Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 On 14.04.2020 at 19:49, DavidMills dedi ki: Ya burdan yürüyeyim; Malum karantina günlükleri 10-15 yaş aralığını "irite" etmeyecek, Stranger Things tadında korku tavsiyeleri. Uzak doğu korku sineması vs de olur ama teenage e uygun, kan revan, ve devamlı korkutacam diye zıplatan adı korku kendi aptal filmlerden olmayan bir liste yapabilecek var mı? Mesele "İt-O" fazla korku gelebilir? Tepenin gözler vs fazla vahşet kalabilir gibi. Bilemedim aklıma en iyi Stranger Thins geldi ve seyrediyoruz zaten. Film+TV Dizisi farketmez. Young Sherlock Holmes The Good Son Gremlins Beetlejuice Goonies Stand By Me Holes Nightmare Before Christmas Little Shop of Horrors tam korku sayılmaz hiçbiri ama o yaş aralığına önerilebilecek en ekstrem olup psikoloji bozmayacak filmler bunlar sanırım.
Pordakal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 Harry Potter misali, bu dizi bitene kadar evlenir bu veletler
Bone Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 (düzenlendi) Beetlejuice, Goonies, Nightmare Before Christmas +1 Gremlins biraz ağır gelebilir. E.T., Ghostbusters, Jurassic Park, Labyrinth, The Dark Crystal diyeyim ben de. Eylül 27, 2021 Bone tarafından düzenlendi
Sam Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 yok ya gremlins'i ben herhalde 7-8 iken izlemiştim. efektler filan da eski değildi o zaman için. korku komedi tarzı şeyleri kaldırabiliyor çocuklar mizahla içiçe olunca.
Seru Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 ilk gremlin daha soft diye hatırlıyorum. ama her türlü ikisi de yılbaşı filmi.
Norak Mesaj tarihi: Şubat 19, 2022 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2022 4. sezon 27 Mayis ve 1 Temmuz olarak 2 parca halinde cikacakmis bolumler. 5. sezonda bitecek demisler dizi.
sylvanas Mesaj tarihi: Şubat 19, 2022 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2022 Ost albumu ne guzel bu dizinin, hele Kids adli parca.
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2022 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2022 On 28.09.2021 at 01:56, Sam dedi ki: yok ya gremlins'i ben herhalde 7-8 iken izlemiştim. efektler filan da eski değildi o zaman için. korku komedi tarzı şeyleri kaldırabiliyor çocuklar mizahla içiçe olunca. Direkt korku da kaldırırlar aslında. İlkokuldayken Evil Dead ve Alien dahil bir sürü korku filmi seyretniştim. Bayağı bir ürkerek, ellerimi gözlerimin önünde tutarak seyrederdim ama öyle kabus falan da görmezdim. Zamane çocuklarını çok yumuşak yetiştiriyorlar
Sam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2022 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2022 ahah ben aynı şekilde izlediğimi hatırlıyorum predator’ü sinemada, ilk sinemada gittiğim filmdi. sanırım 5-6 yaşında filandım. o görünmezlik efekti aklımda kalmış filmin adını bilmesem de. ghostbusters da çocukken en çok bayıldığım filmlerdendi gene. çocuktan çocuğa ve filmin korkunçluğuna göre değişebiliyor gerçi, çaki’den yıllarca korkmuştum sadece fragmanı filan gördüğüm halde. stranger things filan tam işte başroldeki çocukların ilk sezondaki yaşında izlemelik yani.
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2022 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2022 Goosebumps vardı TVde ben ilkokuldayken. Annem falan televizyonu aradı da heralde şikayetlerden kaldırdılar diye düşünüyorum
Pordakal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2022 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2022 Freddy'nin kabusu ruyalarima girerdi kucukken, bide alien tarzi uzayli filmleri. Hatta show tv de 2 kere gölge adamlar izlemistim baya etkilemisti o zamanlar
sylvanas Mesaj tarihi: Şubat 20, 2022 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2022 Ghostbusters'taki boga kopek karisimi yaratiktan ve ikinci filmdeki villain vigo'dan korkuyordum.
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 20, 2022 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2022 4 saat önce, tiLi dedi ki: Goosebumps vardı TVde ben ilkokuldayken. Annem falan televizyonu aradı da heralde şikayetlerden kaldırdılar diye düşünüyorum iğrenç bir programdı şu. allah kahretmesin arkasından gelecek çizgifilmi beklerken izliyordum illa. bir de fare yiyip yüzlerini soyan uzaylılar vardı. tek hatırladığım bu.
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Şubat 20, 2022 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2022 2 saat önce, zipzip dedi ki: bir de fare yiyip yüzlerini soyan uzaylılar vardı. tek hatırladığım bu. Yaş 40+ sanirim. Bahsettiğin dizi V (Turkiyede Ziyaretçiler adıyla gösterildi)
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 20, 2022 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2022 40 olmasa da yakın olsa gerek. Visitors'ın kısaltması olarak V'ydi dizi. Ayrıca bi 8-10 sene falan evvel tekrar çektiler, fena değildi gideri vardı. Sonra yayından kalktı. Orjinali: Yeniden çekimi:
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 20, 2022 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2022 Bunun yeniden cekimi izlemeye deger mi? Baslarina bakmistim fena degildi ama sonu ne oldu bilmiyorum hic.
Pordakal Mesaj tarihi: Nisan 12, 2022 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2022 Diablo'ya bağlamışlar gibi bi hava var
Sam Mesaj tarihi: Nisan 13, 2022 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2022 iyi duruyor hadi bakalım, 1-2 spoiler sürpriz var sanki flashback değilse.
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 13, 2022 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2022 tadında bıraksalardı keşke, bu nedir dfsf
Pordakal Mesaj tarihi: Nisan 13, 2022 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2022 2 ve 3. Sezon trailerlarında devasa bisey gösterip dizide ucundan bile zor gösterdiler, o yuzden surdaki gözüken final boss bi meraba deyip gider
Bone Mesaj tarihi: Nisan 13, 2022 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2022 22 saat önce, Pordakal dedi ki: Diablo'ya bağlamışlar gibi bi hava var Tal Rasha değil mi o?
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2022 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2022 (düzenlendi) basladi 4. sezon, ilk 7 bolum var simdilik, kalan bolumler sonra cikacak. Mayıs 27, 2022 Norak tarafından düzenlendi
Öne çıkan mesajlar