Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyuncak Hikayesine Farklı Bir Bakış :D -Ortadan ikiye yarılın-

Kudretliadam

Öne çıkan mesajlar

dasaaa said:

abi videolari kaydeden falan oldu mu?

harbi merak ettim ne kadar kotuymus...

thumbnail de gozuken peluslarda erkek olanı "aşkım seni seviyorum" diye bagiriyor. seslendirme op a ait tabi. Sonra muzik giriyor araya ve 2 pelus stop motion olarak birbirine yaklaşıyor. Sevişmeye basliyorlar. Sonra erkek pelus sigara iciyor. Arkasindan op odaya girip noluyor lan diyor ve bitiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

iki tane oyuncak vardı. ayrılmamız lazım gibi bir şey diyorlardı.
sonra sarılıyorlardı fakat bir anda sevişmeye başlıyorlar ardından alfa erkeği dişiyi domaltıp arkadan tıklatıyordu. sonra orgazm sigarası yakıyorlardı.
tam o sırada oyuncakların sahibi eve giriyor ve bunları görüyor. aauu şeklinde bir şaşırma refleksi yaparak kapıyı kapatıp odadan çıkıyordu.

sabah izlemiştim hatırladığım kadarıyla buydu. hikayede eksik olan kaçırdığım detaylar varsa başkaları yazsın.
belki birimizin göremediği ayrıntıları bir başkası görüp yazıya dökerek arkadaşımızın gerçekte ne kadar derin manalı bir şeyler yaptığını anlayabiliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

sanssizsansli said:

iki tane oyuncak vardı. ayrılmamız lazım gibi bir şey diyorlardı.
sonra sarılıyorlardı fakat bir anda sevişmeye başlıyorlar ardından alfa erkeği dişiyi domaltıp arkadan tıklatıyordu. sonra orgazm sigarası yakıyorlardı.
tam o sırada oyuncakların sahibi eve giriyor ve bunları görüyor. aauu şeklinde bir şaşırma refleksi yaparak kapıyı kapatıp odadan çıkıyordu.

sabah izlemiştim hatırladığım kadarıyla buydu. hikayede eksik olan kaçırdığım detaylar varsa başkaları yazsın.
belki birimizin göremediği ayrıntıları bir başkası görüp yazıya dökerek arkadaşımızın gerçekte ne kadar derin manalı bir şeyler yaptığını anlayabiliriz.

Standupların yanında bu video çok üst mizah kalıyor dsf
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...