Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul hafta içi boğazda/boğaz manzaralı kahvaltı

Aiko

Öne çıkan mesajlar

Haftaiçi boğazda veya boğaz manzaralı bir yerde düzgün kahvaltı yapılabilecek bir yer arıyorum. anadolu-avrupa farketmez var mı bildiğiniz yerler ?

Hukka var benim bildiğim, rumeli hisarında lokma, kale ve nar veya nane diye bir yer olması lazım. bunun dışında bildiğiniz yerler var mı ?

Bir arkadaşım suada demiş ama orada kahvaltı var mı varsa nasıl hiç fikrim yok.

regards.
Sosyal ağlarda paylaş

Bursa dan bildiğim kadarıyla anadolu yakasında tarihi belediyenin işlettiği mekanlar var hem kahvaltı hemde yemek olması lazım. Boğaz manzarasını beğenmiştim. Hep yemek için gittim , kahvaltı yapmadım ama kahvaltı var diye hatrımda kalmış. Tavsiye ederim fiyatta gayet uygundu
Sosyal ağlarda paylaş

lokma pammuk gibi lan neyini gördünüz. servis ettikler her şeyi kaliteli sunuyor adamlar, servis köpek gibi hızlı, fiyatlar ortalama üstü ama bir menemen 40 tl boyutunda değil. daha ne olsun.

tek kötü tarafı her zaman sıra var yukarıda yazdığım sebeplerden dolayı. ondan ben gitmiyorum mesela, kahvaltı edeceğim diye eziyet çeken insanları ölene kadar anlayamayacağım. adam 1 saat trafik, 40 dk sıra çekiyor deniz manzarasına karşı kahvaltı edeceğim diye.

ps. hafta sonu branch gibi giderseniz sıra falan olmuyor. prime time'ı oranın. ben gidersem 11 gibi falan gidiyorum hafta içi.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

lokma pammuk gibi lan neyini gördünüz. servis ettikler her şeyi kaliteli sunuyor adamlar, servis köpek gibi hızlı, fiyatlar ortalama üstü ama bir menemen 40 tl boyutunda değil. daha ne olsun.

tek kötü tarafı her zaman sıra var yukarıda yazdığım sebeplerden dolayı. ondan ben gitmiyorum mesela, kahvaltı edeceğim diye eziyet çeken insanları ölene kadar anlayamayacağım. adam 1 saat trafik, 40 dk sıra çekiyor deniz manzarasına karşı kahvaltı edeceğim diye.

ps. hafta sonu branch gibi giderseniz sıra falan olmuyor. prime time'ı oranın. ben gidersem 11 gibi falan gidiyorum hafta içi.

hafta içi 10/11 gibi sıra oluyor mu ?
Sosyal ağlarda paylaş

pascalnouman said:

besiktasta bir suru kahvaltici var abi gidin yiyin orda sonra cikip ortakoye yurursunuz bogaza karsi da icersiniz bogaz manzarali yiyince daha mi iyi sindiriyosunuz nedir yani ?

kendim için aramıyorum. yoksa ben gider gaziosmanpaşada bol şekerli kürt böreği yerim yeter bana.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...