Peregrin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 musteri hizmetleri sahaneydi, cok uzuldum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Tüm gelirim Paypal üzerinden. Zki tuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 PrudenT said: skrill'e geçtim mecbur, gerçi daha iyi en azından dolar yollayabiliyor direkt hesaba. paypal çok düşük kurdan try yapıp öyle yolluyordu illa. herşeyi ayrı balance ta tut diyorsun tüm para birimlerini sonra parayı gönderirkende dolar hesabına gönderiyorsun zaten soruyor çevirmdenmi gönderim diye... sormuyorsa tl hesabı ise otomatik çeviriyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 valla bana inatla yollamıyordu resmen, beceremedim mi nedir. neyse büyük bir meblağ çekmedim zaten np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 paypal'da sadece banka hesabına çekiş mi kalkacak şimdi? kredi kartına alabilecek miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 hayır abi komple kullanamayacaksın. paypalına para alıp gönderemeyeceksin. linkte yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 valla bıktım şu saçmalıklardan ya. tek iyi şey yok hep kötü hep kötü. bi mucize olsun gitsin artık şu parti. yeter. iliğimizi sömürdü halen saçmalıklara devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 lan nasıl iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 koskoca paypalda tr nin ne boktan bi ülke oldugunu anlayıp s.ktiri çekmiş sjdgdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 seni ölene kadar kullanmayacağım bkm express Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 zipzip said: Tüm gelirim Paypal üzerinden. Zki tuttum vpn ile avrupa üzerinden yeni hesap aç orda tanıdık varsa, donation sayfasını o paypal'a yönlendir falan filan, aklıma gelmedi başka bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 yuh yuh ve yuh. Hazır tübitak helal olayına destek vermişken el ele verip Helal PayPal mı açsak...Bunlar ne b.k yiyeceklerini şaşırmışlar dinci sanıyordum hem dinci hem komün çıktı herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Ya bunlar lisans falan vermediğine göre %100 yandaş bi firma tr için böyle buna benzer bişey açacaktır bi kaç aya başlar reklmlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 PrudenT said: hayır abi komple kullanamayacaksın. paypalına para alıp gönderemeyeceksin. linkte yazıyor. bunun bir workaround'u olur elbet ya. yurtdışı siteden hesap açıp tr kartı kaydedebiliyorduk eskiden diye hatırlıyorum, sonuçta tr kartı diye bir şey yok aslında visa kaydediliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 meraktan soruyorum. paypal'ı neyde kullanıyordunuz bu arada ya? ben çok eskiden bi aralar ebay için kullanmıştım heralde bi 10 senedir hiç işim olmadı paypal ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 ben yaptığım işlerin yarısının falan parasını paypal aracılığıyla alıyordum. harcama olarak da nerde denk gelirse orda ilk onu kullanıyordum valla, en basitiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Tüm bağışlar, sponsor parası, kumardan gelen skinler. Her şey Paypal benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 kredi kartına bağlı olarakta kullanamayacağız şimdi paypal'ı değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 sabonis said: meraktan soruyorum. paypal'ı neyde kullanıyordunuz bu arada ya? ben çok eskiden bi aralar ebay için kullanmıştım heralde bi 10 senedir hiç işim olmadı paypal ile. tr içi alısveriş sitelerinde kullanıyorum ben daha güvenli olsun diye mesela humblebundle vardı. gavur sitelerden oyujn keyi falan alırken kullanıyordum vs vs. şimdi tr kredi kartı ile humblebundle dan bile oyun alamıcaz mı? amk böyleülkenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 yetmez ama evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 çok kötü olmuş, minimum çekme miktarı olarak da 10$ dedikleri için paramın üstüne yattı paypal. teşekkürler türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 şimdi birkaç ay milleti rezil ettikten sonra akılları başlarına gelir; sonra da izin verirler kesin, klasik türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 AKP'nin tabanında Paypal kullanan mı var sanıyorsun sdsfdsgfd İşin ucunda para varken izin faran vereceklerini hiç sanmıyorum, anca rüşvet falan verirse Paypal olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Sam said: çok kötü olmuş, minimum çekme miktarı olarak da 10$ dedikleri için paramın üstüne yattı paypal. teşekkürler türkiye. ahaha aynısı bana da oldu şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar