goldbären Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 o hangisi? kaptanı çocuk olan tankta 6 kişi öldüğüm ççok oldu. artık %50lere geldiği gibi kaçıyorum tanktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Xenocide said: "Captain Logar" said: Xenocide kadar iyi bir pilot görmedim, o nasil bir ucak kullanma seklidir yaw::o gece bir ara arkasina denk geldim abowwwww adamlari neredeyse öndeki pervane ile kesiyor hahahahha:D hahaha eyvallah abi. since 1942'den beri pilotluk bizim işimiz. HELİYLE UÇAK İNDİRİLİR. İTİNAYLA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Sen de istiyosun. İtiraf et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 full domination oynadım bugün, crash olmuyor. sıkıntı conquest'lerde sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=w-Hq-hEGcsU .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Xenocide said: Sen de istiyosun. İtiraf et. tahminim xunda almadı oyunu hala bende bf2yi bekliycem, şanlı nasyonel sosyalist bayragını dalgalandırıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 zun bebeliğinden almıyor. AĞBİ AÇMADI BENİ, ARCADE FPS SEVMİYORUM ARTIK YHA diyor sonra overwatch'da 20 kutu satın alıyor. xunn said: 20 KUTU SATIN ALDIM HALA MERCY'NIN BACAKLARI YOK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 o otistik başlıga bakmadıgım icin bu rezaletinde farkına varamamışım. tşkler xeno Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 ve tabii ki oyunu D diskinden SSD'ye taşımaya çalışma çabalarım 47 gb'ı baştan indirmeyle sonuçlandı. Teşekkürler Origin ve EA. hemen indireyim diye uydunetten nitro açmaya çalışıyorum, Türksat Kablo online hizmetlerine login olamıyorum. Sana da teşekkürler Uydunet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 bu devirde hala hdd kullanarak ve baştan 100/500 internet almayarak zaten masterrace2e ihanet etmişsin. konsol gibi 5400 rpm hdd kullanırasn bir konsolcu gibi beklersin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 masterrace diye gazlaya gazlaya götümüzden kan aldılar anasını satim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 siz hala 1080p - 60 hz mı oynuyorsunuz? hadi bugün master race PC'e katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Origin'de oyunu taşırken önce boş yeni klasöre download başlatıp, durdurup, origin'i kapatıp, ilgili clasöre c/p yapacan. Öyle sorunsuz taşınıyordu. Arada expansion'ları algılamazsa 2 registry tweak gerekebiliyor da 1 dk'lık iş o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 en son öyle yaptığımda 47 gb'ın 16 gb'ını algıladı, kalanı baştan indirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 abi bf oyunlarında nasıl scout sniper olunuyor ya. mermi fiziğini hala çözemedim :( 20 metreden uzakta öldürdüğüm düşman sayısı 10 yoktur. her şey tankla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 nerdesiniz hibneler hep tek başıma oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 raid vardı dün benim bu akşamda oyun var ona gitçez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 origin: rendellinho ekleyin beyler ts server'ımız var ordan oynuyoruz her akşam beraber. 4 - 8 kişi aralığında oluyoruz genelde sayı olarak. gelicek olan varsa bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 sen ekle olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Süper, eklerim. Bu hafta pek mümkün değil ama haftaya Pazartesi'den itibaren online olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 İlk battlepack'ten legendary bir pistol çıktı. Bunları nasıl kullanıyoruz yahu, customize seçeneklerinde görünmüyor silah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Bugun bana da cikti o legendary pistol. Hatta bi tane daha legendary bisey cikti ama pek fikrim olmadigi icin o nedir ne degildir bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 -Deno- said: ekran kartı 770. bizim sorunumuz 770 ekran kartimiz olmasi imis deno :d 334.89 surucusune donup cozmusler sorunu gecici olarak ama performans dusuyomus. nvdia yeni surucu icin arastirma yapiyormusmus. https://forums.geforce.com/default/topic/972627/geforce-drivers/battlefield-1-directx-crashes-mostly-gtx770-/1/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 hype bitti bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Akşamları oynuyoruz valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar