Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2019 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2019 daha dur... canavar var onu bekle
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2019 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2019 Bi bölüm daha izledim, terminatör göndermesi felan da yapmış adamlar. 5 bölüm bitti, şimdilik şikayetçi değilim.
Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2019 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2019 13 saat önce, Oce4n dedi ki: bu hile kaldırılalı baya oldu yalnız... haklıymışsın normalde çalışmıyormuş. bende netflix 1080p eklentisi de var google chrome'da. onun sayesinde açıyomuşum meğer ayar panelini. kaldırıp denedim eklentiyi, açılmıyor şimdi.
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2019 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2019 14 saat önce, neutrino dedi ki: internet baglantiniz kotudur, netflixi boklamadan once ona bi bakin bence. ilk gun sorunsuz 1080p verdi gayet. yok netflix bok oldu stranger tings çıktıktan sonra. yutupda 8k video izleyebiliyorken netflix 100kbps ile bile indiremiyor. çözünürlük otomatik olarak çöpe dönüştürdüğü için downloada tıkladım 2-3 gündür bekliyorum insin diye bölümler.
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2019 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2019 ISS'nizle ilgili bir sorun mu acaba, sorunu yaşayanlar hep aynı ISS'den olabilir mi? Ben sıkıntısız izliyorum.
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2019 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2019 Bastan sona harika sezondu. 10/10.. Yonetmenlikten, oyunculuga, plottan VFX’e masterpiece resmen.
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2019 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2019 3 saat önce, Rewendor dedi ki: ISS'nizle ilgili bir sorun mu acaba, sorunu yaşayanlar hep aynı ISS'den olabilir mi? Ben sıkıntısız izliyorum. sendeki hangi iss? bende netspeed var klasik türktelefon vdsl altyapısını kullanıyor çöp gibi. türk telekom netflixin bandwithini kısıtlar mı? %99 kısıtlayabilir tabii ki.
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2019 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2019 (düzenlendi) Superonline'da sıkıntısızım ben şimdilik bu konuda. Temmuz 7, 2019 Rewendor tarafından düzenlendi
sacrolash Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2019 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2019 sezon baya iyiydi solid 8/10. winona ryder çok çok kötü hala. Steve aşırı iyiydi bu sezon. 80s theme işleniş falan iyiydi ruskyliğin boku çıkmamıs dozajı iyiydi baya
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2019 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2019 Diğer sezonlara kıyasla çok tutmadım. Fazla geyiğe dönen muhabbet vardı, abartıya kaçılmış birkaç noktada. Spoiler Rus ajanın derisinin altından metal çıkmamasına şaşırdım, bokunu çıkartmışlar.
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2019 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2019 (düzenlendi) 3. Sezonu simdi bitirdim. Spoiler Lan bu Ruslar'in hali ne? Biri Terminator, digerleri Chuck Norris filmi kotusu. Insan ilac niyetine biraz gercekci yapar be. Temmuz 7, 2019 Nigger_of_the_sand tarafından düzenlendi
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2019 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2019 (düzenlendi) Spoiler Usa da rus olduda terminator rusmu olmayacakti. Kirmizi sumuklu eli onde sumuklu kiz da var. Temmuz 7, 2019 Scalanova tarafından düzenlendi
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2019 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2019 Spoiler spo steve ile calisan o kiz Uma Thurman ve Ethan Hawke'in kiziymis!
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2019 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2019 Iyi de nesi spoiler bunun?
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2019 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2019 (düzenlendi) Temmuz 7, 2019 Scalanova tarafından düzenlendi
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2019 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2019 Yani aktorlerin gercek hayatta kim oldugu neden spoiler olsun ki.
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2019 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2019 (düzenlendi) Ben yanlis okumusum heh.. Bana hepsi spolier dedin sandim meger nesi spoiler demissin. Temmuz 7, 2019 Scalanova tarafından düzenlendi
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2019 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2019 Son 2 bölüm kaldı, bu sezona nasıl kötü diyebiliyorlar anlamıyorum. Son bölümde falan bir sıçış olmadıkça gayet bomba sezon.
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2019 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2019 Orumcegide sen beğenmedin... Anliyorum ama ben
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2019 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2019 Abi Örümcek felaketti ya. Steve Ditko'nun ve Stan Lee'nin kemikleri sızlamıştır.
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2019 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2019 (düzenlendi) Biz cok sevdik ya ama mysterio nedir bilmiyorduk dicem ama sen herseyini yermissin. Mj de cok hosumuza gittiydi halbuki. Temmuz 7, 2019 Scalanova tarafından düzenlendi
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2019 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2019 oh bitirdim sezonu, genel olarak iyiydi bence 1-2 detay haric, ama baymadan izledim sahsen: Spoiler ruslari 1 kisi haric yan studyodaki komedi filminden kacmis gibi yapmasalarmis iyimis ehe mind flayer biraz dandikti boss olarak, psi. yetenekleri falan olmaliydi daha cok, 2 kutu havai fisek ile sey oluyorsa 3 tane lav silahli asker gelse yokedip gidecek ogle arasinda, oyle tehdit mi olur asd National Guard'i aramaya harcadigin jetona yazik.
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2019 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2019 evet abi bitirdim sezonu. valla herşeyi dozunda bırakmak lazımmış lafı ne kadar doğruymuş görmüş oldum tekrardan. ilk 2 sezondan sonra şu baya çöp gibi geldi, duygusallıktan vuralım demişler, araya lgbt geyiği + çok sevildi diye dustine ayrı arc yapıp oradan sempati kasılmış. sanırsam bu 80leri iteliyelim geyiğine doyduk, teşekkürler netflix.
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 5 saat önce, Nigger_of_the_sand dedi ki: Yani aktorlerin gercek hayatta kim oldugu neden spoiler olsun ki. ay evet cok mantiksiz olmus spo. neyse artik:) herkes yukarda verdigim spoya bakabilir.
Öne çıkan mesajlar