bajazet Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Yarın ben de alıp geçeyim bari, 2010'lardan beri şimdi alacağım, sonra alacağım, şu gelsin alacağım, ebook yaygınlaşsın alacağım diye diye 2016 ettim. Getirmişler o kadar, hem destek oluruz. Uyku kapağı falan vardır herhalde orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 sleepcover da vardı, fiyat da direkt us fiyatının karşılığı, vergi zart zurt girmemiş gibi görünüyor. ha ben yine e-bay'den 10$'a aldığımı kullanıyorum o ayrı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 ha aliexpress de 5 dolar..ama olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 349 tl ile 429 tl arasında efsane fark var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Gerge, pdf performansı hala böylemi sabit zoomlu halde sayfa sayfa okuyamıyoruz mu grafik,sekil içeren pdfimiz falan varsa. Kindleda mı böyle yoksa daha mı iyi pdf konusunda ? https://www.youtube.com/watch?v=kh6rD-GG9IM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Red said: 349 tl ile 429 tl arasında efsane fark var mı ? 80 tl. depends. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 efsane fark var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Ya abi.. Gerge sana sorayım mesela, bu kitaplar dijitalde kaybolup gitmeyecek mi? Ne bileyim yıllar sonra sağlam bir kitaplığın olmayınca eksik hissetmeyecek misin? Isınamadım şu e book işine yahu. Bana tek çözüm şu geliyor, okuduğum her kitabın baskılısını da alıp eve koymak, o da çok saçma olur sanıyorum. Bilemiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Yok pdf. Aciyor sadece. Cok zorda kalirsan okutuyor da. Ama sadece acsin diye konmus ozellik yani. PDF okurum diyorsan hic alma daha iyi. O vidyoda neyse o iste. Red said: 349 tl ile 429 tl arasında efsane fark var mı ? Var. Cok buyuk fark var hem de: http://drop.muratcansimsek.com/isik.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 sipeyskeyk said: Ya abi.. Gerge sana sorayım mesela, bu kitaplar dijitalde kaybolup gitmeyecek mi? Ne bileyim yıllar sonra sağlam bir kitaplığın olmayınca eksik hissetmeyecek misin? Isınamadım şu e book işine yahu. Bana tek çözüm şu geliyor, okuduğum her kitabın baskılısını da alıp eve koymak, o da çok saçma olur sanıyorum. Bilemiyorum.. Niye kaybolsun abi, Calibre kutuphanemde yasiyorlar. Onun icin de COPS ile VPS'mde kutuphane yaptim, mutluyum: https://github.com/seblucas/cops Okumasi daha rahat ayrica. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 aldığın her baskı kitabın yanında ya beleş yada ufacık bir farkla e-book olarak da vermeleri lazım aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Amazon yapiyor onu, ama her kitapta var mi bilmiyorum. Asil kullandigim yani ama ebook yaninda $1-2 dolar daha verirsen sesli kitabi da vermesi. Artik tum sesli kitaplarimi oyle aliyorum. Duz alirsan daha pahaliya geliyorlar. The Wise Man's Fear, ebook $10, ebook+audiobook $14, audiobook $27. WTF diyorsun burada. En ucuzu Kobo ve D&R'da ama: https://store.kobobooks.com/tr-tr/ebook/the-wise-man-s-fear-the-kingkiller-chronicle-day-two Bu arada Kobo yabanci kitaplarin fiyatlarini da D&R'da gorunenlerle ayni yapmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Feamer said: aldığın her baskı kitabın yanında ya beleş yada ufacık bir farkla e-book olarak da vermeleri lazım aslında... aynen şu direk benim sıkıntıma çözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Mesajı da geldi D&R'dan, bakın bize bundan geldi diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Bursa Korupark'ta 6 kobo hd vardı. Birini indirdim. Öyle 100 200 stok yok haberiniz olsun. 5-50 arasıdır maksimum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Benim ki dagitimda, 2-3 saate gelir en gec. Dukkana gidip alsam ayniymis yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Suna bakin, omenli bu: http://www.mobileread.com/forums/showthread.php?t=269574 Bu da onemli D&R koymadiysa, elime gecince kontrol ederim: https://forum.paticik.com/read.php?6,8128483,8128483#msg-8128483 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Kurarken telefonun Wifi'ına bağladım, 3.19.5761 (0e028f3185)'a güncelledi. Kurcalayamadım fazla ama çok elitmiş alet. İyi ki o tuşlu ortaokul saatleri gibi olan modellere atlamamışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 izmir forum bornova magazasindan ilk olarak aldim bugun ogle arasinda. oy cok tatli lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 kobo hd glo bu arada modeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Glo ile aura arasında ne fark var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Aura H2O olan mi? Su ve toz gecirmiyor. IP67. SD girisi var ama pek onemi yok bunu, Glo HD'nin hafizasini 128GB'ye kadar arttirabiliyorsun kendin zaten. SD kartlar pek kullanisli da calismiyorlar. Sonra ekrani biraz daha buyuk, 6.8". Glo HD 6". Ama ekranlari ayni, yani H2O'nun ppi degeri daha dusuk bu nedenle. Deger mi dersen aradaki fiyat farkina? Eger su ve toz gecirmemesi oenmli degilse senin icin degmez. Buyuk ekrani sadece manga filan okurken bir fark yaratiyor. Soyle: http://blog.the-ebook-reader.com/wp-content/uploads/2013/05/kindle-paperwhite-vs-kobo-aura-hd.jpg Farkli urunler bunlar ama ekranlarin boyu ayni. Biri 6.8", biri 6". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Tamamdır, teşekkürler. Küçüğü yeterli gibi, 200 liralık bir fark göremedim. Hem küçük olması daha iyi, hem ipad hem bunu taşıyacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Benimki de geldi. Turkce hyphenation yok icinde. Verdigim linkten indirip yukleyin benimkini. Kobo Glo'nun uzerine cidden epey iyi bir guncelleme oldu. Cok fark olmaz diye bosa mi para verdim diyordum ama cok fark var. O pahali kilif da D&R'daki Cin'den aldigim cakma kilif yaninda cok iyi duruyor. CIhazi da daha iyi oturuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Evet Gerge, şimdi senden Kobo Glo Hd konusu bekliyorum. Detaylı incelemesi, ne kurulup kurulmayacağı vs. İçinde İngilizce sözlük ve ingilizce - türkçe sözlük var. Osmanlıca sözlük buldum bana ayrıca Türkçe sözlük ve Latince sözlük lazım. Böyle ekstra sözlükler ekleyebiliyormuyuz ? Ekstra neler yapabiliyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar