sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Erkek olarak başlayabilirsin sürece
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 ben sevgilimden ayrıldım 4-5 gündür acı çekiyorum şunu okuyunca beterin beteri var dedim asd
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 bi dakka lan, türkiyedeyiz olum, dövsene sussun?
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 adam büyük ihtimal bu hatası yüzünden maaşı piç edecek sdasfsa
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 ginaly said: adam hala bilgisayar başında, forumda soru soruyor ahaha ...
Dei Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 şaklabanlığa vur. bir ara saçma resimler vardı ya köpeklerin boynuna asıyorlardı koltuğa sıçtım ben bir aptalım gibi. işte öyle bir kağıt hazırla "ben bir gerizekalıyım, hayatımın anlamını kazandığım günü unutacak kadar" falan gibi bişiler yaz işte. giyin, boynuna geçir, hadi dışarı çıkıyoruz de. hediyenin kralını da alacağım falan muhabbeti çek. aga sinirlilerken şaklabanlık en iyisi. o kızgınlığın geçip "şapşal, şapşik, salak şey" konumuna getirmelisin gibi. tavsiye veriyorum da, eğer dinleyeceksen şunu bilmen gerekir, hiç 3 aydan uzun ilişkim olmadı.
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Abi ne oynuyordun merak ettim ahahah
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 maço olun, babalarınız yıldonumu mu kutluyordu.
fenn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Adam durumu kurtaramazsa hataya 5-0 geriden başlayacak farkında değil! Kafamda o kadın grupları ve karına akıl veren şişman veya dul aşırı özgüvenlilerin dedikleri laflar geliyor.. Geçmiş olsun +18
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 düzeltmezsen ömür boyu bunun lafını yiyeceksin. 2. yıldönümümüzü unuttu bu odun diyecek arkandan.
Pordakal Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 sen hediyeyi kendine al bence şöyle güzel bi mezar, sonra da afilli bi tabut. yakın bi camiden de bi imam ayarla, sabaha hazır etsin herşeyi. mezar taşına da kallavi bi yazı yazdır. kafama sıkar giderim şarkısı eşliğinde......
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 sen git 1 yüzük al saat 12 olmadan. eve gel hemen çiçekle evlenme teklifi et. bu kez unutursam miksinler de sdsafsa daha ucuza kapatamazsın. 2 senede nikah tazelemiş olursun
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Diş ağrısından geberöeye başladım sanırım benim hanım büyücü lan. Çabucak bişi yapmaya karar vermezsem karaciğer böbrek falanda gidebilir.
di Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 https://cdn.meme.am/instances/500x/68735634.jpg
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 ginaly said: bi dakka lan, türkiyedeyiz olum, dövsene sussun? bu
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Aynen abi yandın, kolay gelsin valla..
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 lan heyecan yaptım bizimki ne zamandı diye düşündüm 2-3 dakika ahah off
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 eşin barınaktan almış galiba seni :D
fenn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Mithat said: Diş ağrısından geberöeye başladım sanırım benim hanım büyücü lan. Çabucak bişi yapmaya karar vermezsem karaciğer böbrek falanda gidebilir. Götün çıksa mazaretin yok unutma! Daha evde oturuyor. Bak tecrübe konuşuyor diyorum o kadar imalı mesaj attım. Sen bilirsin!!!
incdarkness Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 gecmis olsun demeye geldim gecmis olsun
Öne çıkan mesajlar