Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 http://manowarcorsair.com/ http://store.steampowered.com/app/344240/ Engage in epic naval combat and explore the oceans of the Warhammer world in this open world adventure. Man O’ War: Corsair is a video game of high adventure, naval combat and exploration based on the Games Workshop classic Man O’ War table top game. http://www.youtube.com/watch?v=uackOjtRVck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 warhammer/w40k lisansları niye herkese saçılıyor ya, kaç zamandır sorucam hep unutuyorum. laurelin kamuoyuna açıklama yapsın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Bayağı kötü görünüyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Cokomantis said: warhammer/w40k lisansları niye herkese saçılıyor ya, kaç zamandır sorucam hep unutuyorum. laurelin kamuoyuna açıklama yapsın pls thq battı ya sanırım ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Hayır, THQ ile bir bağlantısı yok. Games Workshop'ın stratejisi böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 videoyu izledikten sonra topic 2005ten falan mı uplandı diye baktım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 ya gerçekten anlamıyorum elimde böyle bi IP,isim olacak sonra lisansını ne idiğü belirsiz stüdyolara dağıtacam parasımı yok abi games workshop un kendi stüdyosunu kursa dream team kurarım abi ben ya nedir abi bunların stratejisi ismi sömürüp posası kalana kadar içiniboşaltmakmı?? eski oyunlarına bakalım WH dark omen misal harika bi oyundu grafikleri cilalasalar hala oynanır final liberation falan chaos gate birde şimdikilere bak anlayamıyorum anlamakda zorluk çekiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 grafikleri yuzunden gozum kanadi oyun da 5fps sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 İlaclisina baktim ben grafikler kotu degil videodaki kadar. Bir pirates kokusu var oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 pirates of the carebean motorumu? deilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Komutan said: Hayır, THQ ile bir bağlantısı yok. Games Workshop'ın stratejisi böyle. aynen games workshop bugun ben gazoz kapağında warhammer oynu yapıcam taso gibi desem direk IP'yi satıcak sanırsam açlıktan nefesleri mi kokuyo nedir coluk cocugun rızkına çöktükleri yetmedi senelerdir gözleri doymuyor plastik tüfenkli adam satıp satıp zengin olmadılar zaar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 ha bide şu var oda ayrı bi konu gw'nin göz bebeği wh 40 k sonra wh fantasy geliyo ama bunun yanında adamların 50 tane daha oynuyo war gorka morkadan tut blood bowla kadar onlarıda ayrı pazarlyıo işte adamlar manowarda onlardan biri geçen günde uzay savaslısı cıktıydı wh40k da battlefleet gothic diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Sebebi su GW o kadar yuksek royalty istiyorki buyuk studyolar tenezzul etmiyorlar, star wars/lotr vs kadar saticak ip degil, GW kaprisli ve yaratici ekipten buyuk hukuk ekibi var Eh boyle indie nin bi ustunu yapmaya calisan yeniyetme yapimcilar atliyor iste boyle, bu adamlar kendileri IP yapamaz hani kapasite yok, yaptiklari oyunu kimse almaz GW lisansi olmasa. Buda kisirdonguye yol aciyor Ya GW dijital oyun departmani kurucak ki kurmazlar yada bi sinema filmi filan yaptiricaklar tutucakta ordan IP yuruyup gidicek mainstream olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Sinema filmi yok muydu lan. Film vardı yane Ultramarines diye. O satılan bişi değil miydi. Ultramarinesde en standart SM heralde. Default SM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 fan made o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 son hali fena durmuyor, steam yorumları da iyi gibi, deneyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 150mb lik tempest diye bir oyun var daha iyi gibi su an icin bundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 güncelde görünce manowar yeni albüm çıkardı zannettim ama oyun da fena degil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=rwk6XxZuMBc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 adamlar 5-10 fps ile trailer çekmiş şaka mı bu lan ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 grafikler 98 yılından kalma sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 pattis unity ile yapılan tüm oyunlar böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 şunu trailer diye yayınlamaya utanır insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 total war da olmasa warhammer oynayamayacağız ha adam gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Laurelin said: Sebebi su GW o kadar yuksek royalty istiyorki buyuk studyolar tenezzul etmiyorlar, star wars/lotr vs kadar saticak ip degil, GW kaprisli ve yaratici ekipten buyuk hukuk ekibi var Eh boyle indie nin bi ustunu yapmaya calisan yeniyetme yapimcilar atliyor iste boyle, bu adamlar kendileri IP yapamaz hani kapasite yok, yaptiklari oyunu kimse almaz GW lisansi olmasa. Buda kisirdonguye yol aciyor Ya GW dijital oyun departmani kurucak ki kurmazlar yada bi sinema filmi filan yaptiricaklar tutucakta ordan IP yuruyup gidicek mainstream olucak hatta laurelin'e bir ekleme'de ben yapayım. Blizzard ilk zamanlarında (ismi blizz değilken sanırım) Warhammer icin oyun yapma telaşesine giren ufak firmalardan biri. yaptıkları oyunu "bu ne ak" tepkisi ile geri çevirince o dönemin IP sahibi, blizzard'da e oyunu yaptık elimizde patladı ne yapacaz? diye makyajlayıp değiştirip, Chris metzen ile süslendirip Warcraft evrenini doğuruyor. o kadar tırto ziyan edilen bir isim yani Warhammer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar