progamer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2023 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2023 one piece'i izledim tek oturuşta, güzel yapmışlar kalitesi var. animesini izlememiştim ama izleyenlerin yorumlarına bakılırsa karakterleri falan tam oturtmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2023 Oda karakter motivasyonları içni tam yetki almış ve onun onayı olmadan yayınlanamıyomuş. O yüzden düzgün yansıtılmış olabilir henüz izlemedim. Ama manga habire ara verdi reisin odağı bu filme kaydı diye. Umarım düzelir artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2023 Diğer live actionlar gibi zıcıp batırmamıslar, güzel olmuş one piece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2023 Şimdi bitirdim, rurouni kenshinden sonra izlediğim en iyi live action yapım. Animeyle bağınız yoksa tırt gelir orası ayrı sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2023 Anime bilmeyenler en çok den den mushi de bu ne lan diyeceklerdir ben beğendim genel olarak. Bi mihawk komik geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2023 Enteresan bir şekilde karakter seçimleri iyi, kostüm, makyaj, efektler vs iyi. ama maliyetin altından kalkmaları zor gibi. max. 1 sezon daha sürer görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Eylül 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2023 One piece film zannediyordum, 8 bölüm diziymiş. 7.bölüme kadar normal izledim. Lan dedim dur bu "gomu gomu no..." çok tırt bi şekilde "gum gum" diye oluyor, japonca izleyim bakim nasıl. ABOOOOV. Orjinal seslendirme ekibi var. Dudak tutmaması falan oluyor ama dizi ayrı bi boyuta çıktı. Baştan caponca mı izlesem acaba dedirtti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2023 Keşke orjinali japonca olsaydı. Dudak uyumsuzluğu beni irite eder kesin. Zaten bitirdim ama meraktan bakacağım thx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2023 cem yılmaz güzel yapıyor bu işi. iyi veya kötü iş çıkmış farketmez, netflix ne kadar sömürülürse o kadar iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2023 GONDARCENGIZ, 02.09.2023 02:45 tarihinde dedi ki: Şimdi bitirdim, rurouni kenshinden sonra izlediğim en iyi live action yapım. Animeyle bağınız yoksa tırt gelir orası ayrı sdfsdf. Anime'de birkaç bölüm izlemiştim ama Kenshin kadar iyi olmuş sanki bence. One Piece fanları ne der bilmem ama Cowboy Bebop ve Ghost in the Shell'i epey bir batırmışlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2023 bir tek garp gereksizdi. ne kadar doğrudur bilmiyorum ama garp sahneleri oda'nın fikri değilmiş, bir şekilde ikna etmişler. büyük ihtimal koby i hikayeye dahil edebilmek için yapmışlar. internette gördüğüm kadarıyla tek eleştirilen nokta da o olmuş zaten.onun dışında en iyi anime uyarlaması olabilir. ben yine de sonra ki sezonlarda zoro ve sanji aşkı bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2023 Shadow & Bone u iptal etmisler. 1. sezon eh iste kivamindan kendini izlettiriyordu. 2 kitabi 1 sezona sikistirdiklari 2. sezon cok kotuydu. Bu mantaliteyi anlamak zor, hem icerige asiri mudahale ediyorsun, tutmayinca diziyi sucluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2023 progamer, 27.09.2023 22:38 tarihinde dedi ki: en onemli ozelligi olan kocaman memeleri yok. olmamis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2023 rebootta o gitti zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2023 Angelina Jolie den Alicia Vikander a gecince fiziksel goruntu degisti. Gerci reboot u fena degildi. Alicia Vikander i de begenirim izlerken de cok siritmadi, ama bir tik daha kasli bir oyuncu video oyunu goruntusune daha uygun olurdu. Netflix in cizimi de %100 Alicia Vikander e oturmuyor, baz model olarak alip oynamislar ustunde. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2023 Blue Eye Samurai ikinci sezonu resmi olarak duyuruldu . Teşekkürler Netflix .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2023 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2023 of süper ya, çok sevindim. son arabadaki kısımda uçtum ahah. eddie murphy çok iyi yaşlandı valla steve martin gibi değişmeden kaldı adam helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar