bonuSimo Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 bence gayet iyi. emek var ortada saygı duyulması lazım. beğenmiyorsanız kendiniz daha iyisini yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Kudretliadam said: Arkadaşlar hitler için teşekkürler. Güzel polemiklerdi ama bu yorumları bana yapmayın :) Umarım anlamışsınızdır :D pardon ne yazdığını okuyamıyorum bir de CAPS LOCK yazabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 hayır bide bazı seyler zamanal olur demnele demlene olur, yıllarını verirsin mizahta öle bişi. brooks'mu demişti "kac yıldır mizah yapıyosan, mizahını yasıda odur" diye. normal yani beğenilmemesi. kimse neden böle bişi yaptın HUEUHEUEUHEUAUAUAHA!! demiyo bak mesela, neden geldin paylastında demiyo. istediğin gibi yap paylas tabiki bok gibi olcak. normal yani bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 olm çok utandım böyle top gibi kıvrılmak istedim videoyu izlerken utancımdan. videoyu normalde tube threadte görsem bu ne ya der geçerim, asıl utandığım yer " farklı bakış :D ortadan ikiye ayrılmak, gülmek garanti" gibi yorumlarla sunulması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 hem işim gücüm var zevk için yapıyorum hit için değil diyip hemde "HİT İÇİN EYWSS" demekte baya mantıklı sadsafdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Vay be demek ki bir şeyi beğenmeyince daha iyisini yapmamız lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 zengin oldu herif sayemizde amk, şimdi 100lük dolarla 15 tane mankenin göbeğinden koko çekecekler arkadaşlarıyla :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 ayrıca yorumlarımızı bu arkadaşa değil en yakın bakkala yapıyoruz gençler ona göre, bu arkadaşın videolarla alakası yokmuş onu öğrendik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 BabacumMostors said: Kudretliadam said: Arkadaşlar hitler için teşekkürler. Güzel polemiklerdi ama bu yorumları bana yapmayın :) Umarım anlamışsınızdır :D pardon ne yazdığını okuyamıyorum bir de CAPS LOCK yazabilir misin? hayvan ya asdsadfas güldüm buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Hit olmasın diye videoyu izlememiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 BabacumMostors said: ayrıca yorumlarımızı bu arkadaşa değil en yakın bakkala yapıyoruz gençler ona göre, bu arkadaşın videolarla alakası yokmuş onu öğrendik paticik başlığınıda arkadaşı açmış ortadan ikiye yarılın ifadesi kendisine ait değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kudretliadam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Liebe said: zengin oldu herif sayemizde amk, şimdi 100lük dolarla 15 tane mankenin göbeğinden koko çekecekler arkadaşlarıyla :( aynen sdfadfdfdfa bana kızmayın elçiye zeval olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Cuce said: hayır bide bazı seyler zamanal olur demnele demlene olur, yıllarını verirsin mizahta öle bişi. brooks'mu demişti "kac yıldır mizah yapıyosan, mizahını yasıda odur" diye. normal yani beğenilmemesi. kimse neden böle bişi yaptın HUEUHEUEUHEUAUAUAHA!! demiyo bak mesela, neden geldin paylastında demiyo. istediğin gibi yap paylas tabiki bok gibi olcak. normal yani bu olm şekil olacam diye yabancıdan alıntı yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Videoyu izledim, topiği okudum ve çıkarılabilecek sonuç videoyu yapan arkadaşın ÖZGÜVENi inanılmaz boyutta ki önemli olan bu çünkü denemeye devam etmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 ben değil kuzenim kartını da oynadı. ben bu desteyi biliyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 boğazınızdan nasıl geçecek hayallerimizle oynayarak sırtımızdan kazandığınız 34 cent? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kudretliadam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 mokoko said: BabacumMostors said: ayrıca yorumlarımızı bu arkadaşa değil en yakın bakkala yapıyoruz gençler ona göre, bu arkadaşın videolarla alakası yokmuş onu öğrendik paticik başlığınıda arkadaşı açmış ortadan ikiye yarılın ifadesi kendisine ait değildir yok o benim izleyin ki hit artsın. koko çekmem lazım çünkü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Law said: Videoyu izledim, topiği okudum ve çıkarılabilecek sonuç videoyu yapan arkadaşın ÖZGÜVENi inanılmaz boyutta ki önemli olan bu çünkü denemeye devam etmesi lazım. insanları şöyle gazlamayın ya. ondan sonra tornacı helikopter yaptım diyor, vali açılışına falan gidiyor. PES ETMEDİ YAPTI AMA HELİKOPTERİ. yaptı da helikopter helikopter değil işte. yapmış olmasının bir niteliği yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 http://res.cloudinary.com/tasit-com/image/upload/v1436193437/geri-vites_jaxneg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 cicibeybe said: Cuce said: hayır bide bazı seyler zamanal olur demnele demlene olur, yıllarını verirsin mizahta öle bişi. brooks'mu demişti "kac yıldır mizah yapıyosan, mizahını yasıda odur" diye. normal yani beğenilmemesi. kimse neden böle bişi yaptın HUEUHEUEUHEUAUAUAHA!! demiyo bak mesela, neden geldin paylastında demiyo. istediğin gibi yap paylas tabiki bok gibi olcak. normal yani bu olm şekil olacam diye yabancıdan alıntı yapma yahudi la bizden sayılır. tamam buralardan alıyım. beğenmedilerse bok gibidir. oğuz aral. bilmiyokm böle bişi demişmi ama demiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 BabacumMostors said: http://res.cloudinary.com/tasit-com/image/upload/v1436193437/geri-vites_jaxneg.jpg abi googleda düzgün R fotosu çıkmıyor şöyle bir tane çekmek lazım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 bu da güzel ya sparco falan spor geri vites Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 bingildak said: insanları şöyle gazlamayın ya. ondan sonra tornacı helikopter yaptım diyor, vali açılışına falan gidiyor. PES ETMEDİ YAPTI AMA HELİKOPTERİ. yaptı da helikopter helikopter değil işte. yapmış olmasının bir niteliği yok. harbiden böyle bir şey oldu mu acaba diyip googleladım varmış, video efsane adamlar helikopter diye sanayide kafes yapmış sdf http://www.haberler.com/hic-binmedikleri-helikopteri-yapmaya-calisiyorlar-8322693-haberi/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 ooo kuzenim kartı oynandığına göre beklenen evrim süreci olgunlaşmış ve final form alınmış ELÇİYE ZEVAL GELMEZ BEYLER :):):):):):):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kudretliadam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 applev0dka said: ben değil kuzenim kartını da oynadı. ben bu desteyi biliyorum ya. Anlamadı bu dayı. biri sıcak su atsın üstüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar