Grego Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 scorch said: söylenmiştir belki ama şu; kendine yeni skiller edinmelisin. - dinlerken dinlememek - dinlemezken bile doğru kelimelerle cevap verme skilli (evet, hayır, doğru söylüyorsun, haklısın, hmm, ilginç, o ne demiş?, bakarız, düşünelim, gideriz vb.) bu trait'ini keşfedince kadın kendince yöntemlerle senin devreleri yakmaya çalışıyor hazırlıklı olacaksın, misal bizim hanım bi anda 4x7 vs matematik soruları soruyor muhabbetin orta yerinde ki kendi yörüngesinden uzaklaşmayayım. bu ikisini profesyonellikle yaptığın zaman, oyunda oynarsın, kafanı da dinlersin, kitabını da okursun. önemli kısmı, ona da zaman ayırmanın yolunu bulacaksın ki, senin onu idare etmediğini, kendi özel anındayken bile onu yine de bir şekilde önemsediğinin hissiyatını vermiş olursun sende mutlu, o da mutlu gül gibi geçinirsiniz. temsili scorch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Çözüm mancave + steam link. Benim eski laptopı tvye bağlayınca mis gibi çalışıyor oyunlar. Hatta aynı yöntemle yatakta 8" w10 tablet bile kullanıyorum bluetooth mousela. Bu inhouse streaming olayı beklediğimden iyi çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 çözüm alışkanlıkları başından ilişkiye oturtmak gerisi para ile çözülüyor. köşe takımında otururken tablette oyuna baktığını gördüğünde "off yine mi oyuna bakıyosun sen" diyorsa istersen gözlere stream et yine arıza çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 klavye mouse olmadan oyun onymak çok kötü ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 abi azicik empati yapin ya..irkildim resmen dusunsene karina birseyler anlatiyorsun ..minimal geri bildirimler aliyorsun..dinleyip dinlemedigini anlamak icin cebir soruyorsun..cok kotu hissederdim sanirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 dinler gibi yapmak da çok mantıklı değil ya. tamam sürekli bişiler anlatan kadınlar var ben de farkındayım ama dinlemiş gibi yapmanın da sonuçları çok iyi olmayabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 of asıl olayı sorayım evlilere ben. konuyu derail de etmiş olmayız bu da ilişli sonuçta. Akşam oyuna gireceksin. raid ya da başka birşey ama online plan yapılmış arkadaşlarla. tam o sırada eve misafir gelecek. what to do? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 dana22 said: abi azicik empati yapin ya..irkildim resmen dusunsene karina birseyler anlatiyorsun ..minimal geri bildirimler aliyorsun..dinleyip dinlemedigini anlamak icin cebir soruyorsun..cok kotu hissederdim sanirim.. seni de göriciiizz ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 tabi ki ev.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 barbu said: of asıl olayı sorayım evlilere ben. konuyu derail de etmiş olmayız bu da ilişli sonuçta. Akşam oyuna gireceksin. raid ya da başka birşey ama online plan yapılmış arkadaşlarla. tam o sırada eve misafir gelecek. what to do? you miss the raid. no need to argue more on that ama şunu diyeceksin bak misafirler icin raidden vazgeçiyorum. aile saadetimiz vs. 1 day free raid ticket has been added to your inventory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 ya kendinize güveniniz çok ya da kadınların güvensizliğine. kadın dinleyip dinlemediğini sen daha process etmeden anlıyor zaten. alışkanlık halinde dinliyor gibi görünüp de dinlemiyorsan ve kadın çok net aldatma potansiyeline sahiptir. aldattığını öğrendiğinde de neden diyemezsin. her dinlemeyenin bir dinleyicisi vardır 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 barbu said: of asıl olayı sorayım evlilere ben. konuyu derail de etmiş olmayız bu da ilişli sonuçta. Akşam oyuna gireceksin. raid ya da başka birşey ama online plan yapılmış arkadaşlarla. tam o sırada eve misafir gelecek. what to do? Olm ciddi mi lan bu soru? Eve insan gelecek, sen ergen gibi gidip odana raid mi yapacaksın asdfssdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 ahahahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Red said: kadınını dövmeyen dizini döver dsfs. dasaaya bakmayın siz alfalık taslıyor. bir çift meme için ruhunu verir. memeleri bu aksam evde biraktim. gel beraber gezelim red Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Ya yakın arkadaş filan değil. böyle muhabbetinden zevk aldığınız. Zorunlu ev sahipliği durumu. Gece 12'ye kadar da kalkmamışlar. yatıya kalmışlar. emicenin daysının kaynı mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 bıngıldak said: e tabiiki yani burada hani atıp tuttuğumuz herşey overreact vaziyetlerde. zerre inanmayın EVİN REİSİ BENİM SON SÖZÜ BEN SÖYLERİM diyenlerin hepsi evlerindeki son söyledikleri söz genellikle "peki hayatım"dan ibarettir. ha aldatma vs. mevzusu, zaten o kadar kolay aldatacak kadın senin sebep yaratmanı beklemez bıngıldakcım, seni ayakta uyutur yine gider başkasına. öyle insanla da evlilik mevlilik kuracak kadar tanımamışsan o da senin problemin olmuş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 barbu said: of asıl olayı sorayım evlilere ben. konuyu derail de etmiş olmayız bu da ilişli sonuçta. Akşam oyuna gireceksin. raid ya da başka birşey ama online plan yapılmış arkadaşlarla. tam o sırada eve misafir gelecek. what to do? raidi yada misafiri ona göre planlamadın random bişeyse elbette misafiri kabul edicen o kadarda ayı olmayın lan eve misafir geldi ben raide giricemde olmaz yane ha şu olabilir hatunun hatun arkadaşlarıdır ben kaçayın nargileye starbucksa siz takılın denebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 scorch profesyonel koca cikti... http://www.returnofkings.com/wp-content/uploads/2014/10/albundy2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Ben de misafir kabul ederdim zaten sdfsfsd. ama abi sevmiyorum ben öyle çat kapı, "ee daa daa nassınız" dan öteye gitmeyen muhabbetleri. Napiim. Resmen hayat zor ya sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 scorch said: ha aldatma vs. mevzusu, zaten o kadar kolay aldatacak kadın senin sebep yaratmanı beklemez bıngıldakcım, seni ayakta uyutur yine gider başkasına. öyle insanla da evlilik mevlilik kuracak kadar tanımamışsan o da senin problemin olmuş olur. kolay aldatmakla alakası yok ki bunun. sen insan yerine koymayı bırakırsan kendini kötü hissedecek. kendini kötü hissederse tabii ki de kendini iyi hissettirenlere yönelecek. insanın en temel yapı taşı bu. erkek için farklı mı durum? değil. müslüman ülke olunca erkek yapınca ooo, kadın yapınca "kolay aldatacak" zaten hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 sene 2016da çat kapı gelecek misafir diye bişi yok abi. köyde mi yaşıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 herkesin işi gücü var, en fazla komşun kapıyı çalar kışkışlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 abi kendinizi aldatacak insanlarla da evlenmeyin o zaman anlamıyorum nasıl eş seçiyosunuz lan evlenmeden bir insanın dürüst olduğuna emin olmuyo musunuz? mutlu değilsen karsındakiyle ayrılırsın gidip aldatmazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Çat kapıdan kasıt habersiz gelmesi değil abi. 2-3 saat önceden haber vermesi de çat kapı bence. Bir de yakınım ise zaten gelsin istedği gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 yoo gelmesin. niye geliyo abi yakın-uzak , ayarlarsın 1 hafta önceden sonra görüşürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar