Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyuncak Hikayesine Farklı Bir Bakış :D -Ortadan ikiye yarılın-

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hayır bide bazı seyler zamanal olur demnele demlene olur, yıllarını verirsin mizahta öle bişi.

brooks'mu demişti "kac yıldır mizah yapıyosan, mizahını yasıda odur" diye.

normal yani beğenilmemesi. kimse neden böle bişi yaptın HUEUHEUEUHEUAUAUAHA!! demiyo bak mesela, neden geldin paylastında demiyo. istediğin gibi yap paylas tabiki bok gibi olcak. normal yani bu
Mesaj tarihi:
olm çok utandım böyle top gibi kıvrılmak istedim videoyu izlerken utancımdan. videoyu normalde tube threadte görsem bu ne ya der geçerim, asıl utandığım yer " farklı bakış :D ortadan ikiye ayrılmak, gülmek garanti" gibi yorumlarla sunulması.
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

Kudretliadam said:

Arkadaşlar hitler için teşekkürler. Güzel polemiklerdi ama bu yorumları bana yapmayın :) Umarım anlamışsınızdır :D

pardon ne yazdığını okuyamıyorum bir de CAPS LOCK yazabilir misin?

hayvan ya asdsadfas güldüm buna.
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

ayrıca yorumlarımızı bu arkadaşa değil en yakın bakkala yapıyoruz gençler ona göre, bu arkadaşın videolarla alakası yokmuş onu öğrendik

paticik başlığınıda arkadaşı açmış

ortadan ikiye yarılın ifadesi kendisine ait değildir
Mesaj tarihi:
Cuce said:

hayır bide bazı seyler zamanal olur demnele demlene olur, yıllarını verirsin mizahta öle bişi.

normal yani beğenilmemesi. kimse neden böle bişi yaptın HUEUHEUEUHEUAUAUAHA!! demiyo bak mesela, neden geldin paylastında demiyo. istediğin gibi yap paylas tabiki bok gibi olcak. normal yani bu

olm şekil olacam diye yabancıdan alıntı yapma
Mesaj tarihi:
Videoyu izledim, topiği okudum ve çıkarılabilecek sonuç videoyu yapan arkadaşın ÖZGÜVENi inanılmaz boyutta ki önemli olan bu çünkü denemeye devam etmesi lazım.
Mesaj tarihi:
mokoko said:

BabacumMostors said:

ayrıca yorumlarımızı bu arkadaşa değil en yakın bakkala yapıyoruz gençler ona göre, bu arkadaşın videolarla alakası yokmuş onu öğrendik

paticik başlığınıda arkadaşı açmış

ortadan ikiye yarılın ifadesi kendisine ait değildir

yok o benim izleyin ki hit artsın. koko çekmem lazım çünkü :(
Mesaj tarihi:
Law said:

Videoyu izledim, topiği okudum ve çıkarılabilecek sonuç videoyu yapan arkadaşın ÖZGÜVENi inanılmaz boyutta ki önemli olan bu çünkü denemeye devam etmesi lazım.

insanları şöyle gazlamayın ya. ondan sonra tornacı helikopter yaptım diyor, vali açılışına falan gidiyor.

PES ETMEDİ YAPTI AMA HELİKOPTERİ.

yaptı da helikopter helikopter değil işte. yapmış olmasının bir niteliği yok.
Mesaj tarihi:
cicibeybe said:

Cuce said:

olm şekil olacam diye yabancıdan alıntı yapma

yahudi la bizden sayılır.

tamam buralardan alıyım.

beğenmedilerse bok gibidir. oğuz aral.

bilmiyokm böle bişi demişmi ama demiştir.
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

http://res.cloudinary.com/tasit-com/image/upload/v1436193437/geri-vites_jaxneg.jpg

abi googleda düzgün R fotosu çıkmıyor şöyle bir tane çekmek lazım ya
Mesaj tarihi:
bingildak said:

insanları şöyle gazlamayın ya. ondan sonra tornacı helikopter yaptım diyor, vali açılışına falan gidiyor.

PES ETMEDİ YAPTI AMA HELİKOPTERİ.

yaptı da helikopter helikopter değil işte. yapmış olmasının bir niteliği yok.

harbiden böyle bir şey oldu mu acaba diyip googleladım varmış, video efsane adamlar helikopter diye sanayide kafes yapmış sdf
http://www.haberler.com/hic-binmedikleri-helikopteri-yapmaya-calisiyorlar-8322693-haberi/
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...