Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Bu arkadaşa göre şöyle bir etkisi varmış: http://www.gazetevatan.com/boyle-soygun-bahanesi-gorulmedi--947525-yasam/ said: Nevşehir’de özel bankanın merkez şubesine gelen Şuayıp Sarıyıldız, elindeki çantanın içinde bomba olduğunu söyleyerek soyguna kalkıştı. Sarıyıldız’ı oyalayan personel alarm butonuna basınca kısa sürede bankaya polis ekipleri geldi. Çevre güvenliği alındıktan sonra içeri giren polisler, Şuayıp Sarıyıldız’ı etkisiz hale getirerek gözaltına aldı. İçinde bomba olduğunu ileri sürdüğü çanta fünye ile patlatıldı ve boş çıktı. Sarıyıldız, Nevşehir Adliyesi’ne getirilirken gazetecilerin soruları üzerine “Kadınlara yönelik pozitif ayrımcılığın erkekler üzerindeki negatif etkilerini göstermek için eylemi yaptım. Aynen böyle yazın” dedi. http://fotocdncube.gazetevatan.com/vatanmediafile/Haber598x362/2016/05/21/boyle-soygun-bahanesi-gorulmedi--2174994.Jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 nice head Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 sonuç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 salındı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Adam etkilenmese soyacaktı demekki, negatif etki yüzünden tutuklanmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 kafası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 aslında gayet rahatsız edici ölçüde böyle bi şey var da, tepki için banka soyulur mu bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 3 Kadın kanunu çıkartsalardı bunlar olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Salınır mı hiç ya? Negatif etkileniyordur içeride şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 polisler utanc duyuyor fotoda adam gayet magrur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Ne alaka anlamadim. Kadinin biri banka soymaya kalkti da kadin oldugu icin serbest mi birakildi da boyle bisey yapip adina protesto demis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Beta uprising happening NOW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 imamizer said: aslında gayet rahatsız edici ölçüde böyle bi şey var da, tepki için banka soyulur mu bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Yok abi böyle bir şey. Donald Trump gibi olmayın. Hillary Clinton için kadınlık kartını kullanıyor gibi ifadeler komik yani. Hillary de zaten evet kullanıyorum dedi. Kullanacak tabii, başkan olmadıysa olmak isteyecek. İşe eşit oranda girmek isteyecek. Aksine daha da pozitif ayrımcılığı negatif ayrımcılığa çevirme var. Zencilere siz zenciliğinizi kullanarak lokantalarımızda yiyorsunuz, bizimle aynı helaya gidiyorsunuz demek gibi. E evet. Zenciler ve girip işeyecekler, deal with it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Var var gayet. Bütün dünya böyle demiyoruz da Hitler'in ekmeğini 70 senedir yiyen Yahudiler, feminizmin içini boşaltıp pozitif ayrımcılık adı altında antipatikleşen kadınlar falan gözden kaçacak oranlarda değil. Benzettiğin şey ise epey alakasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 ülkemin insanı soyguna bile ceketle gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 ehah nolmuş lan karısı boşarken çarpmış mı hukuki olarak, var bi acısı ama. böle bişi var da, bu kadar iter mi insanı bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 tam reha muhtarlık haber olmuş, vay anasını sayın seyirciler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 konuya yeterince dikkat çekememiş. 2 günlük başlık, ben 7 sayfa olmuştur diyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 a beautiful mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar