DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Adamlar en zorda level atlamadan çıplak dövüyorlar hepsini. Bu arada ben de foto atmasını bilirdim ama spoiler oluyor işte.
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=SFphlZ_BryA
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 evet ben de izledikten sonra meh dedim, oyunu oynamak yerine yanındaki gerzeğe uymuş
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 boss sayisi cok az degil mi ya herhalde bi 10-12 saat oynamisimdir tek boss gordum. boss dagin tepesindeki lightning dragon hemen hemen butun skilleri unlock ettigimden yola cikarak oyunun en azindan yarisini bitirdigimi dusunuyorum. oyun guzel de biz GOW'u QTE'li boss fightlari icin sevmistik sanki
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 gow 3 e göre bariz bir ana boss eksikliği var ama challenge namına dövdüğümüz 9 ayrı bülbül var. gayet zevkli hepsi
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 bu lanet oyunu plata kasıp %100 ile bitirdikten sonra başka oyunlardan keyif alamaz oldum :( şuan neyi açsam canım sıkılıyor, sarmıyor.
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Ahaha aynen 1 aydır ne açsam 30dk sonra kapatıyorum. 95-98 yıllarında çıkan oyunlarda aldığım o keyif hazzı yıllar sonra tekrar yaşadım onun etkisi büyük ihtimal. Yıllar içinde yavaş yavaş kaybolan kalite birden geri geldi sonra platin yapıp suyunu çıkarınca hangi oyuna geçsem o kalite kaybı dan diye yüzüme çarpmaya başladı.
senko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Abartmayin abi Deli gibi rayman oynuom bu aralar mesela Gowdan sonra
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 var tr storedan kaldırdılar standardı.
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 bombilo said: mokoko said: ha bu deluxe edition olduğu için mi böyle ne kadar saçma lan istemiyorum ben ekstraları normal fiyat versenize 200tl'ye standard alabilsem alip oynicaktim, 300 veremem ama o kadar uzun boylu degil. 150 verdim aldım asdfasfd
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 oo souls gibi iki vurusta oluyosun diye basladim, cuk kadar odaya sikisan kamera yuzunden 50k soul kaybedip son 1 saati tekrar oynamayi hic ozlemedigimi farkettim, son valkyrie'ye saatler harcadiysam da surekli eglendirdi, baya tuttum. hikaye de guzeldi combati buna benzer baska oyun var mi ps4'te ? nioh aldim ama hic sarmadi
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Bence hakkı yendi ya ok GOTY ama bence onu rdr2 ye verip rdr2ye verdiklerini gow'a verseler daha anlamlı idi benim için. Müzik konusunda kesinlikle gow almalıydı ne olursa olsun.
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 best narrative'de rdr gow'dan iyi mi hakkaten?
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Alabileceği ödülleri aldı ona bir şey demiyorum ama kesinlikle müzik ödülünün de sahibi olmalıydı. En iyi anlatım konusunda rdr2 yan görevler ve daha eğlenceli bir dünya ile öne çıktı ki bence de hakkı. Edit: Gerçi rdr2 için alacak ödül kalmamış pek bir daha listeye bakınca.
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Bitirdim ben de, çok iyi oyundu bitmesin diye sindire sindire oynadım. Sonunda thor ve odine çok bilenmiştik ama başka oyuna artık :) Bir de çok güzel işlemişler kuzey mitolojisini. Tüm loreları falan okudum acayip sardı.
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Okuyun okutun abi baya kasmışlar ingame yazıtlara vs. https://www.youtube.com/watch?v=Z0jg6VXsp_0
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 oyunu ng+ oynamak için bir motivasyon kaynağı yok değil mi ya ? yeni achi falan getirmediler diye biliyorum. Ulan çok iyi oyundu ya, hafızamı sildirip tekrar oynamak isterdim
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 GOW kaç yıllık gameplayi değiştirerek büyük risk alarak buna laik oldu. tüm ödülleri toplasa yeridir.
senko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 DareJedi said: Alabileceği ödülleri aldı ona bir şey demiyorum ama kesinlikle müzik ödülünün de sahibi olmalıydı. En iyi anlatım konusunda rdr2 yan görevler ve daha eğlenceli bir dünya ile öne çıktı ki bence de hakkı. Edit: Gerçi rdr2 için alacak ödül kalmamış pek bir daha listeye bakınca. muzik konusunda ac odyssey (ne zor lan yazmasi) de bayagi iddali. Bir de yunan ezgileri, kulagimiza yakin diye sanirim, ayrica bir begendim. Sirf su gemide yolculuk ederken soylenen marslardan almasi lazim bir odul :) bir de su sarki, gozumu kapatinca bile calmaya devam ediyor :) http://www.youtube.com/watch?v=ldkF8p_Mjtg
Öne çıkan mesajlar