razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 son oyunun devami diye bekleyecek bisi yok zaten, olan oldu geriye bisi kalmadi ki. tek beklenti aranin nasil baglandigiydi, ona da 3 5 bisiler yazabilirler yani. belki baska planlari vardir ileride, gorucez.
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 1 prequel 1 sequel gelir 3 leme yaparlar sonra dövecek başka tanrıları dövmeye başka diyarlara gider.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Daha bunun mısırı var hinti var
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 razzRaziel said: bitti 9.1 gameplay gow 3'te daha eğlenceliydi, ya da daha özel mi diyeyim, yani gow'a has bi gameplay idi. tamam button masher ama kombolar ve zorluk seviyesi ile gayet eğlendiriyodu. bu sefer ise leviathan ile generic geldi. zaten kamera açısı da bunda başka bir etken. gow değil de sıradan bir oyun oynuyormuş gibi hissettiriyor. ama sonradan açılıyor merak etmeyin. mekanlar efsane, bence gow serisindeki (sadece ascension'ı bitirmedim, diğer tüm oyunlar en az 2 kere bitirdim, gow3'ü de 5-6 bitirmişimdir) en iyi mekanlar bu oyunda. eh haliyle grafiksel gelişmenin de etkisi vardır ama kuzey bir başka be. hem mitolojiden kaynaklı hem de kuzeyin havasından çok iyi mekanlar yapmışlar. oyun süresi de 15 saat falan ama daha yan görevleri bitirmedim. açık dünya da yine gow havasından uzaklaştırmış ama bu çok sorun değil, sonuçta gow'ta sürekli çizgisel oyunda bi ileri bi geri yapıyorduk hattan çıkmadan. hikaye güzeeel, beğendim. hiç bi bok verilmiyor yalnız boşuna beklemeyin, son oyunda atladıktan sonra ne oluyor nasıl geliyor falan bağlamamışlar. sadece herşeyi geride bırakmış ailesini kurmuş geçmişinden saklanıyor havası vermişler o kadar. zaten hikaye %99 norse odaklı. companion olayını da çok yadırgasam da (sony klişeye bağladı çünkü tüm oyunlarında) oyunda baya iyi çalışıyor. henüz update bile olmamasına rağmen sorunsuzdu. çocuk dikkat et arkanda dedi mi hakkaten arkadandan bi tokat yiyosun korunmazsan. saçmalayıp yoluna çıkmıyor engel olmuyor, adam gibi savaşıyor ve açılınca da hakkaten çok işine yarıyor okları. ilerleyiş en gow olan kısım, şunu yapmak için önce mitolojinin şu karakterinden git şunu al ama dur onun için şu engeli geç bunu döv vs. hikaye örgüsü güzel ama. oyun önemli bir olay ve bilgiyle bitiyor. sanırım 1-2 oyun daha norse'da devam eder. bu kısımda spo'ya girmiyim. yalnız bir kısımda yazıtlarda mısır ve japon mitolojilerinin sembollerini görüyoruz, hatta mısır'a baya bir gönderme yapıyor. lüften gerçekleşsin. uğraşılmış gençler, hayvan gibi emek vermişler. one shot olayı çok güzel hava vermiş oyuna, grafiksel hata yok denecek kadar az (o da hani ara sahnede armor'un eğilirken koluna girmesi falan). olmuş bu oyun, red dead redemption 2 daha iyi olacak muhtemelen ama bu senenin en iyi yapımlarından. spoyler var mı yok mu yazıda ona göre okucam.
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 cep telefonundan pre-order yapayım dedim 3d secure kodunu bile girdim, ne karttan kara çekildi ne oyun var sdsafa konsoldan yapayım bari
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 geçen gün farklı bi oyun için aynısı bana da oldu. ps/sony'nin ödeme işlemlerinin kötülüğünü anlatmak için kelimeler yetmez gerçekten.
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Ben son 10 günde 7 oyun aldım hepsinde de aynısı oldu. Ilk denemede 3d secure şifresi geldi girdim teşekkürler vs klasik satın aldın ekranı çıktı ama ne karttan çekti ne de kütüphaneye düştü tekrar alayım dediğimde de bu kez 3d secure şifresi sormadı cvv rakamını istedi girdim ve sonunda satın alabildim.
Goering Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 applev0dka said: cep telefonundan pre-order yapayım dedim 3d secure kodunu bile girdim, ne karttan kara çekildi ne oyun var sdsafa konsoldan yapayım bari en iyi browserdan calisiyor ama birinde calismazsa digerinde dene yoksa kitliyor bir gunde 3-4 kere deneyince...
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Hep ps üstünden sorunsuz aldim. Ilk defa baska şekilde alayim dedim olmadi. Psten alirim yine
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Aldim şimdi. Sorun çıkmadı yine tek tikla aldim ps ustunden. Indiriyorum simdi
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Spoiler olan videolar düşmeye başladı bugün ve sonrasında çıkmış olan videoları izlememenizi tavsiye ederim. Hatta direk video fotoğrafı bile spoiler olanlar var.
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 youtube açmayın abi aynen. nal gibi foto clip koymuş adam asdh.
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 gerçekten mal olmak lazım thumbnail'a spoiler koymak için youtube'da. direk banlasınlar öyle adamları saçmalıkmış öyle bişi yapan varsa. 3 4 gün twitch'te izlenmez artık.
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 bu akşam ne kadar oynarım bilmiyorum da. yarın akşam net sabahlar, cumartesi biraz öğlen uykusu yapar akşam devam ederim. pazar da benzer şekilde oynar maça gider gelir akşam oyunu bitirip tüm p.tesi yatarım artık sdsafasf 27 saat diyorlardı yamulmuyorsam. benim kötülüğüm ile 30 olsa anca işte
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Ben one shot ya da hardda oynamayı planlıyorum o yüzden uzun sürer büyük ihtimal benim oyun zaten platin vs derken suyunu çıkarırım gibi geliyor.
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 applev0dka said: bu akşam ne kadar oynarım bilmiyorum da. yarın akşam net sabahlar, cumartesi biraz öğlen uykusu yapar akşam devam ederim. pazar da benzer şekilde oynar maça gider gelir akşam oyunu bitirip tüm p.tesi yatarım artık sdsafasf 27 saat diyorlardı yamulmuyorsam. benim kötülüğüm ile 30 olsa anca işte nasıl özendim şu plana ya, xeşxe bekar olsam :/
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 http://lmgtfy.com/?q=bo%C5%9Fanma+avukat%C4%B1
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 bu nasılsa yakın zamanda indirim görmez diyip alıcam sanırım ben de ya.
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 ginaly said: applev0dka said: bu akşam ne kadar oynarım bilmiyorum da. yarın akşam net sabahlar, cumartesi biraz öğlen uykusu yapar akşam devam ederim. pazar da benzer şekilde oynar maça gider gelir akşam oyunu bitirip tüm p.tesi yatarım artık sdsafasf 27 saat diyorlardı yamulmuyorsam. benim kötülüğüm ile 30 olsa anca işte nasıl özendim şu plana ya, xeşxe bekar olsam :/ Evli olmak o plana uymaya engel değil ki 13 yıllık ilişkinin 3,5 senesi evlilik olarak devam ediyor ben bu plandan daha bile fazlasını gayet rahat şekilde uygulayabiliyorum. Önemli olan eş faktörü.
progamer Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 https://chrome.google.com/webstore/detail/video-blocker/jknkjnpcbbgcbdbaampbjlhkcghmgfhk şunu yaptım direk sdf
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 abiii ilk 1 saatini izledim. izlerken elim ayağım dolandı. mükemmel tatlı süper hiper bi oyun olmuş lan. o ilk yabancıyla dövüştüğü boss fight aaaaaaaaaaaa ps4üm olsa da oynasam :(((((((((((
Öne çıkan mesajlar