Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Netflix Türkiye

GERGE

Öne çıkan mesajlar

said:

https://twitter.com/netflixturkiye/status/868855244968603649

Gerizekalı mı bunlar?
Taşşak mı geçiyorlar bir de bu video ile?
Para veriyorsun, kendi dizisini ülkede başka platforma pazarlıyor diye senin verdiğin ücret faş oluyor, bir de troll'lüyor mu?
Licencing rights'ı satan kendisi, zaman alıyor dediği başkası hamuduyla yiyecek sen bekleyeceksin demek.

İptal edip torrentlememem için tek bir sebep yok şu durumda yani.
Zaten köylü collection'dan öteye geçememiş bir portföyün var Türkiye'de, bir de üstüne bu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Netflix arsivi iyi ya, sadece bu dizi icin kullanmiyoruz yani. Burada Netflix'in bir sucu yok ama, 4-5 sene once vermisler haklarini, daha Dunya'ya yayilma fikri yokken. House of Cards'dan baska lisansli yayinlari yok zaten bizde.

O degil de, su Brad Pitt'in oynadigi War Machine'i izlediniz mi? Epey begendim ben.
Sosyal ağlarda paylaş

Sorieno said:

Gerizekalı mı bunlar?
Taşşak mı geçiyorlar bir de bu video ile?
Para veriyorsun, kendi dizisini ülkede başka platforma pazarlıyor diye senin verdiğin ücret faş oluyor, bir de troll'lüyor mu?
Licencing rights'ı satan kendisi, zaman alıyor dediği başkası hamuduyla yiyecek sen bekleyeceksin demek.

House of Cards'ın uluslararası dağıtım hakları Netflix'de değil Sony'de.
Sosyal ağlarda paylaş

Kapatti Netflix o olayi. Private VPN'le bile eristirmiyo artik seni diger ulkelerdeki icerige.

Site aciliyo, play deyince su geliyo direkt;

said:
Whoops, something went wrong...

Streaming Error

You seem to be using an unblocker or proxy. Please turn off any of these services and try again. For more help, visit netflix.com/proxy.
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Kapatti Netflix o olayi. Private VPN'le bile eristirmiyo artik seni diger ulkelerdeki icerige.

Site aciliyo, play deyince su geliyo direkt;

said:
Whoops, something went wrong...

Streaming Error

You seem to be using an unblocker or proxy. Please turn off any of these services and try again. For more help, visit netflix.com/proxy.

Admin please
Sosyal ağlarda paylaş

http://api-global.netflix.com/apps/applefuji/config

US Burasi geolocation icin nereden baglandigini goruyosun.

smartdnsproxy kullaniyorum bayaadir.hatta gecen sene indirimle almistim bu sene 2 senelik gene uzattim.bu amerikada gorunme isini cozuyo.

1-2 defa modem resetlendikten sonra dnsdeki ipyi yenilememisim.oyle olunca afalladi, proxy falan bi hatalar verdi netflix ama ipyi tanimlayip ipconfig /flushdns dedikten sonra duzeldiydi.

14 gun denemesi var bu adamlarin.bi deneyin.dns isinin bu adamlarlada saniyorum hala tam manasiyla garantisi yok.ilk basta uye olan kucuk bi zumreye verdilerdi netflix us proxysini.sonra biraz daha genislettiler ama buna ragmen kullanamayanlar oldu.son durum ne bilemiyorum.ben hep sansli tarafta oldum.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Netflix arsivi iyi ya, sadece bu dizi icin kullanmiyoruz yani. Burada Netflix'in bir sucu yok ama, 4-5 sene once vermisler haklarini, daha Dunya'ya yayilma fikri yokken. House of Cards'dan baska lisansli yayinlari yok zaten bizde.

O degil de, su Brad Pitt'in oynadigi War Machine'i izlediniz mi? Epey begendim ben.

War Machine biraz meh geldi ya bana, gerçek hikayeden uyarlama mı öyle bir adam hakkaten var mı bilmiyorum (çünkü factler uyuyo geri çekiliyoruz derken bir anda bir surge stratejisine geçtiler vs) ama hakikaten öyle konuşan bir adamın birebir uyarlaması değilse ağzını çok çemçük gibi yapmış yani dikkatim dağıldı
Sosyal ağlarda paylaş

ya netflix için düzgün bi vpn var mı ya?
amerika'dan izlemek için kullanacam.

tunnelbear açayım dedim şimdi, ama login bile olmuyor. defalarca denedim, login olmama izin vermiyor.

cyberghost yüklüydü, onu denedim. o bağlantı kuruyor. ama netflix proxy üstündesin diye erişimimi engelliyor.

express vpn burada çalışıyordu bi ara. ancak birkaç aydır ne olduysa program mala bağladı. bazı protokollarda bağlantı kuramıyor. bekliyorsun bekliyorsun, bağlantı hatası veriyor. bazı protokollarda şans eseri bağlanıyor, ama bu sefer de internet çalışmıyor, kafayı yedirtti resmen. müşteri hizmetlerine ulaşmaya çalıştım ama onlar da çözümü bulamadı.
türkiye ile alakalı bişi mi yoksa benim modem ayarları felan mı etkiliyor anlamadım, çözemedim.

işe yarayan ve bu kadar uğraştırmayacak bir çözüm var mı lan?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...