Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paypal türkiye'den gidiyor :(

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
PrudenT said:

skrill'e geçtim mecbur, gerçi daha iyi en azından dolar yollayabiliyor direkt hesaba. paypal çok düşük kurdan try yapıp öyle yolluyordu illa.

herşeyi ayrı balance ta tut diyorsun tüm para birimlerini sonra parayı gönderirkende dolar hesabına gönderiyorsun zaten soruyor çevirmdenmi gönderim diye... sormuyorsa tl hesabı ise otomatik çeviriyordur.
Mesaj tarihi:
valla bıktım şu saçmalıklardan ya. tek iyi şey yok hep kötü hep kötü.

bi mucize olsun gitsin artık şu parti. yeter. iliğimizi sömürdü halen saçmalıklara devam ediyor.
Mesaj tarihi:
zipzip said:

Tüm gelirim Paypal üzerinden. Zki tuttum

vpn ile avrupa üzerinden yeni hesap aç orda tanıdık varsa, donation sayfasını o paypal'a yönlendir falan filan, aklıma gelmedi başka bişey.
Mesaj tarihi:
yuh yuh ve yuh. Hazır tübitak helal olayına destek vermişken el ele verip Helal PayPal mı açsak...Bunlar ne b.k yiyeceklerini şaşırmışlar dinci sanıyordum hem dinci hem komün çıktı herifler
Mesaj tarihi:
PrudenT said:

hayır abi komple kullanamayacaksın. paypalına para alıp gönderemeyeceksin. linkte yazıyor.

bunun bir workaround'u olur elbet ya. yurtdışı siteden hesap açıp tr kartı kaydedebiliyorduk eskiden diye hatırlıyorum, sonuçta tr kartı diye bir şey yok aslında visa kaydediliyor?
Mesaj tarihi:
ben yaptığım işlerin yarısının falan parasını paypal aracılığıyla alıyordum. harcama olarak da nerde denk gelirse orda ilk onu kullanıyordum valla, en basitiydi.
Mesaj tarihi:
sabonis said:

meraktan soruyorum. paypal'ı neyde kullanıyordunuz bu arada ya? ben çok eskiden bi aralar ebay için kullanmıştım heralde bi 10 senedir hiç işim olmadı paypal ile.

tr içi alısveriş sitelerinde kullanıyorum ben daha güvenli olsun diye mesela
humblebundle vardı. gavur sitelerden oyujn keyi falan alırken kullanıyordum vs vs.

şimdi tr kredi kartı ile humblebundle dan bile oyun alamıcaz mı?
amk böyleülkenin
Mesaj tarihi:
AKP'nin tabanında Paypal kullanan mı var sanıyorsun sdsfdsgfd

İşin ucunda para varken izin faran vereceklerini hiç sanmıyorum, anca rüşvet falan verirse Paypal olabilir.
Mesaj tarihi:
Sam said:

çok kötü olmuş, minimum çekme miktarı olarak da 10$ dedikleri için paramın üstüne yattı paypal. teşekkürler türkiye.

ahaha aynısı bana da oldu şu an
  • Yeni Oluştur...