Lectre Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Neyse hafiften gülün bari günü kurtaralım meh https://www.facebook.com/CollegeHumor/videos/10153541672142807/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Adam başlığı öğlen açmış akşam uçurulmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Cringe kelimesinin tam anlamını şu standupları seyretmeye çalışınca hissediyor insan ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Alın size komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Ne bu videoyu ne de kanaldaki diğer videoları göremiyorum. Adama tövbe ettirdiniz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 BabacumMostors said: "kütüğüm burdur" yok bu arada götümden attım onu götünü yerim yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 gunaydin cocuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 izleyemedil, gizlemiş videoları :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Âdamı depresyona sokup neden intihara sürüklediniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 öhh nası 16 sayfa yaptınız bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Komodo said: izleyemedil, gizlemiş videoları :( ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 abi videolari kaydeden falan oldu mu? harbi merak ettim ne kadar kotuymus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 söylendimi bilmiyorum da video bok gibiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 hit kasmaya gelip, videoları gizleyerek ayrılmak. son şakasını da yaptı... en komiği buydu lan sdsafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 ilk tekmeyi vuranlardan olduğum için baya mutluyum ya asfdadfsafda olay ben işten çıkıp eve gelene kadar çok başka yerlere gitmiş gerçi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 dasaaa said: abi videolari kaydeden falan oldu mu? harbi merak ettim ne kadar kotuymus... thumbnail de gozuken peluslarda erkek olanı "aşkım seni seviyorum" diye bagiriyor. seslendirme op a ait tabi. Sonra muzik giriyor araya ve 2 pelus stop motion olarak birbirine yaklaşıyor. Sevişmeye basliyorlar. Sonra erkek pelus sigara iciyor. Arkasindan op odaya girip noluyor lan diyor ve bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Abi gündüz baktığımda dört mesaj vardı ya izlemeye üşenmiştim 3gden, şimdi izleyemiyorum :( yok mu hiç indiren? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 olm çok fena gömmüşsünüz o kadar mı kötüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 iki tane oyuncak vardı. ayrılmamız lazım gibi bir şey diyorlardı. sonra sarılıyorlardı fakat bir anda sevişmeye başlıyorlar ardından alfa erkeği dişiyi domaltıp arkadan tıklatıyordu. sonra orgazm sigarası yakıyorlardı. tam o sırada oyuncakların sahibi eve giriyor ve bunları görüyor. aauu şeklinde bir şaşırma refleksi yaparak kapıyı kapatıp odadan çıkıyordu. sabah izlemiştim hatırladığım kadarıyla buydu. hikayede eksik olan kaçırdığım detaylar varsa başkaları yazsın. belki birimizin göremediği ayrıntıları bir başkası görüp yazıya dökerek arkadaşımızın gerçekte ne kadar derin manalı bir şeyler yaptığını anlayabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 imamizer said: BabacumMostors said: "kütüğüm burdur" yok bu arada götümden attım onu götünü yerim yaa http://pre14.deviantart.net/b900/th/pre/f/2011/288/7/7/oh__stop_it__you__by_rober_raik-d4cwd9f.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 sanssizsansli said: iki tane oyuncak vardı. ayrılmamız lazım gibi bir şey diyorlardı. sonra sarılıyorlardı fakat bir anda sevişmeye başlıyorlar ardından alfa erkeği dişiyi domaltıp arkadan tıklatıyordu. sonra orgazm sigarası yakıyorlardı. tam o sırada oyuncakların sahibi eve giriyor ve bunları görüyor. aauu şeklinde bir şaşırma refleksi yaparak kapıyı kapatıp odadan çıkıyordu. sabah izlemiştim hatırladığım kadarıyla buydu. hikayede eksik olan kaçırdığım detaylar varsa başkaları yazsın. belki birimizin göremediği ayrıntıları bir başkası görüp yazıya dökerek arkadaşımızın gerçekte ne kadar derin manalı bir şeyler yaptığını anlayabiliriz. Standupların yanında bu video çok üst mizah kalıyor dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 olm firefoxla izlemiş olan varsa şurdan falan bulsun dosyayı upload etsin C:UsersrazzAppDataLocalMozillaFirefoxProfilesrjstyerg.defaultcache2entries dosya boyutuna ve tarihe bakarak bulabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 AHAHAH hakkaten buldum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Stand up yuklensin izleyemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 1,4 MB bir şey aklınızda olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar