Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyuncak Hikayesine Farklı Bir Bakış :D -Ortadan ikiye yarılın-

Kudretliadam

Öne çıkan mesajlar

hayır bide bazı seyler zamanal olur demnele demlene olur, yıllarını verirsin mizahta öle bişi.

brooks'mu demişti "kac yıldır mizah yapıyosan, mizahını yasıda odur" diye.

normal yani beğenilmemesi. kimse neden böle bişi yaptın HUEUHEUEUHEUAUAUAHA!! demiyo bak mesela, neden geldin paylastında demiyo. istediğin gibi yap paylas tabiki bok gibi olcak. normal yani bu
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

hayır bide bazı seyler zamanal olur demnele demlene olur, yıllarını verirsin mizahta öle bişi.

normal yani beğenilmemesi. kimse neden böle bişi yaptın HUEUHEUEUHEUAUAUAHA!! demiyo bak mesela, neden geldin paylastında demiyo. istediğin gibi yap paylas tabiki bok gibi olcak. normal yani bu

olm şekil olacam diye yabancıdan alıntı yapma
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

BabacumMostors said:

ayrıca yorumlarımızı bu arkadaşa değil en yakın bakkala yapıyoruz gençler ona göre, bu arkadaşın videolarla alakası yokmuş onu öğrendik

paticik başlığınıda arkadaşı açmış

ortadan ikiye yarılın ifadesi kendisine ait değildir

yok o benim izleyin ki hit artsın. koko çekmem lazım çünkü :(
Sosyal ağlarda paylaş

Law said:

Videoyu izledim, topiği okudum ve çıkarılabilecek sonuç videoyu yapan arkadaşın ÖZGÜVENi inanılmaz boyutta ki önemli olan bu çünkü denemeye devam etmesi lazım.

insanları şöyle gazlamayın ya. ondan sonra tornacı helikopter yaptım diyor, vali açılışına falan gidiyor.

PES ETMEDİ YAPTI AMA HELİKOPTERİ.

yaptı da helikopter helikopter değil işte. yapmış olmasının bir niteliği yok.
Sosyal ağlarda paylaş

cicibeybe said:

Cuce said:

olm şekil olacam diye yabancıdan alıntı yapma

yahudi la bizden sayılır.

tamam buralardan alıyım.

beğenmedilerse bok gibidir. oğuz aral.

bilmiyokm böle bişi demişmi ama demiştir.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

insanları şöyle gazlamayın ya. ondan sonra tornacı helikopter yaptım diyor, vali açılışına falan gidiyor.

PES ETMEDİ YAPTI AMA HELİKOPTERİ.

yaptı da helikopter helikopter değil işte. yapmış olmasının bir niteliği yok.

harbiden böyle bir şey oldu mu acaba diyip googleladım varmış, video efsane adamlar helikopter diye sanayide kafes yapmış sdf
http://www.haberler.com/hic-binmedikleri-helikopteri-yapmaya-calisiyorlar-8322693-haberi/
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...