Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sabah metrobüste yaşadığım bir olay


Xenocide

Öne çıkan mesajlar

orman kanunları ya vurursun ya vurulursun ortam bu karşındaki adam sana silah çekerse sen ondan önce vuracan başka çare yok dışarsı psikopat dolu.Ben genelde ttafikde uğraşmıyorum millete yol veriyorum falan boş yere mevzu.Geçen gün gene bu güngören kale centerda aracın biri kamyona çarptı zabıt falan tutulcak otomobil polis çağrıcam dedi kamyoncu kafayı yedi artık neyden korkusu varsa kapattı yolu çekti gitti 2 saat o kamyon durdu orda
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

O koğuş ağası meselesi o kadar kolay değil. her gün kavgalı insanlar görüyorum, açıkçası bu kadar meseleyi büyütmek çok anlamlı gelmiyor. Hiç mi hayatınızda kavga etmediniz? bilgisayar başında büyümüş olamayız o kadar da şurada hepimiz seksen nesliyiz, onbeşinden önce en fazla atari salonları komodorlar gördük, eh atari salonu da evin ortasında değildir sokaktadır, sokakta büyüdük çoğumuz aşağı yukarı, hatta sokakta büyüyen son nesiliz belki de. Yani kavgayı filan bu kadar afakî tanımlamanız garip geldi. Hepiniz illa kavga etmişsinizdir yahu...

Bilemiyorum altan.

@viforvictory; tamam hatırladım senin butthurtının sebebi senin alışveriş başlığını baltalamam değil mi? pardon, sen devam et. senin acın büyük. hakkındır. unutmuşum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

h2s said:
Razaman ayında insanlar ekstra sabırsız, sinirli oluyorlar


Onun tutacağı oruca sokayım. Daha sabahın 9:30'unda böyle olan adam dönüş metrobüsünde yolcuları tarasın o zaman.


kardeş bu oalyı bu ülkede tek sen yaşamıyosun hergün her saniye yaşanıyor. İnsanlarda sabır yok her an her saniye bıçak üstü yaşıyoruz.Maganda kurşunu gelir mi, yan bakma kavgası çıkar mı vs devam eder gider. Aslında ramazanla'da ilgisi yok hergün böyle. yakında dediğin olur merak etme.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bugün de akşam bindiğim taksinin şöförü, gün içinde kesip biçtiği adamları anlattı tek tek. hikayelerin hepsinin de sonunda "abi sonra bi kendime geldim, oruçluyum ben napıyorum dedim, kendimden geçmişim" vardı.

burda da "güzel abim benim. senin tutacağın orucu --- abiimmmm" diyesim geldi. diyemedim. çünkü dayak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...