Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sabah metrobüste yaşadığım bir olay


Xenocide

Öne çıkan mesajlar

anlatayım ibret olsun pis kafirlere.

malum yine kalabalık. ayakta gidiyorum kulağımda kulaklık, omzumda asılı minik bir çanta mevcut. böyle belinin yanında duranlardan. yanımdaki şahsın böyle kıpırdandığını falan görünce çantayı önüme aldım ve arkasından adam "çantanı çek lan" dedi. "önüme aldım ya daha ne yapayım" dedikten sonra da "ne yaparsan yap lan rahatsız ediyosun" kıvamında bişeyler dedi. "bu kadar kalabalık-insan var, benim çantamdan mı rahatsız oldun birader" dedim, işler karıştı. adam diklenmeye başladı, ben dik dik bakıyorum. herif başladı "oruç oruç ağzımı bozdurma lan, ben senin gibileri çok kestim zamanında 13 yıl yattım, in lan aşağı kıtır kıtır doğrayayım seni in lan" falan coştu. ben adama tip tip bakıyorum, bi yandan kafamın içinde bin düşünce "ulan tam kafayı gömmelik şu anda ama herif ruh hastası, yandan çeker bıçağı kalabalıktan da faydalanır bam bam sokar çıkarır kim vurduya gideriz, sakin dur" bilmemne.

sonrasında metrobüsteki insanlar da tepki göstermeye başladı bu keserim doğrarım diye hallenince. şöför de durdu falan, adamı indirdik. Olayın akabinde de bi kızla adam arasında bi tartışma çıkmış, o da anladığım kadarıyla kız insanlara "niye susuyorsunuz" diye veryansın ederken adam da "suscaksın tabi ne faydası var bağırmanın çağırmanın" gibi bişeyler demiş, ordan çıkmış mevzu.

Yani sabahın 9.30'unda 1 tane akıl yoksunu ruh hastası yüzünden bütün metrobüs ve benim bugünlük ruh halim altüst vaziyette. Gün içinde kafamdan da atamadım, çünkü içimdeki öfkeyi adamın üstüne boşaltamamış olmanın verdiği huzursuzluk var hala. Çanta falan da bu işin bahanesi. "Senin gibileri çok kestim" cümlesindeki senin gibiler'den belli zaten niyet. Velhasıl kelam diyeceğim o ki, şansa bala yaşıyoruz, her an ruh hastası birine denk gelip boktan saçma sapan bi sebep yüzünden abuk subuk bi şekilde ölebiliriz. Bizim canımız değerli, o yüzden öfkemizi içimizde patlatıyoruz ama o adamlar bomboş. Hayatında değerli olabilecek tek şeyi zamanı, onu da asarım keserimle harcayan boş hayvan toplulukları. O yüzden sağları solları da belli olmaz. Çomar sürüsüyle yaşamaya devam gogo yeni türkiye.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şu zamanda herkesin üzerinde silah, çakı, bıçak, döner bıçağı balta gibi aletler zaten mevcut.İnsanlar en ufak bi olayda hemen silah çekeyim bıçak çekeyim derdinde.Hiçbir şey insan hayatı kadar öenmli değil.Ha işin içine aileni katar o ayrı tepkini gösteririsi o zaman. Razaman ayında insanlar ekstra sabırsız, sinirli oluyorlar sabredip hayatını, aileni düşünüp oradan usulca uzaklaşacaksın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi trafikte sabah işe gidiyorum saat daha 7.30 falan, önümde iki araç biribirne çok yaklaştı, adamlar sinirlendi falan. Herif direk "zaten oruçlutum blbabla" diye bagırarak indi aracından. Ulan saat daha sabahın 7si , sabah 7de açlık vuruyosa kafana akşama kadar nası tutuyosun .
Degişik kafalar, açlıktan falan degil, oruc tutuyorum diklenme hakkım var diye göçrüyolar direk
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...