Esh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Sdfgsf Adam gibi adamliga hos geldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Erkek olarak başlayabilirsin sürece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 ben sevgilimden ayrıldım 4-5 gündür acı çekiyorum şunu okuyunca beterin beteri var dedim asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 bi dakka lan, türkiyedeyiz olum, dövsene sussun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 adam büyük ihtimal bu hatası yüzünden maaşı piç edecek sdasfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 ginaly said: adam hala bilgisayar başında, forumda soru soruyor ahaha ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Bence intihar etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 şaklabanlığa vur. bir ara saçma resimler vardı ya köpeklerin boynuna asıyorlardı koltuğa sıçtım ben bir aptalım gibi. işte öyle bir kağıt hazırla "ben bir gerizekalıyım, hayatımın anlamını kazandığım günü unutacak kadar" falan gibi bişiler yaz işte. giyin, boynuna geçir, hadi dışarı çıkıyoruz de. hediyenin kralını da alacağım falan muhabbeti çek. aga sinirlilerken şaklabanlık en iyisi. o kızgınlığın geçip "şapşal, şapşik, salak şey" konumuna getirmelisin gibi. tavsiye veriyorum da, eğer dinleyeceksen şunu bilmen gerekir, hiç 3 aydan uzun ilişkim olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Abi ne oynuyordun merak ettim ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 maço olun, babalarınız yıldonumu mu kutluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Adam durumu kurtaramazsa hataya 5-0 geriden başlayacak farkında değil! Kafamda o kadın grupları ve karına akıl veren şişman veya dul aşırı özgüvenlilerin dedikleri laflar geliyor.. Geçmiş olsun +18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 düzeltmezsen ömür boyu bunun lafını yiyeceksin. 2. yıldönümümüzü unuttu bu odun diyecek arkandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 sen hediyeyi kendine al bence şöyle güzel bi mezar, sonra da afilli bi tabut. yakın bi camiden de bi imam ayarla, sabaha hazır etsin herşeyi. mezar taşına da kallavi bi yazı yazdır. kafama sıkar giderim şarkısı eşliğinde...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 sen git 1 yüzük al saat 12 olmadan. eve gel hemen çiçekle evlenme teklifi et. bu kez unutursam miksinler de sdsafsa daha ucuza kapatamazsın. 2 senede nikah tazelemiş olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Diş ağrısından geberöeye başladım sanırım benim hanım büyücü lan. Çabucak bişi yapmaya karar vermezsem karaciğer böbrek falanda gidebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 https://cdn.meme.am/instances/500x/68735634.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 ginaly said: bi dakka lan, türkiyedeyiz olum, dövsene sussun? bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Ne kötü hayatlar var lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Aynen abi yandın, kolay gelsin valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 lan heyecan yaptım bizimki ne zamandı diye düşündüm 2-3 dakika ahah off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 eşin barınaktan almış galiba seni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Mithat said: Diş ağrısından geberöeye başladım sanırım benim hanım büyücü lan. Çabucak bişi yapmaya karar vermezsem karaciğer böbrek falanda gidebilir. Götün çıksa mazaretin yok unutma! Daha evde oturuyor. Bak tecrübe konuşuyor diyorum o kadar imalı mesaj attım. Sen bilirsin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 gecmis olsun demeye geldim gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Lazım olacak bundan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar