lunatari Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 3-4 gündür standart gece 3.5-4 arasi yatip 5.30da kalkip ise gidiyorum ve hic uykum gelmiyor. basimi yastiga koyup gozlerimi kapadigimda kafamın sol tarafi zonklamaya başlıyor. bunun nedeni nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Gün içerisinde fiziksel olarak yoruluyor musun? Yoksa işin masa başı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 kıpırdama tomografi çekiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 kafanın içindeki zonklama gitgide hızlanan bir devinimin seni irkiltecek kadar şiddetlenmesi gibi birşey mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 sarimsakli yogurt ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Kafanın tek tarafında baş ağrısı, eğilip kalkarken baş dönmesi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 İşe otobüsle giderken kafanı cama yaslıyıp uyuyorsun ve camdaki titremeler de gece uyurken kafanın ağrımasına yol açıyor. Ben çözdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 kafein kullanma bi süre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=hr1LKqpwbI8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 yatmadan yogurt ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Stressi azalt, az düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Fistan said: kıpırdama tomografi çekiyorum ne zamandan beri barmenler tomografi çeker oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 internet üzerinden medikal fikir alınmaya başlandığından beri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 havalardan olabilir, ben de uyuyamıyorum bu ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 lunatari said: Fistan said: kıpırdama tomografi çekiyorum ne zamandan beri barmenler tomografi çeker oldu? insanlar doktora danışacağına patiye konu açtığından beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 uyku uzmanı değilim ama(böyle bir uzmanlık illa ki vardır, sleepmaster fln...) uyumak için dinlendirici müzikler filan oluyor onlardan dene uyurken, uyuyunca da kapanmamasını sağla hatta bütün uykun boyunca inceden çalsın, işe yaramasa bile birşey kaybetmezsin kulağının pası silinmiş olur. bi de vakit bulunca doktora git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Önce nörolojiye git baksınlar iyice. Ama eğer psikolojik birşey ise ilaç kullanmak iyi değil. Çünkü vücut sinyal veriyor seni uyutmayarak. Uyutmaya çalışmaktansa seni uyutmayan problemi bulup çözmek en iyi çözüm. Uyuyamamaya başladığın günlerde neler oldu düşün bi? Şunu kafama takıyor olabilirim diyeceğin birşey oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 herkes belirtileri sorarken, sadece ironiye verilen response sebebiyle, şımarıklıktandır o uykusuzluk. geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 hayret bir şey 2. sayfa olmuş kimse patlat biosbir dememiş. Oruçtan olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Yatmadan önce osbir diyecektim Denmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 ot iç kesin çözüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 senko said: lunatari said: Fistan said: kıpırdama tomografi çekiyorum ne zamandan beri barmenler tomografi çeker oldu? insanlar doktora danışacağına patiye konu açtığından beri. https://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s--BIFwUACr--/690909061766612771.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Flam said: uyku uzmanı değilim ama(böyle bir uzmanlık illa ki vardır, sleepmaster fln...) uyumak için dinlendirici müzikler filan oluyor onlardan dene uyurken, uyuyunca da kapanmamasını sağla hatta bütün uykun boyunca inceden çalsın, işe yaramasa bile birşey kaybetmezsin kulağının pası silinmiş olur. bi de vakit bulunca doktora git. ya ben gecenlerde uyku getiren muzik dinleyeyim piano solo falan dinleyim belki yatak reklamindaki dayilar gibi uyurum diye ama uykum gelmedi iyice kacti. dayadim sonra apaci tekno dubstepi kendime geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 KAHVE IC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 lunatari said: Fistan said: kıpırdama tomografi çekiyorum ne zamandan beri barmenler tomografi çeker oldu? olm millet ne kurulmuş sana öyle böyle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar