Sam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 blu tv'de güzel alman dönem dizileri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 istanbulun fethi ayarında bişey yapmışlar galiba. zaten o tarz serinin çeşitli imparatorluklarla çekilmesi gerekiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 (düzenlendi) "romalı geçmişimiz ve hristiyan kimliğimiz" den sıyrılmazlar ise "barbarlar aslında barbardı çokta şey etmemek lazım" diyip geçecekler büyük ihtimal ama içerikten bağımsız görseller iyi ise izlenir Eylül 24, 2020 Feamer tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 Bence barbarians but not really barbarians temalı olacak direk dizi, hatta über allese göz kırpacaklar. Ama dikkat çekmemek için pagan imgelere ve gender equalitye falan değinirler işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 bu trailer olmuş hypeladı beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 Almanlar yapınca biz de yapmış sayılıyor muyuz? Gaza geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2020 (düzenlendi) Alman Netflix'i güzel çalışıyor. Spartacus'ten sonra yine ŞANLI SPQR'ın şerefsiz gösterildiği bir kara propaganda ile karşı karşıyayız sanırım. Star Trekler bittiğinden beri Netflix'i açmamıştım, bunu izlerim ama Ekim 13, 2020 Aket-Atum tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2020 Trailer iyi, bende hypelandim simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2020 (düzenlendi) her şey iyi güzel hoşta benim aklıma şu takıldı: allahın germenyasında alamanalar kürkle falan gezerken, elim romalısının kısa kollu bluz, şort ve terlikten oluşan yöresel kıyafeti ile gezmesi biraz gözüme battı. oysa gladyatör filminden sonra bu işleri çözmüş olmamız gerekiyordu maximus germenia: maximus Mare Nostrum: Ekim 14, 2020 Feamer tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2020 şimdi bu da biraz zorlama bakış açıkcası. yani tam olarak hangi mevsimde nerede savaştıklarını bilmiyorum da germanyada da hava arada bir sıcak oluyodur yani hep sisli ve soğuk olcak hali yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2020 Battle of the Teutoburg Forest ı anlatmayacak mı bu dizi, ben mi direk ona yordum yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2020 eet: historical drama series about the Battle of Teutoburg Forest in 9 A.D., a battle which stopped the spread of the Roman Empire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2020 veya başka bir deyişle: Varus, Varus, bring me back my legions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2020 ilk bölümü izledim barbarians'ın. çok politik olmuş ya diriliş miriliş ayarında. adeta mazlumun muktedire sarkastik tokadı parodisi. prodüksiyon biraz daha kaliteli tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2020 (düzenlendi) Netflix will be developing an Assassin's Creed live-action series. Ekim 27, 2020 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2020 abaov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2020 barbarians güzelmiş. senaryo zayıf, prodüksiyon iyi-yeterli. klişeler fazlaca tabii ama 3 bölüm aktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2021 https://www.sozcu.com.tr/2021/teknoloji/netflix-ucretlerine-buyuk-zam-6294294/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2021 hey maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 4, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2021 Spotify gibi insaflı zam yapsaymış bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2021 millet 5 kişi kullanıyo zaten etkilemez kişi başı hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2021 boktan boktan TR dizilerine yatırım yapacaklarına fiyatlarını sabit tutsalar daha çok müşteri çekerler aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar