Esh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Penis de johnny sins'den alinir da alabilen var alamayan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 demek ki kuiks mitsubishi den alabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 E Grego sana da Johnny Sins kaldı, hayrını gör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 arçelik > aydemir akbaş mitsubishi > sins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 3. kata klima koyup ünitesini zemine koymuşlar 10 metreyi geçer herhalde böyle bir saçmalık yapılır mı yoksa evin içerisinden arka balkona mı vermek daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 10 metre olması çok sorun değil de gündüz güneş almayan yönde olsa daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 güneş doğu cephe duvarların yarısı cam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2022 up 10m2 oda için: tavan katı, alçak tavan. keşif+montaj dahil nerden alayım? 2. el klima işine ne diyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2022 bu ne lan fanlar da rgb ahah yalnız şunu merak etmedim değil https://www.amazon.com.tr/Bladeless-Giyilebilir-Taşınabilir-Maksimum-Kulaklık/dp/B08X6CH7XV/ref=pd_day0fbt_img_sccl_2/260-2532613-1807561?pd_rd_w=lyLtk&content-id=amzn1.sym.8a4612e4-e6ab-46f4-b266-c6c26213dc09&pf_rd_p=8a4612e4-e6ab-46f4-b266-c6c26213dc09&pf_rd_r=CGX6EZBNZDTGS62NRTZP&pd_rd_wg=hps3k&pd_rd_r=18a16d73-91b3-484b-a74d-805063a10694&pd_rd_i=B08X6CH7XV&th=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2022 On 14.04.2022 at 18:44, Goering dedi ki: up 10m2 oda için: tavan katı, alçak tavan. keşif+montaj dahil nerden alayım? 2. el klima işine ne diyorsunuz? la alamadik klima 4-5k eklenmis hepsine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2022 klima varya inanilmaz arttı. 2 sene önce 3k ya aldıgım klime 12k su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2022 Klima fiyatları dışında sevis ücretleri de çıldırmış. Aileden biri geçen sene yeni klima almıştı ama taşınacağı için bana bıraktı. Evde yer kaplamasın diye daha bu hafta taktırdım. Sıfır alınca sorun yok tabii servis gelip mecburen kuruyor ama ikinci el veya taşınma durumunda iyi servise denk gelmek önemli. Adamlar sökerken hortumların bir kısmını kesmiş ve gazı uçurmuşlar. Demontaj, montaj, hortum ve gaz ücretleri üst üste eklenince çarpıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2022 abi doğası gereği klimanın demontajında bakır borularının (hortum değil) sökülmesi ve gazının uçurulması gerekiyor. bakır boru da haliyle yeni yere göre yeniden kesilmeli. zaten her türlü o gideri ödeyecektin yani çokbilmişlikten ziyade üzülme diye diyorum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2022 Haha Gelen servis demontaj yaparken bakır boruyu kesip zarar vermişler dedi. Gaz olayında ise sanırım demontaj yapmadan önce soğuk modda çalıştırıp gazı toplaması mı ne gerekiyormuş onu yapmamışlar. Gazın hepsini uçurmamış olsalar ekleme ile kurtarılabiliyormuş ama anladığım sıfırdan dolum yaptılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2022 konu uplanmışken ben de sorayım. bu klimalara illa bakım yaptırmak falan gerekiyor mu ya? üçüncü yazıma giriyorum bu klimayla, motoru küçük bir odaya göre ama daha hiç çağırıp bir şeyine baktırmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2022 (düzenlendi) Yani temizliklik, dezenfekte etme gibi şeyleri sen de yapabilirsin içindeki filtreleri vs. falan çıkarıp yıkayarak. Onun haricinde de bi fısfıs aletiyle, duvarda kalan ünitenin içine kimyasal püskürtünce temizleniyor (içeriği ne bilmiyorum kokmuyordu belki sadece su püskürttüler benimkine :D). Daha ekstrem bir şeyi yaptırman gerektiğini de zaten alet evi eskisi gibi soğutmadığında anlıyosun ya da açıldığında eve koku saldığında. O zaman el mahkum çağırıcan servisi. Ha benim bir önceki kiralık evime taşındığımda klimaya bakım yapılmış gibi durmuyordu. Yaklaşık 4. senenin sonunda dış üniteye bağlı borularda sıkıntılar olmaya başladı, o zaman ilk kez servis çağırdım. Arada aleti falan temizlediler ettiler, bir de gaz takviyesi yaptılar. Hadi filtre temizliğini belki her yaz başında yapmak mantıklı da geri kalan servisler işler tamamen sana kalmış. Mayıs 29, 2022 Phoenixlin tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2022 Eger adana gıbı bır yerdeysen ortalama 6 ayda bir bakım gerekır.İç ve dış ünite araba yıkama aletı gıbı bır seyle basınclı temızlık solusyonu ıle yıkanıyor.Yıkatmazsan yosun kokusu alırsın bır sure sonra.İstanbul gibi devamlı kullanmadıgın yerdeysen 2 yıl yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2022 (düzenlendi) 5 saat önce, goldbären dedi ki: abi doğası gereği klimanın demontajında bakır borularının (hortum değil) sökülmesi ve gazının uçurulması gerekiyor. bakır boru da haliyle yeni yere göre yeniden kesilmeli. zaten her türlü o gideri ödeyecektin yani çokbilmişlikten ziyade üzülme diye diyorum sdf. ayi ustad sadede gel; 2. el alayim mi? tedarikci tanidik var 5-6k'ya cozerim gecen 2 senenin modellerden - adana'da degilim, sislideyim 4-5 ay kullaniyorum klima Mayıs 29, 2022 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2022 3 saat önce, Phoenixlin dedi ki: Yani temizliklik, dezenfekte etme gibi şeyleri sen de yapabilirsin içindeki filtreleri vs. falan çıkarıp yıkayarak. yikama isini yaptim daha once. gazli sprey isini de birilerine yaptirmistim. 2. el alabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2022 evden calismak yerine bomonti cafe'lerine butun gun cokup de calisabilirim ama 27" x3 monitor yardimci oluyor calisirken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2022 Selam, On 29.05.2022 at 17:36, goldbären dedi ki: abi doğası gereği klimanın demontajında bakır borularının (hortum değil) sökülmesi ve gazının uçurulması gerekiyor. bakır boru da haliyle yeni yere göre yeniden kesilmeli. zaten her türlü o gideri ödeyecektin yani çokbilmişlikten ziyade üzülme diye diyorum sdf. Cahil arkadaşım, dış ünite ile emme yapılarak gaz dış ünitede toplanıp ondan sonra söküm yapılıyor. Bilmeyenler cart diye boruları sökünce elbette gaz kaçar. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2022 aynıya gelir yine, gazı emme yaptırıp sökenle gazı boşaltıp söken adamlara vereceğin masraf aynı yine dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2022 ben paramesyum akdar bilmediğim için emme işlerini, bilmiyormuşum tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2022 off pis laf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar