Red Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 adayı da verdik galiba sdfs. başkanımız efsane çok şükür.
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 o adada yıllardır dava vardı, sonuçlanmış demek ki. kaçak yapılaşmaydı ilk yapıldığından beri de işte tutuluyordu bir şekilde sdfsda orjinal haline geri çevirilecekmiş. havuz vs. varmış 80'lerde orada, kulübün yüzme organizasyonları vs. orada olurmuş.
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 özbek reisle ilgisi olduğunu sanmıyorum bunun ya. reina'nın sahibiyle aynıymış suada işletmecisi yani herif himmeti rüşveti kesti belediye de yıkıyor artık gibi görünüyor.
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 ben sanırım 91 veya 92 yazında adadaki yüzme kursuna katılmıştım, hayli vakit geçirmiştim orada. bayağı anım vardı adada. üzüldüm doğrusu.
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Bizim yeni formalar uzaktan ne kadar da güzel duruyor. Yakından çekimler acayip iğrenç ama. Bruma harika golünden sonra "Menajerimi arayabilirsiniz" sevinci yapmadı mı?
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 bruma calim atacakkken top diger bacagina takildi ve arkasina dondu gol atti sdfg
valequenta Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 sezonun ozeti gibi bir mac oldu. hakem faciasi en az 8-9 mac gol iptali, penalti, ofsayt goller ile kaybedilen 20 den fazla puan var. medyada guzel algi operasyonu yapildi Galatasaray goturemez diye, uzerine ozbek kayumu ile beklentisi olmayan taraftar su hakem facilarina ses etmez oldu. diger tarafta da hukumetspor gercegini atlamamak lazim ancak farkli konu o, sezon boyunca degindim zaten cimhirbaskanimiz konusuna. fenerbahcenin bile hakki yendi bu sezon. oyle bi sezon.
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 penaltimiz verilmedi bir de dondu yalandan fenerbahce penaltisi verildi, 3.luk calismalari son hiz devam ediyor
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Aceace said: Bugün Galatasaray'ın içinden (bayaa içinden böyle transferleri yapan 3-5 kişi diyebileceğimiz) biriyle görüştüm. Offtherecord olarak yarı transfer dönemi için çooook güzel bir isim verdi. Bruma tutunca bizimkiler "ya aslında Bruma gibi yetenekli bir genç daha bulabiliriz" kafasına girmişler diyeyim. Açık söyleyeceğim. İnanmıyorum olacağına ama "Bitti bile sadece takımın kafası karışmasın falan diye transfer sezonu açılana kadar açıklamayacağız" dedi. Suratına "Hastır ordan" diyemedim içimde kaldı. Valla ne kadar para verecekler konusuna elbette girmedik ama... Lan şarküteri marküteri ama... Neyse... Ben Dark değilim. Kesinlikle ismi söylememi beklemeyin. Sonuçta o bir taraftar. Benim taraftarlık durumum ayrı bir konumda. Sallıyorum Dark görse, kulüpten birine söylese, o bi gasteciye hüpletse hem ben patlarım hem transfer patlarsa üzülürüm. Neyse uzun lafın kısası. Bunlar şarküteri olmaktan yavaş yavaş (ama çok yavaş) kurtulacaklar gibi duruyor. Bu lafımı yedirmezler umarım bana. Tarih § 05 Oct 2016, 05:34 Bana o kişinin söylediği isim http://www.skysports.com/football/news/11670/10898992/arsenal-agree-6-8m-transfer-fee-for-henry-onyekuru
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Yeminle sövüyorum sövüyorum Sıkılıyorum Yine sövüyorum. Rahatlayamıyorum.
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 söylediğin doğruysa neden alamadılar acaba.şanslarını da denemiş olabilirler alamamışlardır belkide. geçen sene rieknerik in baya genç oyuncu listesi verdiği söyleniyordu radyolarda vs. bir tane bile genç oyuncu almadılar :D yada haberler kolpaydı
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Abi insan ikna yetenegi de bir icraat. Bilmeden konusmayayim ama cidden "seller" tipte adamlara ihtiyaci var kluplerin. Biz de boyle bir adam var mi emin degilim. Yabanci dile cok hakim cidden adamin/menajerin beynine girecek tipten. Ha gene olmaz o ayri konu tabi. Arsenal varken kimse GSye gelmez. Sadece merak ettigim yeteri efor sarfediliyor mu yoksa a bak denedik olmadi diye birakiliyor mu hemen.
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Emre Utkucan önderliğinde kurulan (Aysal dönemi) scout ekibi birçok oyuncu önerdi bugüne kadar. Alınanı da var (Carole, Telles vs) ama çoğunlukla veto ediliyor. Sebep; menajerler ile parayı kırışıp yiyecek yönetici/bürokrat tayfanın işine gelmiyor da ondan. Açıkçası çıksın biri alsın kulübü şu anki halinden kat kat iyi yönetilir. Kendi firmasına alacağı çaycının bile maliyetini kılı kırk yararak yapan adamlar kulübe aldığı topçular için milyon dolarları monopoly parası gibi rahat harcıyorlar.
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 onyekuru bjk'de de konuşuldu. bjk'de de bi scout ekibi var bayağı isim öneriyor ama benzer durum orada da var. erdal torunoğulları mesela düşük bütçeli bir çok transfer yapıp, çoğundan kar elde ettirmeyi başardı ama ne zaman ahmet bulut fener ve gs'deki paranın tükendiğini gördü; bjk'ye geldi o zaman sistem bizde de değişti. yönetimler, kalıcı olabilmek için belirli çapta adamları getirip taraftarın gözünü boyamalı tr'de ve ahmet bulut gibi adamlar olmadığında o çark yürümüyor. medyayı bile elinde tutuyor bu adamlar vs... geçen sene mesela fb'nin kapısından döndü; https://www.transfermarkt.com.tr/ludwig-augustinsson/profil/spieler/170646 prensipte anlaşıldı, son kararı verecek komite vazgeçip ismail'i aldı. menejere para yedirildi. menejer kim? batur altıparmak. fenerbahçe'ye son 5- yılda yanılmıyorsam 15 civarı yerli futbolcu sattı, getirdi götürdü vs... ve hepsinden ücret aldı. topal, salih, ismail, yiğithan sanırım şuan ki aktif oyuncuları. ozan'ı getirten, prim alan 3 menejerden biri, eski bir çok fb oyuncusunun menejeri mesela caner, mert vs... bu arada aziz hiç sevmiyor kendisini sadfadsfs reyiz Neyse işte Ludwig'i getirecek yönetici kulüp için çalışan yönetici, reddedip İsmail'i alan yönetici/ler koltuk için oynayan kekolar. Her kulüpte var bunlar, hiçbiri birbirinden farklı değil. Aysal döneminde de vardı aynı olay. Ontivero'dan falan az mı para kaldırdılar, o tip işlerden. TR'de sistem bu, hiç değişmeyecek. Arada şansa düşürürsek işte umarım patlatırlar, satarlar diye hayal ediyorsun olmuyor falan. neyse
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 o eleman bi sürü boktan elemanı da gs'a kitlemişti yalnız. ontivero, hajroviç, burdisso falan. hıyarın teki fm terk biri kendisi. nasıl bi kredisi var kulüpte anlamış değilim yani. https://i.imgur.com/MhqHvVq.jpg
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 https://www.transfermarkt.com.tr/pieter-gerkens/profil/spieler/183383 mesela bu çocuk ocak'ta bjk'ye önerildi. maks maliyeti 3 milyon euro olur maaşıyla birlikte. alınmaz, denenmez.
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Xenus said: o eleman bi sürü boktan elemanı da gs'a kitlemişti yalnız. ontivero, hajroviç, burdisso falan. hıyarın teki fm terk biri kendisi. nasıl bi kredisi var kulüpte anlamış değilim yani. https://i.imgur.com/MhqHvVq.jpg şahıslar önemli değil. başarısız olabilir vs. ama en azından sistem başlamış olur zamanla da üzerine düşülürse eksikleri kapatılırdı. hiçbir kulüp zaten %80-90 başarı ile scouting operasyonunu yürütmüyor. mesela r. madrid martin odegard diye birini aldı halen sivrilemedi adam. tıpkı olsun diye yapılan altyapılar tadında bir scouting operasyonu var bizde.
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Gomis nedir abi allah belanı versin dursun... Gittin 31 yaşında adama bastın parayı. Edıt: Resmi degilmiş
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 7m piyasa degeri var ,yasi gelmis 31'e 3m€ de kontrat dayarlar. Gg no rmk
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 e podolskiye de para doktu bu yonetim. oynar yan ibu adam
Öne çıkan mesajlar