Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Man O' War: Corsair

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

http://manowarcorsair.com/

http://store.steampowered.com/app/344240/

Engage in epic naval combat and explore the oceans of the Warhammer world in this open world adventure. Man O’ War: Corsair is a video game of high adventure, naval combat and exploration based on the Games Workshop classic Man O’ War table top game.

http://www.youtube.com/watch?v=uackOjtRVck
Sosyal ağlarda paylaş

ya gerçekten anlamıyorum elimde böyle bi IP,isim olacak sonra lisansını ne idiğü belirsiz stüdyolara dağıtacam parasımı yok abi games workshop un kendi stüdyosunu kursa dream team kurarım abi ben ya

nedir abi bunların stratejisi ismi sömürüp posası kalana kadar içiniboşaltmakmı??

eski oyunlarına bakalım WH dark omen misal harika bi oyundu grafikleri cilalasalar hala oynanır final liberation falan chaos gate birde şimdikilere bak anlayamıyorum anlamakda zorluk çekiyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

Komutan said:

Hayır, THQ ile bir bağlantısı yok. Games Workshop'ın stratejisi böyle.

aynen games workshop bugun ben gazoz kapağında warhammer oynu yapıcam taso gibi desem direk IP'yi satıcak sanırsam
açlıktan nefesleri mi kokuyo nedir
coluk cocugun rızkına çöktükleri yetmedi senelerdir gözleri doymuyor
plastik tüfenkli adam satıp satıp zengin olmadılar zaar
Sosyal ağlarda paylaş

ha bide şu var oda ayrı bi konu
gw'nin göz bebeği wh 40 k
sonra wh fantasy geliyo
ama bunun yanında adamların 50 tane daha oynuyo war
gorka morkadan tut blood bowla kadar
onlarıda ayrı pazarlyıo işte adamlar
manowarda onlardan biri geçen günde uzay savaslısı cıktıydı wh40k da battlefleet gothic diye
Sosyal ağlarda paylaş

Sebebi su GW o kadar yuksek royalty istiyorki buyuk studyolar tenezzul etmiyorlar, star wars/lotr vs kadar saticak ip degil, GW kaprisli ve yaratici ekipten buyuk hukuk ekibi var

Eh boyle indie nin bi ustunu yapmaya calisan yeniyetme yapimcilar atliyor iste boyle, bu adamlar kendileri IP yapamaz hani kapasite yok, yaptiklari oyunu kimse almaz GW lisansi olmasa. Buda kisirdonguye yol aciyor

Ya GW dijital oyun departmani kurucak ki kurmazlar yada bi sinema filmi filan yaptiricaklar tutucakta ordan IP yuruyup gidicek mainstream olucak
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
  • 4 ay sonra ...
Laurelin said:

Sebebi su GW o kadar yuksek royalty istiyorki buyuk studyolar tenezzul etmiyorlar, star wars/lotr vs kadar saticak ip degil, GW kaprisli ve yaratici ekipten buyuk hukuk ekibi var

Eh boyle indie nin bi ustunu yapmaya calisan yeniyetme yapimcilar atliyor iste boyle, bu adamlar kendileri IP yapamaz hani kapasite yok, yaptiklari oyunu kimse almaz GW lisansi olmasa. Buda kisirdonguye yol aciyor

Ya GW dijital oyun departmani kurucak ki kurmazlar yada bi sinema filmi filan yaptiricaklar tutucakta ordan IP yuruyup gidicek mainstream olucak

hatta laurelin'e bir ekleme'de ben yapayım.

Blizzard ilk zamanlarında (ismi blizz değilken sanırım) Warhammer icin oyun yapma telaşesine giren ufak firmalardan biri.

yaptıkları oyunu "bu ne ak" tepkisi ile geri çevirince o dönemin IP sahibi, blizzard'da e oyunu yaptık elimizde patladı ne yapacaz? diye makyajlayıp değiştirip, Chris metzen ile süslendirip Warcraft evrenini doğuruyor.

o kadar tırto ziyan edilen bir isim yani Warhammer.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...