventure seviyorsanız indirin, bi monkey island değil tabi de güzel ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Laraken said: anam sherlock negzel oyunmuş lan. ilk case'i bitirdim, muhtemelen yanlış yaptım da güzel güzel, kesin o hırttır. adventure seviyorsanız indirin, bi monkey island değil tabi de güzel ya. hangisi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 crimes and punishments Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Sam said: how to survive 2 nasıl? ilkini almamıştım, ikincisi daha iyi demişler ama oynayan olduysa fikir alayım. fiyatı uygun, zombili dıkşın dıkşın birşey alasım geldi. :)Ben hatunla aynı ekranda oynuyorum. Ben klavyeyle o 360 kontrolörüyle, eğleniyoruz baya. İlkine göre kat kat iyi. Ama oturayım saatlerce oynayayım tarzı bir oyun değil çünkü hikaye yok. Stres atmalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Catze said: Şunları aldım ben de. The Vanishing Of Ethan Carter 6,20 Just Cause 3 33,37 Project Cars 22,50 Summer Sale ve 3-5 oyunlardan gelen kartları satıp gelen parayla da şunları aldım. Aarklash : Legacy 3,10 Platformer Bundle 1,62 Braid 4,08 Jc3 44,50? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar