benjani Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 bi de yeni paket almak lazım.ben 3g de 2gb internet 500dk konuşma 25 tl veriyorum aylık. 4.5g de var mı böyle paketler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 bide kotanız cabuk bitecek muhabbetinin dayanağı ne. ay çok hızlı o zaman bol bol film izleyim dersen biter tabi de yaptığın rutin şeylere devam ettiğinde niye daha çabuk bitsin ki. aptal bi isimlendirme, geç gelen teknoloji vesaire fakat olumlu bir gelişme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Ben hic hizimdan sikayetci olmadim hatta 800mb hs patch cekmistim:) anlamadim nolcak simdi ne alaka aq kota Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 evde 20mbit net var. telefonun internetinin çok hızlı olması önemli değil 3g yetiyordu bana sdfs ki turkcell 6gb internetim var bitmiyor bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Bişi değişmedi gençler Yatın uyuyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 applev0dka said: abi bu 4.5g olayı ile ilgili benim atladığım bişey mi var acaba ya. sizin cepte kaç gb internet paketi var ? 50mbit 100mbit dl hızı olsa nolcak mobil veri ile film mi izleyeceksiniz. benim tablette vodafone unn var 17GB mi ne yapmıştım en son çünkü 8gb yetmiyordu... Tatile filan biyerlere giderken yolculuk yaparken iyi oluo film filan izliosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Speedtest yapim dedim 25mbit dl 11 mbit ul çıktı. 5 dk sonra bi daha denim dedim, internet patladı. Yarım saattir internet yok. Fazla geldi heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 açtım, test yaptım, 30mbit. ok dedim, ayarlardan geri 3g'ye döndüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 şu tablo çok güzelmiş yav. cep telefonu üstünden görüntülü konuşmaya bile imkan veren hızlara sahip internet alıyorsun sonra da 10000 dakika konuşma 10000 sms kakalayıp, 15gb gibi ufak bir kotayı sana 160 lira üstünden sunuyorlar. 4.5g neyine arkadaş bu kotalarla yav... https://i.hizliresim.com/BPGpDv.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 sanssizsansli said: bide kotanız cabuk bitecek muhabbetinin dayanağı ne. ay çok hızlı o zaman bol bol film izleyim dersen biter tabi de yaptığın rutin şeylere devam ettiğinde niye daha çabuk bitsin ki. aptal bi isimlendirme, geç gelen teknoloji vesaire fakat olumlu bir gelişme. yaptığın rutin şeylere devam ediyorsan 350mbit hız sunan 4.5g'ye geçmenin anlamı ne o zaman? aynı şeyleri 3g ile de yapıyorsun sonuçta. o hız yeterli demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 http://www.speedtest.net/android/1841053489.png gebze'deyim, galaxy s4. bu saatte yoğunluk düşüktür diye tahmin ediyorum akşam bi de ataşehirde denerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Bone said: sanssizsansli said: bide kotanız cabuk bitecek muhabbetinin dayanağı ne. ay çok hızlı o zaman bol bol film izleyim dersen biter tabi de yaptığın rutin şeylere devam ettiğinde niye daha çabuk bitsin ki. aptal bi isimlendirme, geç gelen teknoloji vesaire fakat olumlu bir gelişme. yaptığın rutin şeylere devam ediyorsan 350mbit hız sunan 4.5g'ye geçmenin anlamı ne o zaman? aynı şeyleri 3g ile de yapıyorsun sonuçta. o hız yeterli demek ki. daha hızlı yapar, telefonla daha az meşgul olursun. vidyo izlicem diye, sinemaya bakcam diye beklemezsin telefon elinde. hızlıca bakcağına bakarsın. rutinde naptığına bağlı tabi, whatsapp'sa rutinin pek bişey değişmez tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Evden üniversiteye gelene kadar sadece üniversiteye 200 metre kala başladı çekmeye. Bakan açıklama yapmıştı zaten. Türkiye'deki baz istasyonlarının sadece 9'da 1'i 4g baz istasyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Abi ben bir şeyi merak ediyorum, dünya çapında gerçekten "4,5G" diye bir kavram var mı? 3G, 4G falan anlıyorum da, 4,5G nedir abi? Ciddi ciddi sırf Tayyip "4G olmaz, direkt 5G'ye geçelim" dedi diye mi götten uyduruldu bu kavram, yoksa hakikaten uluslararası geçerliliği var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 teknolojinin adı LTE zaten. Turkiye'de kurulan ise yine LTE ama geliştirilmiş versiyonu ve LTE Advanced diye geçiyor. İşte hız 300mbit filan olunca LTE advanced oluyor gibi düşün. 4g demek yerine biraz da bildiğimiz tartışmalar yaşanınca 4.5g dediler adına sanırım. marketing tamamen. ama normal LTE'den farklı olduğu bir gerçek. Dünyada ne durum bilmiyorum tabi. onlar da belki LTE advanced'e geçmişlerdir ama hala aynı ismi kullanıyorlardır bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 geçerliliği falan yok ya, advanced LTE diye bişey var ama 4.5g diye bir terim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 LTE ve LTE-A var, 4.5g duymadım hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Bizde lte a da var demiyor kimse zaten, lte var diyorlar. Büyük operatörlerin hepsinde genelde aynı anda teknolojik ilerleme sağlanıyor, vendorlar aynı olduğu için, bizim şu anda geçtiğimiz sisteme sahip çoğu ülke bir süredir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 sanssizsansli said: bide kotanız cabuk bitecek muhabbetinin dayanağı ne. ay çok hızlı o zaman bol bol film izleyim dersen biter tabi de yaptığın rutin şeylere devam ettiğinde niye daha çabuk bitsin ki. aptal bi isimlendirme, geç gelen teknoloji vesaire fakat olumlu bir gelişme. bi youtube videosu actin.arkadasina basindan bisi gostereceksin yada ortasindan.8mbitle video stream olurken 3-5 saniye beklemeyle istedigin yerden videoyu ayarlayaip izleyebilirsin.simdi videoyu actigin anda butun videoyu yukleyecek.sonra benim kotam neden bitti diyeceksin.halbuki 8mbitte bekleye bekleye tam istedigin yerden baslatiyodu videoyu.hemde 144p olarak.simdi butun veriyi 1080 hatta belki 1440p hatta ve hatta 2160p olarak cat diye yukleyince 1 videoyla kota nasil dolduruluru huzunlu bi sekilde deneyimlersin artik. stream kanallarinda videolarin on tanimli hizli baglantiyi gorunce en yuksek bitrateten yuklenme seyini kapatmak lazim.(youtubeda "play hd on wifi only" diye bi secenek var ayarlarda, digerlerini bilmiyorum.youtube disinda da bisi izlemiyorum zaten.) 1-2 saatlik konseferans videolari falan oluyo.arada derede bi seye bakacak olsan, gene hunharca katleder bu bwyi. yeni kotalar gelmedigi surece 4.5g ye gecmek pek mantikli durmuyo.8gb kotam var.yeri geliyo 3gde bunu 1 haftada doldurdugum oluyo.4.5 g de heralde 1-2 saate dolacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 ARKADASLAR SABAH KALKTIĞIMDA TELEFONDA 4G YAZIYORDU. 4.5G YAZMIYOR. SANIRIM BEN GEÇEMEDİM. ŞİMDİ TURKCELL E GİDİYORUM. mikrofon çok iyi bu arada. Meanwhile in bilişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Mesela rusya'da megafonda 4g+ var. Ayni seye tekabul ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 4g+ ile 4.5g dedikleri tam olarak aynı şey değil, 4.5g de farklı bir kaç feature daha var. 4g+ normal 4g`den hızlı olanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 http://i.hizliresim.com/QByr8G.png Hız 3gnin aynısı ama ismi 4g :D Vodafone bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 olm amma olay yapmışınız lan. saniyesinde 4.5'ye geçsin diye telefon başında beklemeler falan :D en ufak şeyimde bile olmadı benim. telefondan reddit bakıyorum arada paticik bakıyorum budur yani. 1000mbit olsa kaç yazar lan telefondan, 1080p film indiricez sanki :D önümüzdeki aylarda birgün geçerim illa. milletin telefonu hiper uçarken benimki çok ağır kalırsa veya youtube'a falan sararsam bi şekilde ama bugüne kadar wifi'dan bile youtube açmadım çok az açtım, 4.5g'de niye açiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Sen kullanmıyorsun diye mi büyük bir olay değil bu kuçum. Benim çevremde ayda 20-30 gb kullanan insanlar var, bizim gibiler için baya iyi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar