bingildak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 etkilenmedim ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Devasa haritalar Yıkılabilirdik Özel harita etkinlikleri Hava şartlarının eşsiz güzelliği. ( tam siste görüş mesafesinin azalması..) Öldürmeyi ve ölmeyi önemsemeden oynayabilmenin devam etmesi Güzel çok güzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 bf 1942 den sonrasını oynamadığım için yeni özellikler bana baya güzel geldi. kullanılabilir zeplin. iskeletin yerde kalması. duvarların yıkılması. kurşunların limitli olmasına filan katılıyorum ama. süngülerle savaş olmalı. tabi bu benim bildiğim savaş versiyonu gelibolu için dlc gelir büyük ihtimalle. o zaman süngü savaşlarını görürüz heralde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 mermi diilki olay sadece o silahlarin biraz tatava olmasi lazim ki adam meleyy kullansin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Ben WWI setup'ından dolayı oyun yavaşlar "ama bu yavaşlama iyi olur mu bilmem" diyordum, yavaşlatmamayı tercih etmişler. Satışları ciddi etkiler çünkü. Şu haliyle direkt reskin gözüküyor fakat sunucu ayarlarıyla aksiyonu azaltabilirler. Sonuçta bu haliyle bile oynayacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 ciddi ww1 istiyorsanız verdun oynayın ama evet onu satamazlar, her zamanki battalfail ekşını olacak işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 battlefaillik bir şey yok ya, eğlenceli bf oyunları. sorunları var ama yine de arkadaş grubuyla beraber oynaması en eğlenceli oyunlardan biri türünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Abi biraz arcade vermezsen battlefield da oynanmaz ki. Bf bc2 gayet dengeliydi kanimca. Sniper fazla optu sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Bf4 de gayet iyiydi ayrica. Ipadden commanderlik falan iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 yine bf olup biraz fark yaratabilirlerdi. 4'üncü kere aynı oyunu oynamazdık bolece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 battlefield hardcore serverlarda oynayacaksın. yoksa çok bayıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 evet hardcorelar eğlenceli oluyor diğerleri fazla arcade kalıyor. bu settingde hardcore ve biraz modlama güzel deneyim sunar bence ya. vehiclelara falan biraz kısıtlama gelirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Ama en önemli şeyi gözden kaçırmışım ben? HELİKOPTER YOK GOD DAMN IT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=mizPP-wYJCM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 bu oyun da olmamış :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 ya simulasyonun bokunu cikarmayip yapabilirlerdi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Oyun simulasyon degil ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 LathspeLL said: Ama en önemli şeyi gözden kaçırmışım ben? HELİKOPTER YOK GOD DAMN IT! dlc yaparlar minik zeplin gelir helikopter gibi calısan np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 fazla run&gun olmuş. 1. dünya savaşında da deli gibi koşuşturan nördler görecez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 http://i.imgur.com/IySIwV1.jpg ruslar yok ama murica var lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 http://images.beyazgazete.com/haber/2013/6/18/20130618_dursunbeyliler-bayrak-acti.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 easter front dlc yapıcalar desem o zaman ottomanda olmamalı.. garip nasıl becermişler rusyasız ww1 yapamyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 hadi rusyada bolşevik ihtilali oldu, savaştan çekildiler falan diye oraya çok girmek istemeseler bile fransa da yok çok enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 map bazlı değil mi zaten? bu kadar map yapmışlar demek ki daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 oha fransada yok cok garip. haritaya gore tabiki ama savasın en oncemli cepheleri fransa ve rusyaların savastığı yerlerken niye gidip baska yerleri işlersinki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar