Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kız arkadaşımlan beraberis hep sıqıldım

deadwoll

Öne çıkan mesajlar

scorch said:

söylenmiştir belki ama şu;

kendine yeni skiller edinmelisin.

- dinlerken dinlememek

- dinlemezken bile doğru kelimelerle cevap verme skilli (evet, hayır, doğru söylüyorsun, haklısın, hmm, ilginç, o ne demiş?, bakarız, düşünelim, gideriz vb.) bu trait'ini keşfedince kadın kendince yöntemlerle senin devreleri yakmaya çalışıyor hazırlıklı olacaksın, misal bizim hanım bi anda 4x7 vs matematik soruları soruyor muhabbetin orta yerinde ki kendi yörüngesinden uzaklaşmayayım.

bu ikisini profesyonellikle yaptığın zaman, oyunda oynarsın, kafanı da dinlersin, kitabını da okursun.

önemli kısmı, ona da zaman ayırmanın yolunu bulacaksın ki, senin onu idare etmediğini, kendi özel anındayken bile onu yine de bir şekilde önemsediğinin hissiyatını vermiş olursun

sende mutlu, o da mutlu gül gibi geçinirsiniz.

temsili scorch

Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

of asıl olayı sorayım evlilere ben. konuyu derail de etmiş olmayız bu da ilişli sonuçta.

Akşam oyuna gireceksin. raid ya da başka birşey ama online plan yapılmış arkadaşlarla. tam o sırada eve misafir gelecek. what to do?

you miss the raid.

no need to argue more on that

ama şunu diyeceksin bak misafirler icin raidden vazgeçiyorum. aile saadetimiz vs.

1 day free raid ticket has been added to your inventory.
Sosyal ağlarda paylaş

ya kendinize güveniniz çok ya da kadınların güvensizliğine.

kadın dinleyip dinlemediğini sen daha process etmeden anlıyor zaten. alışkanlık halinde dinliyor gibi görünüp de dinlemiyorsan ve kadın çok net aldatma potansiyeline sahiptir. aldattığını öğrendiğinde de neden diyemezsin.

her dinlemeyenin bir dinleyicisi vardır 8-)
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

of asıl olayı sorayım evlilere ben. konuyu derail de etmiş olmayız bu da ilişli sonuçta.

Akşam oyuna gireceksin. raid ya da başka birşey ama online plan yapılmış arkadaşlarla. tam o sırada eve misafir gelecek. what to do?

Olm ciddi mi lan bu soru? Eve insan gelecek, sen ergen gibi gidip odana raid mi yapacaksın asdfssdf
Sosyal ağlarda paylaş

bıngıldak said:

e tabiiki yani

burada hani atıp tuttuğumuz herşey overreact vaziyetlerde.

zerre inanmayın

EVİN REİSİ BENİM SON SÖZÜ BEN SÖYLERİM diyenlerin hepsi evlerindeki son söyledikleri söz genellikle "peki hayatım"dan ibarettir.

ha aldatma vs. mevzusu, zaten o kadar kolay aldatacak kadın senin sebep yaratmanı beklemez bıngıldakcım, seni ayakta uyutur yine gider başkasına. öyle insanla da evlilik mevlilik kuracak kadar tanımamışsan o da senin problemin olmuş olur.
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

raidi yada misafiri ona göre planlamadın random bişeyse elbette misafiri kabul edicen
o kadarda ayı olmayın lan
eve misafir geldi ben raide giricemde olmaz yane

ha şu olabilir hatunun hatun arkadaşlarıdır
ben kaçayın nargileye starbucksa siz takılın denebilir
Sosyal ağlarda paylaş

scorch said:

ha aldatma vs. mevzusu, zaten o kadar kolay aldatacak kadın senin sebep yaratmanı beklemez bıngıldakcım, seni ayakta uyutur yine gider başkasına. öyle insanla da evlilik mevlilik kuracak kadar tanımamışsan o da senin problemin olmuş olur.

kolay aldatmakla alakası yok ki bunun. sen insan yerine koymayı bırakırsan kendini kötü hissedecek. kendini kötü hissederse tabii ki de kendini iyi hissettirenlere yönelecek. insanın en temel yapı taşı bu. erkek için farklı mı durum? değil. müslüman ülke olunca erkek yapınca ooo, kadın yapınca "kolay aldatacak" zaten hehe.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...