Norak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Nisan 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2021 evden cikamayanlar icin evden cikamayan filmi. funtastic! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Nisan 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2021 oo harika haber, ilki kadar güzel olur inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2021 Çok güzel, yine farkli tarzlar var. ilk sezon gibi olsa yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2021 aw yiss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 https://www.bbc.com/news/business-56826190 bu yıl beklenenin çok altında abone artışı olmuş, projeksiyonu hepten düşürmüşler. hisseler çakılmış. netflix 207m abone, disney 100 milyon olmuş. falance meşhuru alın filmde oynatın diye sallapati projeler yerine biraz daha özenerek yapmaları lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 netflixin güzelliği tüm şovları tek bir platformdan izleyebilmekti. şimdi rakipler de çıkınca gene dağıldı diziler sağa sola, netflix tekel olma yönündeki en büyük avantajını kaybedince düşüşler normal. tabi bir de her netflix orjinale SJW ve political correctness zorlamalarından sonra sıkıldım iptal ettim ben hesabı. propaganda merkezi haline geldi iyicene netflix. hele ki istediğim dizinin TR'de desteklenmeyip de VPN kullanmak zorunda kalmam daha saçma bir olay. popcorntime daha iyi hizmet sunuyor... internet kötüyken görüntü kalitesini otomatik düşürüp 360p izletmeye zorlamasını da unutmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 Aynisi zamaninda kablo aglarinda da yasanmis, case studylerde var bol bol. tarih tekerrur ediyor cidden bi noktada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2021 On 21.04.2021 at 08:54, Oce4n dedi ki: netflixin güzelliği tüm şovları tek bir platformdan izleyebilmekti. şimdi rakipler de çıkınca gene dağıldı diziler sağa sola, netflix tekel olma yönündeki en büyük avantajını kaybedince düşüşler normal. tabi bir de her netflix orjinale SJW ve political correctness zorlamalarından sonra sıkıldım iptal ettim ben hesabı. propaganda merkezi haline geldi iyicene netflix. hele ki istediğim dizinin TR'de desteklenmeyip de VPN kullanmak zorunda kalmam daha saçma bir olay. popcorntime daha iyi hizmet sunuyor... internet kötüyken görüntü kalitesini otomatik düşürüp 360p izletmeye zorlamasını da unutmamak lazım. şuna +1 şu an sırf kardeşim izliyor diye aboneyim. çok göze batıyor political correctness olayı, amazon bu konularda iyiydi onlarda da sıçışlar başladı. sadece eski filmler ve uzak doğu dizileri temiz kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2021 On 21.04.2021 at 08:41, Sam dedi ki: falance meşhuru alın filmde oynatın diye sallapati projeler yerine biraz daha özenerek yapmaları lazım. dizilerde en cok izlenilenler arasinda ratched, space force falan var. filmlerin verisini bilmiyorum da yazdiginin tam tersi para basiyorsa sasirma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2021 uluslararası en çok izlenenleri bilmiyorum ama bizim türkiye top 10'ine benziyorsa çok feci. ben şaşırmayı bıraktım bizim top 10'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2021 (düzenlendi) fear street bayağı kötü çıktı. ilki meh, ikincisi idare eder, sonuncuda saçmalamanın dibine vuruyor. spoiler ama açın ki 6 saatiniz boşa gitmesin: Spoiler iyi lgbtq & azınlıklar vs kötü beyaz erkek amerikan polisi üstüne 6 saat harcamışlar teenage slasher kılığında. Temmuz 18, 2021 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2021 trailerlar kotuydu hic girismedim - ki keriz gibi, ya tutarsa hesabi antaloji korku tuzagina dustugum oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2021 (düzenlendi) Antoloji değil aslında, hikayeler birbirleriyle yakından bağlantılı. Temmuz 21, 2021 Komutan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2021 ağlattı ya, oğlunun son zamanlarını anlatması.. sorunlar olduğunu biliyordum da bayağı çirkinlikler olmuş bilinmeyen, yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2021 nolmuş, canselliyoz mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2021 bob’da sorun yok ya, onu şöhretini istismar edenler kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2021 ha ok. bi an gerçekten sjw'ler "aslında şerefsizin önde gideniymiş, başta hala sevenler olmak üzere bob'un ağzına gani gani sıçalım" diyecek sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2021 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2021 O hareket SJW'leri bitirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2021 Sjw ler zaten aklıbaşında insanların gözünde bitik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 Seinfeld Hits Netflix On October 1, Every Episode To Be Released Worldwide All 180 episodes of the classic sitcom will be available on Netflix from next month. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2021 Tam bu aralar aradığım hiç bir film yok nesine para veriyorum diyordum, adamlar Seinfeld'i getirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2021 Netflix iyi ya , eve çocuk geliyor açıyorsun bi spiderman çizgifilmi kitlenip kalıyor en kötü. Yaşa göre süngerbob müngerbob da oluyor. Ki süngerbob açarsam ben de oturup izliyorum zaten çocukla asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar