Darksun Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 olm osmanlı hala mı yok , ne komik ya. Son expansion ı mı bekliyor bunlar?
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 bir şey soracam bunlar böyle boyna abidik gubidik medeniyet tanıtıyorlar da bunları para ile mi satıyorlar acaba? o kadar bi haber bıraktılar adamı seriden yazık gerçekten...
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=1Yq-CCO2yJY "English Imperialism intensifies"
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Feamer said: bir şey soracam bunlar böyle boyna abidik gubidik medeniyet tanıtıyorlar da bunları para ile mi satıyorlar acaba? o kadar bi haber bıraktılar adamı seriden yazık gerçekten... evet dlc onlar diye biliyorum
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Dlc de, Rise and Fall dlcsinin parçası. Ayrı olarak satılmıyorlar.
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 https://m.youtube.com/watch?v=yUgDHpcWAAE
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 adamlar resmen ismi rise and fall olan bir expansiona osmanlıyı koymadılar ya
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 osmanlıda ünlü zenci şişman kadın yokmuş
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Promenader said: osmanlıda ünlü zenci şişman kadın yokmuş https://www.youtube.com/watch?v=V357TMdjYvc
Biyik Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Lopeth said: sırada ermeniler vardır işte lider özelliği "global agitation" ermeniler kadim bir halktır. "global agitation" da bu kadar acı çekmiş bir halka edilmiş edepsizce bir hakarettir. yakışmadı.
Sam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 xcom'a da suudileri koyup türkleri koymayan aynı şirket işte.
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 dünyada bi ermeniler mi acı çekmiş
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Lopeth said: sırada ermeniler vardır işte lider özelliği "global agitation" su kikirdatti bayagi, ama sonra kotu hissettim biraz =< sry
Biyik Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Promenader said: dünyada bi ermeniler mi acı çekmiş bir ermeniler çekmedi acı ama 20. yüzyılda bilinçli olarak ve çok büyük çapta soykırıma uğrayan iki halktan biri. yahudilerin zaten yüzyıllardır çektiği acılar var ama ermeniler bir de acı çekerken ana vatanlarından oldular. canlarından mallarından mülklerinden oldular. neyse oyun konusunda ne yapıyorsun falan derler, ben susayım.
Sam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 anita sarkezyan profesyonel kurban rolü oynama konusunda dünyanın en iyisi filan olduğunu düşünürsek bir racial bonus olabilir diye bir anlık da olsa düşündürmüyor değil.
aquila Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 osmanli niye istiyosunuz, turkiye olsun. kadin lider olarak da tansuyu kitlerler, cok iyi oturur tipi yeni dizayna.
axedice Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Unique unit belli ya. http://www.aljazeera.com.tr/sites/default/files/styles/aljazeera_article_main_image/public/2015/10/21/toros5-593E-F04B-145B.jpg Racial bonus da agitated kadim halklara karşı combat bonus olur ZZZZAAAAAAA
Biyik Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 bu kadar ağır faşistliğe gülen var mı cidden midem bulandı
Grego Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 espri yapacağım derken böyle sıçmak her köriye nasip olmaz he
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Biyik said: Promenader said: dünyada bi ermeniler mi acı çekmiş bir ermeniler çekmedi acı ama 20. yüzyılda bilinçli olarak ve çok büyük çapta soykırıma uğrayan iki halktan biri. yahudilerin zaten yüzyıllardır çektiği acılar var ama ermeniler bir de acı çekerken ana vatanlarından oldular. canlarından mallarından mülklerinden oldular. neyse oyun konusunda ne yapıyorsun falan derler, ben susayım. ha? slavlar roamnlar, yugoslavlar, nepalliler, uygurlar, ukrayanalılar, kazaklar, tuttiler, cecenler...
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Biyik said: bu kadar ağır faşistliğe gülen var mı cidden midem bulandı e iyi espriydi. faşistlikle ilgisi ne? asıl baltazarınki iyiymiş hem azınlığa karsı bonuslu falan, cok ince görülmüş
Lemmy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paticiği kanser etti adam, kanser olduk hempimiz.
Öne çıkan mesajlar