boztu Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Sabah Zaytung'daki reklamımsı bir metinle haberim oldu. Türk işiymiş, 2d olacakmış, Lovecraft temalıymış, Kickstarter projesiymiş. http://stygianthegame.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 ne çamur indielere para bayıldık.atmosferi güzel olsun yeter buna da bayılırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 http://stygianthegame.com/images/screenshots/battle-1-en.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Lale savaşçıları tarzı bi şey yapsaydı kafayı çalıştırıp, paraya para demezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 combat homm gibi hex-based, onun dışında bayağı ilginç atmosfer. biraz darkest dungeon hissi verdi. lovecraft sevenlerin ilgisini çekecektir, tam bizim forumluk aslında heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 kickstarter açılmış, obsidian da desteklemiş hatta. :) bir göz atın isterseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 arkadaşın arkadaşı falanmış bunu yapanlar dün facebook'ta gördüm. güzel olur inşallah. kickstarter'daki pazarlama videosu çok başarılı bence. ayrıca gameplay videosu da güzel. tek sevmediğim taraf depth perception yok, neyin background neyin foreground olduğunu seçemiyorsun resmen. duvar, kutu falan direk yerde motifmiş gibi duruyor. onun dışında art style falan da gayet beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 bence güzel olmuş oyun, video ya yorum yapmıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Kotor2 dedikleri yerde beni kazandılar. Proje çok sağlam görünüyordu zaten, kickstarterı da beğendim aferim gençlere (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 valla lovecraft da bilmiyorum pek adamları da tanımıyorum ama çok başarılı duruyor kendilerini tebrik ederim. ama ne zaman ekran görüntüsü görsem şu karakterlerin arkaplanla birbirine girmesi acaip rahatsız ediyor gözümü. karakterler arkaplandan sıyrılmalı yani görselliğin en önemli kurallarından biridir bu nasıl atlamışlar anlamıyorum. bir düzeltme falan çaksalar ona keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 artwork, çizimler falan baya hoşuma gittti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 bua rada bastım ben desteği ya en büyük derdim 15 euro vermek olsun türk indieciye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 pardon yanlış topiği upladıom buradan devam. das backleyin projeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 bastım parayı umarım başarılı bir proje olur. cok incelemedim ama sanity falan fişman olacak mı acaba, lovecraftian dünyada bu dünyaya ait olmayan bişey gördüğün an kafayı yemen gerekiyor vidyoda kafa göz giriyorlar eldritchlere sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 şu ss'de var bak 8 sanity kaybetmiş aklı yerinden gitmiş fln yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Gameplay vidyoları çıkmış bu arada. Oyun baya iyi görünüyor hllgz (tu) https://www.youtube.com/watch?v=5QdPdJ9i4Bk https://www.youtube.com/watch?v=gZdaF-j4yko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Guzel bi kickstarter videoları vardı. Oyun lezzetli gözüküyor beklentim büyük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Demo'yu oynuyorum şuan tek kelime ile müthiş. Bu kadar mekaniğin altından kalkabilirlerse top tier bir oyun cıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 o kadar övdünüz, yerli bir yapım üstelik, alalım bakalım nereden alalım? http://www.stygianthegame.com/pre-order.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 oyunda perspektif sorunu var bazen eleman başkalarının yanında dev gibi görünüyor ayrıca çevre detayları güzelken, aynı özen karakterlere yansıtılmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 harika duruyor ciksa da oynasak. yalniz bir darkest dungeon dayisi da buna lazim. o bastaki seslendirme cok genc olmus be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 demo backer-only filan mı, bulamadım sayfalarında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 GIMME MORE LOVECRAFT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Demo acık degil ve paylaşamam malesef . Heralde release olana kadar hem değişebilir, hem de yayınlanmaz. Yapan ekip arkadaşımin arkadaşı cıktı ordan faydalandim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Bok gibi duruyor 8k değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar