photographer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Witcher 3 oynuyordum hikayede eksiklikler var ben baştan başlayayım şunlara dedim... Biri 2.5 biri 4 lira idi bakarsın oynarım ya fantezi benimki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 1'in grafikleri ve dövüş sistemi biraz dandini. Ama 3'ü oynarken bütün seriyi oynamanın büyük faydasını gördüm. Her görev "aaa bu buydu, buna şunu yapmıştım len" diyerekten ekstra eğlenceli geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 DRaGoN_SLaYeR said: şirketten elemanlara chivalry alacam da aldırmıyor, nasıl yapacaz? http://i.imgur.com/7pDonme.png tek ekleyince purchase as gift açılıyor oyun library'inde varsa 4'lü paket aldırmıyor. worms'de yaşadım aynısını. yeni steam account aç, ordan al o accountu da arkadaşına verirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 sabonis said: evet gençler 10-20 lira civarına wishlist'imden birkaç oyun çıkardım, bi yorum morum paylaşın da alalım duruma göre: - Keep Talking and Nobody Explodes: http://store.steampowered.com/app/341800 Elinde bomba var, arkadaşının elinde bomba manueli var, sen bombayı tarif ediyorsun, o nasıl defuse edeceğini tarif ediyor, sonra bomba patlıyor küfürler ediyorsun vs :D bunu al bende var oynayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 lirik oynarken izlemiştim inanılmaz keyifli duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 $14.99 Witcher 3: Wild Hunt - Expansion Pass $4.49 Bioshock Infinite $2.49 Saints Row IV $4.99 Dishonored $2.99 Borderlands 2 $2.74 Battlefield Bad Company 2 $3.14 Batman Arkham City GOTY $2.74 Burnout Paradise: The Ultimate Box $10.19 Mad Max $9.99 Wolfenstein: The New Order $58.75 USD Subtotal yarin turkiyedeyim. gelmeden rus fiyatlariyla alisverisimi yapayim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 total warhammer alayım dedim 180 liraymış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 120 e fln geliyor cdkey sitelerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 bingildak said: 120 e fln geliyor cdkey sitelerinden almayın şu bela sitelerden key falan...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 15 dakka vidyo izletme şimdi özeti nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 g2a hırsız yuvası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 kimi soyuyorlar tam olarak ona göre tavır alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Garibanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Ben garibanim steamde 200 tl olan doom keyini 120 tlye aldim release oldugu gun. Beni soymadilar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Çalıntı kredi kartlarıyla key satın alıp ucuza satıyorlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Steam akar her türlü, genelde fiyatlar uyarlanıyor bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Black-ice said: kimi soyuyorlar tam olarak ona göre tavır alayım Çalıntı keyler satıyorlar. Sonra bunları refund edip çaldığı yetmiyormuș gibi birde indie firmalarını zarara sokan asalaklar var. G2a'de çalıntı keyler yüzünden zarara uğrayan șirketlere bize kıyak indirimler yapın çalıntı keyinizi satmayalım diye șantaj yapıyor. Özetle g2aden almak yerine torrentlesen șirketlere daha az zarar vermiș oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 bingildak said: 120 e fln geliyor cdkey sitelerinden sen aldığıdna durum neydi bilmiyorum ama artık turkiyedfen aktive edilmiyo diye not dusmusler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Law said: Steam akar her türlü, genelde fiyatlar uyarlanıyor bize. nereye uyarlanıyo abi doom kinguinde 100tl idi steamde 200 bu mu uyarlama valla umrumda değil pek açıkçası kusura bakmasın oyun firmaları çok oynamak istediğim pahalı oyunları almaya devam edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Cuce said: bingildak said: 120 e fln geliyor cdkey sitelerinden sen aldığıdna durum neydi bilmiyorum ama artık turkiyedfen aktive edilmiyo diye not dusmusler ben alırken global steam key'di valla. g2a'dan almamış olabilirim ama nuveem e falan baktın mı o da south america region lockluymuş. enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 g2a devam banane benimi soyuyo sanki emenike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 lan kinguinden alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 ben zaten kinguinden bahsediyorum sonuçta aynı sistem değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 similasyon oyunu lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Steam'e iki üç yasal şikayet ulaşıp keylerinizi iptal ettiğinde uyanırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar