Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EuroLeague Final Four 2016

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
benjani said:

https://twitter.com/Omer_SENOL/status/731963163562872832

şu pozisyon yüzünden gitti maç

hah ben de bu pozisyonu arıyordum ya bir daha izliim bar ortamında kargaşada kaçmış olabilir mi diye.

bence hala faul değil diyorum ama aynı şekilde %100 faul yok demiyorum. çünkü gıcık oldum higgins'in koluyla yaptığı müdahaleye.
Mesaj tarihi:
Aziz yıldırım dövecek sandım bi an , sonra aziz kimi dövüyo lan saçmalama dedim kendime geçti.

edit : sabonis onu diyorum , o pozisyon dönseydi maçta dönebilirdi. He o pozisyon hakem faulu fenere verseydi , sonra fener 0-5 atıp cska 5-5 atıp yine maçı alabilirdi , fakat tam 90-89 olmaya giderken bunu verirsen , üstüne 2-3 tane daha saçma hareket olunca , bu sadece skoru değil oyuncuların psikolojiyide etkiliyor biliyosun. Hakem maçı satmış baba diye oynayan adamla , hakem nötr diye oynayan adamın oynayışı bile farklı.
Mesaj tarihi:
Maçtan şimdi geldim.Son periyot malumunuz efsaneydi.Kendimizden geçtik ama olmadı.Maçı ne yazık ki Vesely verdi adamlara.Böyle bir turnuvanın final maçında böyle serbest atış kaçırmayı bırak lise turnuvasında bile bir adam bu kadar serbest atış kaçırmaz.Zaten kullandığı serbest atışlarının bazılarını umursamadan salladı.Valla Cska gibi bir takıma hemde finalde son periyotta 16 sayıdan gel uzatmaya götür.Heyecanı bile yetti ama keşke şampiyon olabilseydik tabi
Mesaj tarihi:
Ya bu işi tabii ki hakeme bırakmayacaksın. Senelerin hastalığıdır bizde. Türkün aklı sonra gelir misali. 20 sayı fark yemişsin, Veseley denen adam bütün faullerde ıskalıyor, bunu gören rus takımı tamamen onun üzerine oynuyor. Sonra 3. çeyrek Veseley çıkınca takım toparlanıyor, hiiiç kolay olmayan 21 farkı kapatıyor. Az kalsın 1,9 sn kala kupayı alacak. İşte o aralarda sloven hakem ince ince dokuyor.

Tamam işimizi hakemlere bırakmayalım da, illa hep mi bu hakemler üzerimize oynasın. Sevmiyorlar abi bizi net işte. Bu maç hakemlerle gitmedi, bahsettiğim yetoluklarımızdan gitti. Ama giderken de emin olun sloven hakem itinin ciddi çalışması var. Bundan sonra, F4 ayarında maç yönetemese ne olur? Adam senelerdir zar zor gidip, son 2-3 senedir almaya kastığımız kupayı sana aldırmıyor yav.

Murathanoğlu' da oyun başından beri hakemi eleştirdi. Evet. Ama adam son 3. çeyrekte abartarak eleştirdi ki, çok haklıydı yani. Ne demek abi karşı takıma hiiiç steps çalmadı neredeyse, rus oyuncular devamlı hakeme itirazlar, bize en kritik dakika da yapılan faulleri çalmayıp, hiç faul olmayan pozisyonu direk adamlara verdi. Hadi hepsini geçtim, fast break e çıkan oyuncuya bulaşan seyirciye ne demeli? Koca memintolu sevgilisi sayesinde salonda kaldı herif. Aynısını bir Türk yapsa? Aziz çıldırdı ki sonuna kadar haklı adam. Yaniiiiiiiii hakem kısacası maçı silkeledi. Böyle itlere bırakmamak için, odun basketbolcularla oynamayacaz. Veseley e sinir oldum dün akşam.

Herşeye rağmen çok keyifliydi. Az kalsın kalpten gidecektim, bari işe yarasaydı adsfsffsa.
Mesaj tarihi:
Kanuni said:

Hakem makemden cok

1/10

Su aklimdan cikmiyor vesely.

Birde

Son uzatmaya goturen tip :( balina cakayim.

doğru şu ikisi de.

Bu kadar faul kaçmaması lazım. Finaldesin. daha konsantre olman gerekli.

Bir de cidden son top herifin eline düştü direk. hafif kenardan gelse eline yine tipleyemezdi. şans işte o da.

Gerçi biz de saçma sapan şutlar soktuk da ortak olduk oyuna.

2. çeyrek oyunu yıktı bizi.

Hakem konusunda da sürekli hata yapmadı ama bence de kesinlikle kritik 2-3 hatası vardı ki son anlardaydı. hele bir tanesi tam önünde oldu. faul yerine ayakla mudahele dediği. Bence bariz fauldu o. koşan adamı eliyle itmesi arka yandan. onu atsak maç bitmişti.

Neyse. İnsan üzülüyor tabi. Ama cidden güzel oynadılar. Bırakmadılar. Bu bile önemli.

Umarım bu kadroyu çok bozmadan takviyelerle güçlendirirler. En önemlisi koç ve ekibi kalmalı.

3-5 sene final four oynasa şu ekip birşeyler oturmaya başlayacaktır. CSKA kaç final four ve kaç tane final oynamışlar mesela. Cidden önemli alışkanlıklar bunlar.
Mesaj tarihi:
Zaten olay, bir şekilde F4'ün gediklisi olup olağan şüpheliler grubuna girmek. İlla şampiyonluk gelir böyle devam edilir ve Obra ile uzatılırsa. Ertuğrul Özkök demiş, Aziz Obra'ya 4 sene daha uzatalım ama bütçede biraz kısalım diye.

Cidden basketbola aktarılan paranın pek geri dönüşü olmuyor, ama aktardığında iyi bir koçun varsa da başarı çok büyük ihtimal dahilinde oluyor. 25-26 milyon euro'ya kuruldu bu takım, ciddi para. CSKA ve rezil Efes'ten sonraki en pahalı kadro
Mesaj tarihi:
Basketbol gurusu arkadaşlara soruyorum.

83-81 top CSKA, maç bitimine 25sn varken bizimkiler neden faul yapmadı?

Yani 2 atışı soksa bile, son top sana kalıyor, en kötü beraberlik olacaktı gibi?
Mesaj tarihi:
Gangren said:

Yani 2 atışı soksa bile, son top sana kalıyor, en kötü beraberlik olacaktı gibi?

Çok iyi savunma yaptık son topda teodosic topu kaybediyordu az daha steps yaptı hakemler görmezden geldi zor bela de coloya verdi oda steps yaptı gene hakemler görmezden geldi
Ya şansda olacak olmayınca olmuyor
Mesaj tarihi:
Gangren said:

eldar hariç herkes yanlış anlamış şunu :D adam uzamatdaki faul yapmama olayını sormuyor. normal sürenin sonunda fenerin öne geçtiği anı soruyor.

gangren, hücumuna mı, savunmana mı güvendiğin önemli, fener bütün sezon boyu ve de ayrıca 4. çeyrekte savunmasına güveniyordu.
rakibin hücum gücüne bağlı. bu noktada da mesela cska'nın ağzına sıçtı fener, son 4 dakikadır toplam 2 sayı atabilmişti cska. elleri ayaklarına dolanıyordu.

öndeyken faul yaptığında %65 falan ihtimalle beraberliği vermiş oluyorsun rakibe, hiç efor sarfettirmeden. halbuki savunma yapsan, %40 ihtimalle falan atacak rakip ancak.
  • Yeni Oluştur...