Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Netflix Türkiye

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Oda karakter motivasyonları içni tam yetki almış ve onun onayı olmadan yayınlanamıyomuş. O yüzden düzgün yansıtılmış olabilir henüz izlemedim. Ama manga habire ara verdi reisin odağı bu filme kaydı diye. Umarım düzelir artık 🙃

Sosyal ağlarda paylaş

One piece film zannediyordum, 8 bölüm diziymiş. 7.bölüme kadar normal izledim. Lan dedim dur bu "gomu gomu no..." çok tırt bi şekilde "gum gum" diye oluyor, japonca izleyim bakim nasıl. ABOOOOV. Orjinal seslendirme ekibi var. Dudak tutmaması falan oluyor ama dizi ayrı bi boyuta çıktı. Baştan caponca mı izlesem acaba dedirtti

Sosyal ağlarda paylaş

GONDARCENGIZ, 02.09.2023 02:45 tarihinde dedi ki:

Şimdi bitirdim, rurouni kenshinden sonra izlediğim en iyi live action yapım. Animeyle bağınız yoksa tırt gelir orası ayrı sdfsdf.

Anime'de birkaç bölüm izlemiştim ama Kenshin kadar iyi olmuş sanki bence. One Piece fanları ne der bilmem ama Cowboy Bebop ve Ghost in the Shell'i epey bir batırmışlardı.

Sosyal ağlarda paylaş

bir tek garp gereksizdi. ne kadar doğrudur bilmiyorum ama garp sahneleri oda'nın fikri değilmiş, bir şekilde ikna etmişler. büyük ihtimal koby i  hikayeye dahil edebilmek için yapmışlar. internette gördüğüm kadarıyla tek eleştirilen nokta da o olmuş zaten.onun dışında en iyi anime uyarlaması olabilir. ben yine de sonra ki sezonlarda zoro ve sanji aşkı bekliyorum

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...

Angelina Jolie den Alicia Vikander a gecince fiziksel goruntu degisti. Gerci reboot u fena degildi. Alicia Vikander i de begenirim izlerken de cok siritmadi, ama bir tik daha kasli bir oyuncu video oyunu goruntusune daha uygun olurdu.

Netflix in cizimi de %100 Alicia Vikander e oturmuyor, baz model olarak alip oynamislar ustunde.

• Like 1
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...