PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 türkçe dizi geliyormuş: http://shiftdelete.net/netflix-turkce-dizi-icin-anlasti-81849 iyi iyi pazardan çekilicez falan diye korkuyordum sdkfjsdkfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 netflixi de çomarlaştıracağız sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Gruba adam arayan varsa, bir tanidigim arayista. Pm'lerseniz seyedelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Flassh said: netflixi de çomarlaştıracağız sanırım Türk yapımı sunduğu için mi? türkçe ve türk yapımı mı çomar demek? ben anlayamadaım henüz bu kavramı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Diziler çomar, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 stimpak said: 12,5 40 degilmiydi ne zaman 50 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 40 ya doğru, spotify da vardı o 50'nin içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 UCUZ netflix paylaşıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Jeeztro said: super netflix var chrome extension başarılı bu konuda cok iyiymis bu eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 War Machine diye bi netflix filmi fragmanı gördüm bugün twitter hesaplarında, brad pitt falan başrol. bayağı sağlam bir şeye benziyor. ATTIK LİSTEYE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Komikli vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Witcher çekiyolarmış kurwalar dahil olacak bi GoT çıkar mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Nefret ettim şu adamların politikalarından. Türkiye içeriği yok gibi bir şey. Silme çöp. US'e gittim geçen gözüm gönlüm açıldı, her şey var. VPN aldım, bağlanıyorum VPN'i bloklamşlar, proxy arkasındasın izleyemiyorsun diyor. Spotify'da 100 şarkının 10'unu dinleyip kalanları dinleyememek gibi bir saçmalık olur mu ? Bunlarda var işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 şu sayfalar önce verilen proxy hedesi ben de çalışıyor hala, iyi miyim neyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 tvde izlerken sıkıntı. vpnle çok agresif uğraşıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 ilk netflix dizimiz belli olmuş, hayırlı olsun. 8-) https://tr.sputniknews.com/kultur/201705291028645062-netflix-turkce-dizi-ozel-gucler-istanbul/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 bu ne şimdi defol git netflix said: Netflix, drama türü dizinin konusunu şöyle duyurdu: "Genç bir adam, özel güçlere sahip olduğunu keşfeder. Şimdi İstanbul'u yok etmek isteyen karanlık güçlere karşı, şehri ve tüm insanlığı korumak için elindeki bu güçleri kullanmayı öğrenmesi gerekmektedir. Bu yolculukta kendisine yardım edecek arkadaşlarıyla harekete geçmekten başka çaresi yoktur." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 kurtlar vadisi: netflix olsun adı da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 adamlar en klasik hikayeyi çekiceklermiş. detayı sonra düşünürüz demişler resmen uehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Guzel olabilir yahu, Turk isi superhero =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Kağıttan Evler: Ankara çeksenize be. asdfadsd Ferdi Altkoru'in ilçe başkanlığından cumhurbaşkanlığına uzanan sürükleyici öyküsü. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Kağıttan Evler: Ankara (tu) turk superkahraman demisken mcu dan once turkish spiderman vardi ama milli ve yerli en buyuk kahramanlarimizi unutmayalim :3 http://habercaddesi.com/data/WVC7RS3bhUpH.png bu arada saka maka produksiyonu yapicak olanlar sundan sorumlu olanlar http://i.imgur.com/M14rIoi.jpg http://www.dailymotion.com/video/x5kb5wl netflix bottom 10 olsa keske tahmin alirdik :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 gazman iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Amerika netflix kullanırken Türkçe altyazıları görme imkanımız yokmu ya ? Amerika regiona geçince Türkçe altyazılar gidiyor sinir oluyorum. Vardır kesin bir trick i onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 bende otomatik açılıyor tr altyazı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar